35

Доктор Менгеле

преди 4 часа

Богоизбрани палавници,кво да ги праиш!

34

Анонимен

преди 4 часа

До 45 Е, това си е исторически факт - тлеещата ненавист на евреите към католицизма (затова Френската революция) и най-вече към православието (болшевишката). Зад най-най-отвратителните събития в човешката история неизменно стои все същият етнос, а командният им център е в Лондон. Те очертаха тенденциите, които урониха морала и унищожиха оптимизма у хората, тяхна е вината за днешния хаос по света. Те са социалните архитекти от Пъкъла.

33

Анонимен

преди 4 часа

Оръженойно ембарго, санкции, изключане от ООН и изолация на фашистите от ИЗраел

32

Анонимен

преди 4 часа

Израелските терористи ,убили един военен и още 300цивилни ,това е политиката на терориста натаняху

31

Анонимен

преди 4 часа

Господ Исус Христос е казал по делата им ще ги познаете,а тук аз ще перефразурам и ще кажа по коментарите им ще ги разпознаете,щото излиза,че май всички редовни плювачи по Русия и Путин се оказват ,че са все еврейски $**вине

30

Жалкари,

преди 4 часа

И тук да помоля, както в дирчето на пpaceвски, с което публикувате ДОСЛОВНО едни и същи материалчета - махнете кавичките от "израелската агресия", че стоите много зле. Ясно е, че и дума не може да става за журналистически интегритет, но поне се правете на малко обективни, за да не отвращавате читателите си.

29

дъждовна вода

преди 5 часа

Чакахме го да удари ядрените обекти на Иран, но не посмя след предупреждението на Кремъл.

28

Анонимен

преди 5 часа

Много вероятно е истинското ръководство на Хамас и хизбула не е локализирано в близкия изток. Те не са лу ди да чакат да ги отстрелят като зайци. Най-вероятно да са в Лондон. МОСАД със сигурност го знае. Така, че този геноцид не цели унищожаването на някакви набедени терористични групировки, а унищожението на народите, които заобикалят Израел. Малко като се размисли човек и стига до този извод.

27

Анонимен

преди 5 часа

Ще думнат ли и Асадката ей така изненадващо хехехехе

26

Анонимен

преди 5 часа

Тея нападнаха всички съседни държави, после Путин бил агресор. За Израел санкции няма. Тяхните бомби са добри и демократични. До кога ще търпим този цирк?

25

чатбот#97361920498

преди 5 часа

Колегите на каишка в Козяк, образовайте се малко, неграмотни сте до един, разбийте парадигмата, че сте представители на най-нечистоплътния и вмирисан обществен БГтиняк

24

Войводата

преди 5 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Победих цру 3. Направих го без да наруша нито един закон

23

Ром"с

преди 5 часа

За Израел могат всички ,тях закон не ги лови ,щом имат батко Фашингтон ..но това няма да траее дъдго,палачинката се обръща или пък тетоническите плити започнаха да се разместват..да се надяваме ,че няма да има силни "земетресения" на Земята ни..

22

Така е ..

преди 5 часа

Дамаск и Бейрут бяха хубави , модерни градове , но вече ги няма. Тава направиха Хамас.Войните разрушават и убиват , но Путин и нашите русофили не са съгласни.Така ли е ? Така е.

21

ИСРАЕЛ

преди 5 часа

цялата ханаанска земя е наша! :D КЕ Я ИЗПАПКАМЕ :D ТОВА ЗНАЧИ БЕЗ ДЪРЖАВА ПАЛЕСТИНА И С ПО НЯКОЕ ПАРЧЕ ЗЕМЯ ОТ ЛИВАН И СИРИЯ :D

20

Вече и в Сирия

преди 5 часа

Има една държава в света, която може по всяко време да удря поне 5 такива около нея. Ливан, Сирия, удари и в Иран, геноцид с над 50 000 избити палестинци. Светът си мълчи. Те се борели за оцеляването си, да се защитили. Все едно палестинците се борят за нещо друго. После ООН, НАТО и прочее излиза и говори за справедливост, за реципрочност и тн. Нелепо е, и все повече няма кой да повярва. Германия не каза нищо за хиляди избити деца и жени, а после събира пари за независими медии. Абсолютен смях.

19

Русофобофоб

преди 5 часа

Ще има бонуси . Рано рано заработвате. Браво браво . Ще сложите днеска 5 лв. Към пеньсията.

18

Анонимен

преди 5 часа

Проба грешка .

17

До 18

преди 5 часа

Нали затова му плащат

16

Анонимен

преди 6 часа

Ако не стояха САЩ зад Израел, досега околните страни да са сдавили сто пъти.