18

Анонимен

преди 5 часа

тази новина е като оня бездомник през 1944 облечен в униформата полоковник с фалшиви планове в джоба открит мърътъв на плаж в Италия.

17

абв

преди 5 часа

До Ястреб Османлията-Анадолската *** не е ли васал на америка там има ли демокрациа.

16

знае се, че

преди 5 часа

Президентът Путин отказа да участва в G-20 в Рио, Бразилия. За него много по-важна е глобалната среща на високо равнище на БРИКС следващата седмица в Казань, РФ.

15

УНИЖАВАМ русофили

преди 5 часа

БИЙ РУСОФИЛА И Ч0РБАРЯ ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ

14

до 9

преди 5 часа

напротив, германците са в рецисия, два пъти шолц се опитва да говори с путин и той му отказва! да даваш оръжие на бандитите и да ме молиш за газ - и аз ще ти бия дузпата!

13

Анонимен

преди 5 часа

Накратко; немците вече работят за възстановяването на нормалните взаимоотношения с Русия след края на войната. Нещо, което родните центаджии не могат да проумеят, защото още живеят със заблудата, че Украйна щяла да победи и че Русия щяла да бъде изолирана ахахах

12

Анонимен

преди 5 часа

До анахарзис скитски Насекомото Путин е много малко. Не случайно прякорът му в руската мафия е Молеца.

11

анахарзис скитски

преди 5 часа

"законите/санкциите/ са като паяжината, малките насекоми се оплитат и умират, големите късат и бягат" - казал го е 5 в. пр.н.е....валидно и сега!

10

Ястреб Османлията

преди 5 часа

Германия е васална държава, окупирана от САЩ и колонизирана от евреите. Ако случайно някой червенокръв германец се опита да си надигне главата, му набиват канчето. Докато националните държави по света не скъсат пипалата на еврейския октопод, обгърнал целия свят чрез финансови и международни институции, медийни и развлекателни институции, и народът затъпен с наркотици и социални медии, ще живеем като слуги и роби на богоизбраните.

9

Анонимен

преди 5 часа

Китай го нахлyзи на Путин, купува газ на цени на руските потребители и шебека от Кремъл се чуди накъде да завърти диррника та да се облажи с някое евро. Кой знае какви захранки обещава на немските въртиопашки. Изпусна питомното сега ще гони дивото.

8

Анонимен

преди 5 часа

Иде зима,а немците не обичат да им е студено а пък още повече и да плащат скъпо и прескъпо за това топло...

7

Знае се

преди 5 часа

кой какво парче взема от покрайна, кога ще ритнат столчето на зелката и кой командва.Ако още не се знае всичко, ще се уточни.

6

Васал Лакеев Робски

преди 6 часа

Вече е доказано, че Шолц работи за хазяина. Следователно воденето на каквито и да било преговори с такъв човек е празно и безполезно губене на време, все едно, ако започнете да говорите със гнидата от укровермахта.

5

Българин

преди 6 часа

Лавров го каза още прди години - Русия е прекалено голяма, за да може да бъде игнорирана или заобиколена. Защо велики сили като Германия и САЩ биха застрашили собствените си икономики? Това със санкциите е за пред медиите и колкото да надъхват украинците да се бият. Единствената им цел с проекта "Украйна" е да отслабят Русия, но не успяха. Те не са луди да жертват собствените си държави заради друга.

4

Анонимен

преди 6 часа

Затова веднага пратиха дядо Джо с делегация да набият канчето на немски си роби. Как така ще провеждат независима политика? Нечувано!

3

Тъй е то!

преди 6 часа

Лебералство, лебералство, ама сиренето/газта с пари.

2

Анонимен

преди 6 часа

ИЗЛЪГАХА УКРАЙНА И ТРЕПЯТ ХРИСТИЯНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ. КАКТО ИЗМИСЛЕНАТА ПАНДЕМИЯ.

1

Анонимен

преди 6 часа

Знае се, че окупираните от САЩ страни са принудени да се крият когато искат да следват интересите си.