80

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 76 Ха ха ха ха - абе наивни човече, ти от Марс ли падна тези дни??? "Висок и ЧЕСТЕН", след като беше съден и осъден от френски бизнесмени, които е измамил за милиони? Да не изреждам и останалите му "честни" изяви

79

Бесилото

преди 5 часа

килията на навални чака путин.

78

VladTepes

преди 5 часа

До браво на НавалнаяГотова е да пропие Русия докрай по стъпките на първоучителя Елцин, но надали ще получи реален шанс.

77

Анонимен

преди 5 часа

Дъщерята на Нахални... голям праз! Той си беше агент на САЩ и храненик на демократичната им партия, майка и вече също, нищо чудно.

76

Анонимен

преди 5 часа

Навални беше висок, честен човек и казваше нещата в право в очите, затова Путин го мразеше

75

VladTepes

преди 5 часа

Навални както и другите опозиционери следваше достойно заветите на първоучителя Елцин и мечтаеше да пропие докрай Русия по неговите стъпки.

74

Анонимен

преди 5 часа

Това потвърждава изцяло подозренията за предателската дейност на Навални. Русия отдаван трябваше да ликвидира тази западна ***.епка!

73

VladTepes

преди 5 часа

Алкашка най-много да се появи пияна заляна и да провали окончателно Харис.

72

Анонимен

преди 5 часа

Какви хора сте Вие? Какъв мозък притежавате? Коментарите Ви са като на 3 годишни деца!

71

Бе, ти

преди 5 часа

До браво на Навалная 67 Не си ли оня, дето направи Луна президент? И тая ли ще я правиш?

70

Малко за историята

преди 5 часа

В англосаксонската политика използването на предатели винаги е било изпитан инструмент. Например Наполеоновият маршал Бернадот отива да се предаде на пруският маршал Блюхер, но Блюхер отказва да говори с него и нарежда да ми предадат, че го счита за "к'учешка т'ор". Тогава Бернадот отива при англичаните, и те, като награда за предателството му го правят крал на Швеция.

69

Анонимен

преди 5 часа

Така като я гледам Дашна Навална не работи, а заработва!

68

И аз да кажа

преди 5 часа

Баща й също беше убавец. Ама го излъгаха че това е достатъчно и той зе, че им повярва и го доведоха до килията, та си умре с надежди. Нещастието на щерката е в същото -много е хубава и много надежди й дават с това, ама колкото и да й е мерак, не може да се добере до мен. А може много да бъде много по щастлива, ако го направи. Сори, слънчак! Ще те правят да залязваш. Янките не си поплюват.

67

браво на Навалная

преди 5 часа

Бъдещият президент на Русия. А Късия заровен на 2 метра да гние

66

хм

преди 5 часа

Добре де, и как после ще се включиш в политиката на Русия? Оставете настрана кой Путинист, кой Путинофил, Питонофоб и т.н. Вие ако сте гражданин на една държава и ви инсталират някой, който уж се бори за "родината" си, а дефакто е завършил и работи за чужда държава, бихте ли му имали доверие? Ще работи за кандидат президента на САЩ, и след 3-4 години ще иска да упрвлява Русия! Малко смешно и жалко! Няма ли да е малко кукла на конци? А?

65

Анонимен

преди 5 часа

Това е всичко, което е нужно да се знае за руската "опозиция". Най-смешното е, че баща и беше застъпник за това децата на руския елит да учат в Русия, пък тя завършила американския еквивалент на Нов Български хаха - развъдника за безполезни сорсоиди.

64

Анонимен

преди 5 часа

Че къде другаде да работи? И това работа ли е? Тия готованци са свикнали на топли, финансирани от мейнстрийма месетенца. Нищо, Камилата като загуби ще иде да прави хайбибитки на новият вицепрезидент.

63

Анонимен

преди 5 часа

Русия пак се вмешва в американските избори ))))))))))

62

Анонимен

преди 5 часа

В Станфорд таксата е 100 хил долара годишно.Отделно колко струва в САЩ животът месечно може би 4000-5000 долара..Айде още една скромна бедна и честна 18 год милионерка.

61

Предложение

преди 5 часа

Мария Бакалова да Я изиграе в Бъдещ Филм!