193

Анонимен

преди 3 часа

Как точно те пази Нато бе Господинчо ? ДПС си прави каквото си иска вече трийсет години. Нарязаха ни ракетите....

192

Боби

преди 3 часа

До Анонимен 186 Руски телеграм канали 1. Засечени са СК бойни машини(6 колесни БТР с модул за изтрелване на ПТУРС примерно) които са на линията на бойните действия Нали се сещате че дори един профи за да усвои една машина и да почне да я тества в реални условия му трябват 2-3 месеца По-лесно е а и самите СК биха искали техни хора да тестват системите. Както се казва ще скрият недостатъци 2. В Курска област се ползват дронове които развиват след себе си оптовлакно РЕБ не им действа. СК технология

191

Анонимен

преди 3 часа

Сърбите разбраха че с Путин няма никога да ги пуснат в ЕС и затова хич и не отидоха.

190

язък!

преди 3 часа

при сбирката на зеленски никой не дойде, а при путин са 30 държави, и даже венецуела, която не е канена!...направете си простата сметка!

189

Анонимен

преди 3 часа

Еми в изолация е. Не може да пътува свободно по света. Овен до Китай, Етиопия и Северна корея, до другаде не може да пътува. Може ли да се разходи в Париж например, или в Токио?

188

анонимен келеш

преди 3 часа

Пази Боже от такива брикс мрикс:):):)Бедни държави управлявани от диктатура:):):)Добре сме си ние Българите тук в ЕС и НАТО да ни пази:):):)

187

Анонимен

преди 3 часа

Ако китайския народ съумее да се отърве от комунистите си, Путин остава в пълна изолация. Тогва и на руснаците ще им писне да преживяват с картофи и водка и ще го свалят.

186

Неолоберали,

преди 3 часа

Извадете си дилdoтата от мозъците и се насладете на реалността.

185

Анонимен

преди 3 часа

Да го виждате изолиран? Повече от 30 държави се запътиха за срещата на Брикс, включително генералния секретар на ООН Антонио Гутериш . И там се водят конструктивни разговори, а не смешки като самитите за уж мир на Зелето. Гутериш го отсвири за Швейцария като досадно насекомо. Западът е в паник атака-всичките им планове се провалят един след друг с гръм и трясък.

184

паф

преди 3 часа

НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД НАБИРА СКОРОСТ!.....янките и слугите им от запада - в седма глуха!

183

Анонимен

преди 3 часа

Според евроатлантическите ТРОТИНЕТКИ, Путин е в бункера. Е, ама не точно! :)))))

182

Ужас

преди 3 часа

А в това време 45 милиона руснаци клечат във външната,дървена тоалетна с дупка в земята.

181

ТВ

преди 3 часа

Тази групировка БРИКС засега не демонстрира нищо съществено в икономически план - няма политика за свободна търговия между членките, свободно пътуване, обща валута и т.н. Няма и да има, тъй като държавите са твърде различни.

180

Анонимен

преди 3 часа

Руските олигарси и приятели на Путин- Абрамович,Ротенберг,Милер,Авен, Мордашов,Чорни, Дерипаска ,Микелсон,Фридман и Викселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

179

Анонимен

преди 3 часа

Хохлолюбците газ пикаят от последните новини.

178

Нане Вуте

преди 3 часа

Не разбрах какво лошо има в думата " кухи"?? Ми то гова да бъде празни кратуни!!!

177

Анонимен

преди 3 часа

Само преди една седмица Аналена се жалваше че Путин не иска да говори с Шолц. Тоест Шолц иска да говори но Путин не иска. Кой е изолиран ?!?

176

Анонимен

преди 3 часа

Нито едното нито другото путин е във фризера

175

анонимен

преди 3 часа

Банка БРИКС не може да има поради различни ежедневни инфлации на парите им. Сегашните държави в БРИКС се разплащат с долари, евро, паунд и швецарски долари. Никой не смята рублата за пари.

174

Анонимен

преди 3 часа

Въпросът е защо ние в България стоим в тъпия ЕС и не кандидатстваме за ЕС?