80

Анонимен

преди 6 часа

Да връщат се щото е много хубаво и евтино и чисто и ....не ми стига мастилото в клавиатурата да напиша всички плюсове на България. До 68 както казваш нито ходим на ресторант в чужбина, нито пазаруваме маркови неща. Взимат ни половината заплата и работим с африканци. Ядем само хляб и сол и чакаме с нетърпение да се приберем и да хапнем кебапчета и кифтета, че Само в България има месо. Цяла Европа няма месо

79

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 часа

БУЛГАРИЯ ОТХОД КАНАЛЕ НА АТЛАНТИК УИРОПЯ !

78

Анонимен

преди 7 часа

Хлябът поскъпва с 25%.

77

Анонимен

преди 7 часа

Bloomberg: Европейските лидери "внезапно се сблъскаха с множество доказателства, че рецесията става необратима" но нито една копейка дори опит не прави да напусне ЕС. Експерти от Bloomberg още нямат обяснение на този феномен.

76

Анонимен

преди 7 часа

Икономиката на Русия расте, западът затъва в блатото на рецесията.

75

Русия е мощ!

преди 7 часа

Русия е на 5 то място по покупателна способност според световната банка. Русия е много добре в момента и върви нагоре. Войната стабилизира руската икономика

74

Анонимен

преди 7 часа

За посветените съвсем не беше изненада, че флагманът на германската автомобилна индустрия Volkswagen (в превод "Народен автомобил") изчислява сценария за затваряне на всички предприятия у дома си. Обратната страна на това решение е прехвърлянето на производството в страни с по-комфортни цени на входящите ресурси, предимно енергията (концернът вече има 39 фабрики само в Китай).

73

Анонимен

преди 7 часа

Bloomberg: Европейските лидери "внезапно се сблъскаха с множество доказателства, че рецесията става необратима".

72

Анонимен

преди 7 часа

И кво копейки, средна заплата в голташка пРосия към 80 хил там тяхната тоалетна хартия към 96 за долар. И ооо чудо, в самая могучия средната заплата е по-ниска с около 100 лв от нашата минимална! Демек ако не бяха в Азия а в Европа, щяха да са най бедната страна?

71

Анонимен

преди 7 часа

Връщат се заради Възраждане!

70

Анонимен

преди 7 часа

Най-добре се живее в Русия,Куба и С.Корея!Почти няма разлики!

69

Слава Урине

преди 7 часа

А бе няма никаква информация относно какво се случва на фронта в окрайна? Окраинците взеха ли Крим и Курск? Или може би вече са стигнали до Москва?

68

Анонимен

преди 7 часа

Пропагандата по телевизиите пита върналите се прошляцци: Как, защо, луди ли сте, защо се върнахте в България от Ню Йорк, Брюксел, Швейцария? А прошляккът, изтощен и смачкан от Запада, влиза в играта и си придава важност. Обчиал родината, затова се върнал. А на него му е писнало да седи у задръстванията, да гледа и работи с африканци, забулени и брадати араби и тюрбанени индийци. Да му вземат половината заплата и да не може на ресторант да отиде и да пазарува от най-евтините магазини.

67

Анонимен

преди 7 часа

В Русия вече е модерно семействата да имат по много деца.

66

Анонимен

преди 7 часа

В следващите 20 години всеки втори работещ в България ще е над 55 г.

65

Анонимен

преди 7 часа

Медведев: Може да има само една цел - колапсът на САЩ, унижение на Запада, включително и на Европа. ...задачите остават същите максимално отслабване и унижение на Запада, включително и на Европа. Самите Съединени щати ни помагат в това. В крайна сметка тяхната цел е да доминират в Стария свят (както и в останалата част от света). И тук вече виждаме перспективите за нов баланс: ШОС, БРИКС, други регионални съюзи и всестранно развитие на отношенията със страните от Глобалния Юг.

64

Анонимен

преди 7 часа

Украйна: САЩ настояват да мобилизираме младежи от 18-годишна възраст. Представители на Демократическата и на Републиканската партия на САЩ настояват Украйна да намали мобилизационната възраст от сегашните 25 години на 18 години. Това заяви съветникът на ръководителя на канцеларията на украинския президент Сергий Лешченко.

63

Анонимен

преди 7 часа

У Рашка има ли българи или само тези които работят в посолството?

62

Анонимен

преди 7 часа

Европейската индустрия и хората все повече страдат от растящите цени на енергията и суровините. Заедно със стриктно насърчаваните зелени политики, това води до бърза загуба на конкурентоспособност на европейските продукти, до затваряне на предприятия и до увеличаване на безработицата, дори в онези страни, които са забравили за подобни явления от половин век.

61

Анонимен

преди 7 часа

Украинците умират в името на демокрацията. Но украинците свършват. Свършат ли украинците, започват източно европейските русофоби. Рано или късно и вие русофоби ще свършите в името на вашата демонкрация.