152

Анонимен

преди 11 часа

Те мypвитe говорят по пет езика, а той само три! Изобщо не ме впечатлява! Нито пък че е видял Западна Европа!

151

+-

преди 11 часа

До 148То и българите вече не отстъават на сигганите по лАжа и измамами !_)

150

Анонимен

преди 11 часа

Спокойно, Путин ще доведе войната до край. Само няма да се плашите.

149

Зомбиленд

преди 11 часа

За добрите сили се развива добре,а за онези където са сключили 10-годишен срок с дявола,рушат църкви и репресират свещеници си върви на зле.Едно време Бандера е смятал религията като част от индетичността на неговите,а тези в момента колкото и да пускат негови песнички са си просто сатанисти.Не са и националисти,защото са наведени и си продават земята.

148

Анонимен

преди 11 часа

До реалист. Стига са фали ва, cигaaнин! Лъжеш кат cигaaнин!

147

стотинка

преди 11 часа

Наглите копейки нещат да си ходят в родината, а здраво са се вкопчили в България! Вън наглите копейки от земята на нашите деди!

146

До русофоб

преди 11 часа

Реалист съм, приятелю, а не като теб с две мозъчни гънки! И съм работил с Американци в Английс ка компания в Испания, когато ти си карал на чекийки! И говоря 3 езика между другото! И 10 годи ни работих в Англия, докато ти си шмъркал!

145

Анонимен

преди 11 часа

за добрите лгбт сили, голямо дъно сте фейк бг

144

Предложение

преди 11 часа

Здравейте приятели! Искам тук да направя ендо предложение: Предложение - предлагам да вярваме в победата на Украйна над Русия, и да викаме за Камала!

143

Голямата любов

преди 12 часа

Голямата любов е Израел, там САЩ дават сега всичко, а Украйна - Украйна е просто една жена с понижена социална отговорност, от тези които се използват за определени услуги срещу заплащане.

142

Русофоб

преди 12 часа

Вие дъpтите сте много злобни мизантропи!

141

Спонсор

преди 12 часа

След 2 години Украйна ще се върне в Русия! Жалко за убитите и осакатените, а те са много! А да попитам за един приятел; КОЛКО АМЕРИКАНСКИ ВОЕННОПРЕСТЪ ПНИЦИ ИМА ОСЪДЕНИ ЗА ПРЕС ТЪПЛЕНИЯ ВЪВ ВИЕТНАМ, ИРАК, и на други места? А там и някак ъв лифт беше паднал в района на САРАЕВО, щото пилота бил много ученолюбив, и едва се довлече до АВИАНО, и после италианците изгониха американците от там, щото не осъдиха пилота, а си изм иха ръчичките с щурмана?

140

Анонимен

преди 12 часа

2022 когато руските военни части стигнаха в Киев на Зеленски са му дали гаранции, че няма да го закачат, ще може да си вземе парите и да отиде да живее някъде във Флорида или кудето там са му приготвили, но той е дребна душица, суетен артист, и американците и Борис Джонсън му обещаваха да бъде Терминарора, новия Шварценегер, който ще победи империята на злото Русия. А сега хем Украйма може да я няма, хем той може да висне обесен като Мусолини.

139

Анонимен

преди 12 часа

Зелената му агнешка главичка започна бавно да увира... Скоро ще го сготвят!

138

Анонимен

преди 12 часа

А защо не го броят Дapтaнян в бункера? И той има претенция да е фактор!

137

Ops

преди 12 часа

Войната спира сама Признай Русия и се откажи от Америка

136

малки гилзи с надпис

преди 12 часа

жълтонасраните паветници организират във фейса онлайн-търг на военни артикули в помощ на Украйна, навсякъде са нацвъкали фейса със снимки на нарисувани гилзи - Артикули 1-4: Изрисувани от украински художници големи гилзи, използвани на фронта в Украйна. Начална цена за всяка гилза: 150 лв. Артикули 5-10: Изрисувани от украински художници малки гилзи, използвани на фронта в Украйна. Начална цена за всяка гилза: 100 лв. Арикули 11-12: Надписани от заместник командира на батальон в Трета щурмова бригада Заян (кодово име) знамена. Начална цена за всяко знаме: 200 лв.

135

Анонимен

преди 12 часа

Краят на войната ще бъде сложен когато бъдат изпълнени в пълна степен целите на Специалната военна операция.

134

Христо Христов

преди 12 часа

Когато Украйна влезе в НАТО, нашите натовци ще идат в Украйна да я бранят.

133

Анонимен

преди 12 часа

копейки! ООООООО 0000000%%%% ...... ооооо