69

Тя

преди 5 часа

Тоя плаши неосведомените германци за отвличане на вниманието им от насъщните проблеми и да оправдае помощта за Украйна

68

Анонимен

преди 5 часа

В Русия все още има паметници на Пригожин. Сега строят и на Сталин - най-големият убиец на руснаци в историята. Очаквам скоро да вдигнат паметници и на Чингиз хан и Хитлер.

67

Анонимен

преди 5 часа

И за какво точно Русия да води война с Германия.. като скоро въобще няма да има Германия. Защо в нито един наш сайт не се пише, че хиляди ислямиисти протестираха с искане Германия да се превърне в халифат и да се признае шериата???

66

Щирлиц

преди 5 часа

Германия гледа на Русия като на враг,така че не се правете на изненадани в тъмното моми.

65

Анонимен

преди 5 часа

Ха ха ха

64

Анонимен

преди 5 часа

""Кремъл гледа на Германия като на враг", тъй като тя е втората по големина страна, която подкрепя Украйна във войната срещу Русия. "Ние сме в пряк конфликт с Русия, посочи той." --------------- ами да бяха мислили преди да пратят хохол да ръчка мечката в хралупата... сега, когато Мецана е будна и вършее из гората, всеки ще си понесе последствията.

63

Копейкин

преди 5 часа

Нападението на Русия над НАТО може да бъде избегнато ако на руснаците им се подаря достатъчно перални водка и тоалетни чинии

62

дедо Ванго

преди 5 часа

По рано, 2025г.ще избухне война между нато и Русия.Тя ще приключи много бързо.

61

Анонимен

преди 5 часа

Ако Русия воюва с това темпо до 2030 год. в Украйна няма да има жив Украинец смятайте от близо 3 месеца жертвите им не са падали под 2200 на ден. И това са официалните данни намерени трупове с документи отнети шеврони смятайте още колко не са намерени и овъглени.

60

Анонимен

преди 5 часа

То до тогава няма да има Русия, поне няма да е путиновата Русия.

59

Защо не боледувам ?

преди 5 часа

ПАЗЯ се ОТ ВЯТЪРА ! На руснаците главите им са продухани от Източния Пропаганден Вятър ! Американците ги продухва Западният Пропаганден Вятър ! На Българите черепите им са ОБРУЛЕНИ както от Източни, така и от Западни Пропагандни Виелици ! КОГАТО НЕ ОСТАНЕ МОЗЪК В ЧЕРЕПА, ПАДА ИМУНИТЕТА ! ИЗХОДЪТ Е : НИКАКВИ ВИЕЛИЦИ ! ЗАебиГИ !

58

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен "Да изпреварим нападението с нападение." ----------- ясно, с гол гз искаш таралеж да мачкаш.. те и хохалите така като тебе и вече няма хохолстан!

57

Анонимен

преди 5 часа

Дааа, а кой предизвика Русия да увеличи в пъти военното си производство и да имат причина да нападат? Отделно не се знае дали ще има НАТО или Путин изобщо дотогава. Та с какво ни плашат? С последствията от лошата политика на запада в последно време и особено на ЕС.и в частност Марула и Варел?

56

един

преди 5 часа

Шефът на германското разузнаване показва или въпиюща некомпетентност или се прави на политик.Е..гати "професионалиста"!

55

Анонимен

преди 5 часа

Какъв е тоз авто-икономист дето е наводнил коментарите тука? Баси цирка... Дай си революта да ти преведа пари за еднопосочен към Русия копейко. Там може да ти дадат нов Москвич.

54

каквото повикало

преди 5 часа

"Германското разузнаване: Кремъл гледа на Германия като на враг" --------------------- СТИГА БЕ??!?!?! Ама как така??? Как може Русия да гледа като на враг на държава, която я санкционира, изпраща оръжия, танкове, гаубици и т.н., с които се убиват руснаци??? Но това не е евролиберално!

53

Анонимен

преди 5 часа

Брутният вътрешен продукт (БВП) на Германия се очаква да се свие с 0,2 на сто през настоящата година, сочи ревизираната правителствена прогноза, представена вчера от министъра на икономиката Роберт Хабек, съобщават ДПА и Асошиейтед прес. Това означава, че най-голямата европейска икономика ще се свие за втора поредна година.

52

Анонимен

преди 5 часа

А какво става с победата на бойното поле? НАТО влезе ли в Москва?

51

Анонимен

преди 5 часа

Спадът от 30 % за марките BMW и Mini в Китай се сравнява със спад от по-малко от 5 % през първото и второто тримесечие на предходната година. Спадът в Китай доведе до спад на общите продажби на автомобили на BMW Group с 13 %. BMW заяви, че изтеглянето на спирачни системи също е повлияло на доставките.

50

Анонимен

преди 5 часа

А какво става със санкциите, рухна ли вече Русия?