47

Култура ми Янков

преди 7 часа

До къде стигНАхме :Театрите откраднали парите , на депутатите !

46

Анонимен

преди 7 часа

Тая ходила ли е на театър скоро, мога да и преразкажа ако не е, в едно изречение. Обще взето става въпрос за индивиди , които ги тресе тежък ексхибиционизъм и наричат тая гротеска култура.Най-обичам калинки , дето не могат да различат дясна от лява ръка да ми обяснявам къде трябва да съм и от къде изгрява слънцето.

45

Анонимен

преди 7 часа

Да се ходи на театър, някак го разбирам... изкуство, забавление... Ама каква библиотека? Аз всичките книги си ги нося в джоба...

44

Мисо

преди 7 часа

Потвърждавам коментар 39. В момента блъскам една чернокоска, на която мъжа й се води някакъв интелектуалец и бачка в некъв стартъп. Много обичал опера и руска проза. Жена му ми каза, че ако не беше заплатата и апартамента на Оборище, досега да се е развела с този, цитирам "стерилен човек".

43

Анонимен

преди 7 часа

Библиотека не посещава, защото всяка книга, което ми трябва си я купувам(притежавам над 2000 хартиени книги). Театър посещавам. Концерти. Пътувам ужасно много и по бизнес и за почивка. Обкръжението ми е по същият начин. Когато някой си отвори устата веднага си личи дали чете...или е проофффан. Просто си подбирам средата.

42

Анонимен

преди 7 часа

Имаше един стар филм - Мутра по заместване .Там една от героинеите живееше в отдавна затворен театър НА КОЙТО ОТДАВНА СА МУ СПРЕЛИ СУБСИДИЯТА. Филма е от преди 15 години .Сами си представете колко назад от Русия сме .Същата тая Русия дето я плюят от нерефтмиран булга.ристан .Театъра е морално остаряла технология . Не се субсидира нито в САЩ нито в Русия да не говорим пък за държава с лоша демография и ровещи в кофите хора .Сега света е друг .Мноого по информационо развит .Не можем да вървим срещ

41

Сашо

преди 7 часа

Като почнат такива "професори" да се изказват.... Не съм посещавал библиотека от 20 години, но това не означава че не чета.Така са и повечето ми познати ! Защо не кажат колко процента са си купили книга от книжарница или онлайн ? А за театър да не говорим.По добре ми е без.Не ми се дават пари да гледам Явор Бахаров, Калин Врачански и сие

40

Анонимен

преди 7 часа

40 лв. е билета в театъра на човек. Ако трябва да отида с жена ми и детето, трябва да дам 120 лв. Колко пъти да ходя на театър?

39

Анонимен

преди 7 часа

Интелигентните мъже ходят на театър, в библиотека и на походи в планината. А интелигентните им жени в същото време си стоят вкъщи и забременяват от Пешо некултурния бачкатор.

38

До 32

преди 7 часа

Е това е в София предполагам. Те там един друг се гледат. 90% от публиката на артистите пак са някакви "артисти". Нормалните хора не ходят на такива места. Не само в Бг ами никъде по света. Направете едно проучване да видим колко процента от немците примерно ходят на театри, библиотеки и изложби. И колко процента четат книги. Убеден съм че процентите са дори по малки от тези в България.

37

Анонимен

преди 7 часа

А къпят ли се всеки ден :)))

36

за храна няма

преди 7 часа

но за интернет и телефони явно

35

Анонимен

преди 7 часа

Какво е театър?

34

?!?!?!

преди 7 часа

95% от българите се борят за оцеляването си ... Пари за храна няма!!!

33

до 13-ти, Направи

преди 7 часа

едно проcто изчисление колко време от денонощието родителите могат да общуват с децата си и ми кажи пак, че училището няма вина. Училището е основното място, където се възпитават децата. А когато учителите са докарани до там да нямат никакъв авторитет, то те са абдикирали от отговорностите си и децата се "самообучават" през дебилни предавания и "инфлуенсъри". Вечер когато всички са една маса е единственото време, през което родителите могат да общуват с децата си - 3-4 часа максимум от общо 24.

32

Анонимен

преди 7 часа

до 11, точно младите хора ходят на театър, в театър 199 е пълно всяка вечер, изключително с млади хора, млади продават билетите, млади са и разпоредителите

31

Ромчо

преди 7 часа

Ам чи то половината " българи" са братчедите от махалите...Ссигганнска държавица

30

Анонимен

преди 7 часа

Изчел съм достатъчно книги, посетил съм достатъчно театрални постановки и изложби в галерии, но в последно време нямам желание.

29

Анонимен

преди 7 часа

Не ти трябва да четеш книга, авторите сами си просят за реклама и в интервюта разказват надълго и нашироко абсолютно всичко, което са написали в книгата. За 30 мин си спестяваш часове четене на пълнеж.

28

До 19

преди 7 часа

Глупости. Заведенията и реалити шоутата са за бедното простолюдие което не може да си позволи други развлечения освен да яде и да зяпа простотиите на телевизора. По интелигентните и успели хора не гледат такива простотии и яденето и пиенето не им е приоритет. Те спортуват, пътуват и имат най различни хобита.