216

Русия мощ!

преди 5 часа

Пока у нашего солдата есть бабы, сало и самогон.Пуст .х.у,й сосут солдаты нато и раком встанет пентагон!

215

Анонимен

преди 5 часа

Кой ще храни милионите безкраки укронацисти? Вие ли ще ги храните бе русофоби? Вие не можете да изхраните п0миарите си. А укро-чаветата и вдовиците укро-жонките нациски кой ще храни? Пак ли вие бе цръвули?

214

Анонимен

преди 5 часа

Украйна и Грузия не бяха приети в НАТО през 2008 г., за да могат да бъдат жива сила във войни срещу Русия - управляващата партия Грузинска мечта▪️Почетният председател на управляващата партия Бидзина Иванишвили заявява, че тогава решението е взето не от група страни от Алианса, а по елементарна причина от една или две държави, които реално управляват НАТО.

213

Анонимен

преди 5 часа

Путин пусна в бой източните азиатски тигри с тесните очи и амуджите чибуреки от Кавказ да редуцира населението им, че имаха по 10 деца. За сметка на това си върна 3 милиона руски славяни от бившата окрайна. Освен качественото славянско население, си върна и супер богати територии - плодороден чернозем, а отдолу полезни изкопаеми за десетки трилиони. Путин е велик стратег!

212

Анонимен

преди 5 часа

Огромени протести на вдовоци в Киев. Търсят си мъжете и синовете. Били безследно изчезнали на фронта. И веят тия нацистки знамена черно-червено (знамето на нацистите от УПА и "Правий сектор") и жолто-блакитните тряпки и мрънкат, вият укро-минджите.. буквално вият като укро-курVа при липса на k.у.r. Мирижливите укро-минджи първо да махнат тия знамена и тогава хлопците им ще са живи.

211

Каза и това

преди 5 часа

Вчера той заяви, че високопоставен западен чиновник е предложил на бившия грузински премиер Гарибашвили да започне война с Русия, за да издържи поне 3-4 дни, а след това да отиде в гората и да се надява за западна помощ.▪️Грузинската мечта в навечерието на предстоящите парламентарни избори все по-често говори, че Тбилиси трябва да бъде приятел с Москва, за да не избухне война като в Украйна.

210

Анонимен

преди 5 часа

Украинците умират в името на демокрацията. Но украинците свършват. Свършат ли украинците, започват източно европейските русофоби. Рано или късно и вие русофоби ще свършите в името на вашата демонкрация.

209

Бронирани стъкла

преди 5 часа

Този т,ъ,п,а,н,а,р защо не произвежда нещо по-човешко, като сьомга, китове и др. полезни животни?? Произвежда хищници като него, които се крият от народната любов под бронирани стъкла!!

208

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен Тридневното сво: Никой никога не е казвал, че така нар. окрайна ще падне за три дни. Дори Путин се изрази: "Царь Петър е воювал с шведите 10 години, така че ако се наложи и толкова ще воюваме". Задачата е денацификация и демилитаризация на така нар. окрайна.

207

Анонимен

преди 5 часа

Ако Грузия се опита да влезе в НАТО ще има руски ракети Искандер по чуторите на грузинците!

206

Русия е мощ!

преди 5 часа

2 ФАБа и половин километър е зачистен. ОДАБ са още по-мощни. Къде сте тръгнали против Русия? Русия ви разгроми и военно и икономически.

205

Анонимен

преди 5 часа

Ленин имал голяма гробница. Вижте гробницата на ейбрахам линкълн и тогава бълвайте вашето русофобско словесно разтройство!

204

Анонимен

преди 5 часа

Русофилчета какво стана с тридневното СВО. Кога ще свърши? Вие трябва да знаете, по цял ден душите задддника на Путин и сигурно ви е казал кога.

203

Анонимен

преди 5 часа

Щом русофобите вият на умряло значи всичко върви по план!

202

Анонимен

преди 5 часа

Този *** защо не произвежда, нещи по-човешко?? Затова се пази от народната любов! Защи не произвежда например сьмга, китове и други полезни животни, а нали е хищник, произвежда хищници като него! Пфу!

201

Анонимен

преди 5 часа

Cтигa глупocти и кажeтe нe на укро-натовската пpoпaгaнда!!! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru по канала "Россия 1" и различни канали в smotret.tv

200

Анонимен

преди 5 часа

За центаджията, в повече случаи дете от комунистически род, няма значение кой се опитва да му налее акъл. Той вече е обърнал половин кило ракия и му е дошъл куража, довършил е джумерките, обърсал е мазните пръсти в лекьосания потник и чертае стратегии как да постави Москва на колене.

199

Анонимен

преди 5 часа

Западните страни позволяват на мъже джендери да участват в женски състезания и да ходят в женски тоалетни. На запад правят операции за смяна на пола на непълнолетни като ги осакатяват за цял живот. У нас е пълно с б 0 к л у ц и, които адмирират на това.

198

Анонимен

преди 5 часа

Гледахте ли клиповете с настъплението на еднокраките укронацяги? Където цяло подразделение останаха без крака, защото попаднаха в минно поле? Или укро-западната пропаганда ви казва, че украйна напредва, но без да ви показва. Множество клипове, показват как украйнците напредват без крака.

197

Анонимен

преди 5 часа

Украйна напредва мощно с Хамвитата към Бандера. Напредват във вид на мръвки и ламарини.