82

Анонимен

преди 12 часа

Ние сме вековни врагове! И Русия винаги е била със сърбите във вреда на България. Сърбите са помагали на османците да завладеят България и Византия.

81

Анонимен

преди 12 часа

Балканите винаги са била пълна каша. Тука няма приятели и няма врагове. Всеки човек на Балканите има голямо его и играе само за себе си. И всеки си създава някакви теории и си вярва, че са истина. Въобще Балканките са най-обърканото място на света, защото такъв е генетичният материал. Генетичният материал на Балканите е с много ниско качество, защото тук са се смесили турци, араби, славяни, кумани, татари, гърци и др. и в резултат се е получила една каша от индивиди, които не знаят какви са.

80

Оня

преди 12 часа

Сърбите винаги са искали да седят на два стола.При по-добра оферта бързо ще обърнат гръб на Русия, както по времето на Тито.Гледат си келепира.

79

Тенгри Кан

преди 12 часа

До Анонимен 72Българите винаги са били многовековен враг на хазари и руси;))) Единственият наяин да се ройне РФ е да се възстанови Волжка България. Това ще появи ефекта на доминото и РФ ще се разпадне на десетки малки държави. А от Русия, ще остане само Московското княжество.

78

анонимен

преди 12 часа

Този на снимката няма приятели. Всички за него са врагове, които само по подозрение падат от прозорците. Сърбинат му е маша.

77

Анонимен

преди 12 часа

Ха ха!От 1917г. до 1990г отношенията между СССР и Югославия са хладни,а на моменти и враждебни. В периода 1948-1953г Сталин замисля ИНВАЗИЯ в СФРЮ.от Румъния,Унгария,Албания и България. Толкова за дружески им отношения. От друга Гранада сърбите се държат много достойно срещу османския нашественик 14 и 15 век,което изобщо ни може да си каже за нас,българите...

76

Анонимен

преди 12 часа

Балканите са били винаги лесна плячка, много п..р..о..с..т.. народ, разцепен и всеки играе за себе си.

75

Анонимен

преди 12 часа

Айде тоя монголеца пак започна да разказва приказки за децата

74

Анонимен

преди 12 часа

Балканския полуостров пада под турско робство заради сърбите, които в битката при Никопол застават на страната на султана. Сърбите са вечните предатели на Балканите и са готови дори да приемат исляма, за да направят лошо на България. Като цяло са кофти хора, изпълнени с омраза към всичко и всички

73

Да си припомним

преди 12 часа

ФИРОМ бе заченат в Москва! Тито му е майка,Сталин е баща!

72

Анонимен

преди 12 часа

Жал ми за нашите копейки през вековете до сега. Цялото трибуквие си го дават безвъзмездно и страстно за тази братска Русия, па тя веднъж не ги похвали за нещо макар и мъничко. Дори не ги нарича брат, ами обидното и омалително 'братушка'. Путин дори предпочита Македония пред България като свързва кирилицата с тях, а не с нас. Поне една усмиква по радиото им дайте на тия клети български русофили да има някакъв смисъл техния животец.

71

Империя на злото

преди 12 часа

Ами то в Европа други нямате. Другите са 3-4 в Африка и Азия.

70

Българин

преди 12 часа

Свобода за Западните Покрайнини!

69

ХАРДАХУРДА

преди 12 часа

До БАНкоИ затова и двата народа успешно прилагат фашистките методи на управление! Питай българите в Македония, факт!

68

DIEGO SIMEONE 1994

преди 12 часа

СЛАВА НА РАССИЯ !!..АРГЕНТИНА И РОССИЯ = ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ И САЮЗНИКАМИ .!!...ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА ЗА ИСЛАС МАЛВИНАС (FOLKLAND ISLANDS eng.) от 8 ЮНИ - до 16 ЮЛИ 1982 година = СССР ПОМАГАШЕ МНОГО на АРГЕНТИНА СРЕЩУ ДИВАШКА КРАДЛИВА АНГЛИА, КОЯТО ОТКРАДНА АРЖЕНТИНСКИТЕ ОСТРОВИ.

67

Анонимен

преди 12 часа

Сърбия ще влиза в БРИКС е възможно китайците яко да ги напомпят с пари, за да бъдат витрината на БРИКС в Европа. По същия начин Западът наливаше яко пари в Титова Югославия, за да може да им върви пропагандата. Сърбите винаги са били троянски коне.

66

Анонимен

преди 12 часа

Общото между Сърбия и Русия е,че и двете са колонии на Китай

65

Анонимен

преди 12 часа

"В продължение на векове руснаци и сърби са били един до друг в борбата срещу общия враг." - Кремъл станаха по-зле и от Макетата с тая тяхна 'история'. Какви векове бе Путине? Каква ти обща борба? Сърбите са една от причините Османската империя да разгромява Руската в продължение на векове. Да, и България е имала отделна армия в Османската империя по региони, но Сръбската армия е била низменна част от основната Османска армия през почти целия период.

64

Анонимен

преди 12 часа

Югославия след първата световна е творение най-вече на Франция. Франция, също като Англия е много антибългарска държава. Особено след първата световна французите много са мразели България. Затова създават това изкуствено творение Югославия. Така че специално за Югославия тогава са съвпадали интересите и на Запада и на Русия. По-късно Тито се скарва със Сталин и завива рязко към Запада. Всъщност сърбите обичат често да правят завои.

63

Смешник

преди 12 часа

Сърбия ще влиза в Брикс Сигурно и макетата ще се насочат на там