193

Шишо

преди 4 часа

Сапунен мехур вън от парламента.

192

Анонимен

преди 4 часа

РОДОСЛОВИЕТО НА ЦАР СИМЕОН II КАТО ПОТОМЪК НА АСЕНЕВЦИ .... Виола (ок. 1204-1251), от династията на българските Асеневци, княгиня на Ополе. Дъщеря: Еуфрозина (1229-1292/93), княгиня на Куявската и Ленчинската земя в Централна Полша. Дъщеря: Еуфемия (преди 1267-1300), кралица на Галич. Дъщеря: Мария (1284/86-1341), княгиня на Мазовше, правнучка на Виола: >>>>>

191

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Вуте: - Май пропуснах нещо.

190

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Снупи: - Беше тъмна, бурна нощ. Някъде в дъжда едно пиле пресичаше пътя.

189

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Ърнест Хемингуей: - За да умре в дъжда.

188

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Буда: -Задаването на този въпрос отрича природата на пилето.

187

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Хайзенберг: - Никой никога не знае със сигурност дали в действителност то ще стигне до другата страна на пътя.

186

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Айнщайн: Дали пилето пресича пътя или пътя се движи под краката на пилето зависи от гледната точка.

185

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Исак Нютон: - Всяко пиле във вселената винаги ще може да пресича пътя перпендикулярно на дължината на пътя в една безкрайбо дълга права линия с постоянна скорост, освен ако пилето не спре в резултат на небалансирани противодействащи сили от противоположната на пилешкото движение посока.

184

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Дарвин: Още от векове пилетата съвсем естествено са се селекционирали по такъв начин, че те в момента генетично са предразположени да пресичат пътя.

183

Уф,

преди 4 часа

Борисов се натиска за премиер,защото така му е казал Пеевски.Шиши така яко го е стиснал за шията,че Баце ще прави каквото му каже .Така беше 12 години.Шиши командваше,а Борисов беше само неговият брокер .Но и двамата добре захлебиха.Но Борисов понеже е страхливец,не смее да си харчи парите и ще си изгние в Зайчарника.

182

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Симеон II: Пилето ще прескочи пътя! Вярвайте ми!

181

Анонимен

преди 4 часа

Ще чака да види що ще става в Америка. И ако Тръмп стане президент ще скача и той. Ако Тръмп не стане президент и Борисов няма да стане министър-председател.

180

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Ричард Никсън: - Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям! Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.

179

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Мойсей: - И дойде господ от небето и каза на пилетата - "Пътят ще трябва да се прекоси" И пилетата започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост.

178

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Хипократ: - Заради излишък на флегма в неговия панкреас.

177

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Отговори: Садам Хюсеин: - Посоченото действие е непровокиран акт на бунт и ние съвсем справедливо ще изсипем пет тона нервно-паралитичен гас върху него.

176

Анонимен

преди 4 часа

Боци да си взима неговите хора Шиши,Коцето , Слави, Горанов и да прави правителство.

175

Курю Простюто

преди 4 часа

с Хасен Попскиот Ръкав избираме тебе Поркич. И в онлайн програмата на арвард няма такива великани като теб. Ние парашутистите на Триморец Крадев и неговият покровител Пропчев те приветстваме.

174

Анонимен

преди 4 часа

Основен въпрос: Защо пилето пресича пътя? Отговори: Карл Маркс: - Исторически неизбежно е.