38

Анонимен

преди 6 часа

Костов направи една грешка, но огромна! За четири години не намери начин да отреже главите на другарите - ченгета от ДС. А точно с това трябваше да почне. И щеше и по рано да влезем в ЕС, в Шенген, да сме поне като Полша, Чехия и Унгария. И това му коства, че същите ченгета му врътнаха номера с онова *** царя. Отделно че всички тези ченгета, ***, функционери сега до един са фирмаджии и то всички фирми са техни! Няма значение ГЕРБ, ДПС - и там са ченгета всичките!

37

Антикомунист

преди 6 часа

Този римлянин що изплува сега!?

36

Анонимен

преди 6 часа

Всички агенти на ДС и 6-то изпълзяхо от змийските дупки. Театърът ви този път е ПРОВАЛ. Българите се наиграха на Комунизъм, агенти, доносници, активни борци и т.н в цвят червен, син, оранжев и т.н. Останете си в миналото моля или вървете в руския ви рай!

35

Пастир на костенурки

преди 6 часа

Драгалевския ром е станал много нагъл напоследък.

34

Анонимен

преди 6 часа

Тоя защо още е жив?

33

Анонимен

преди 6 часа

Еб ан Костов за пари майка и баща продава, а за България да не говорим.

32

Анонимен

преди 6 часа

Костов с тия джуки прави страхотни ми нети и гласчето му едно такова тънко, тънко баш като на квартален пед еруга.

31

Анонимен

преди 6 часа

До 23Иван Костов - най-великият българин за последните 80 години! Спасил България от абсолютен фалит и зверска 380% инфлация.///Там е работата, че инфлацията е спряна от служебното правителство на С. Софиянски. Тоест заслугите на Костов са НУЛА.

30

Анонимен

преди 6 часа

Този отдавна требеше да е у затвора и халката да му е разхлабена.

29

празнословиш Иване

преди 6 часа

Иване, чух ме сега внимателно, аз съм човек, който те е подкрепял преди 25 г и до към 2007 гласувах само за вас.Днес съм отвратен от теб лично.Не съм копейка, мутра, русофил, путинист и тн.Аз съм просто човек както се пеееше в оная песен.Потресен съм от теб и цялата софиска десница, която отврати хората от дясното.Никакъв шанс да си променя мнението.Вие съсипвате всичко.Прокуратура, съд, всичко е отишло, има само бизнес партии вече.Каква демокрацяи, ЕС, НАТО.Същите създали НАТО са създали Брикс.

28

Анонимен

преди 6 часа

Иван Костов е СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРИЯ от новата ни история. Спасител от червената дивотия на Жан Виденов и сие. Вие представяте ли си 380% инфлация? Сега плачете от 7-8%. Неблагодарно и глупаво племе са българите и си го заслужават. Ритнаха кросното и си го намериха с царя, тройна коалиция, боко и т.н. Когато сам си го направиш, поне трябва да си го признаеш.

27

Петър Стоянов

преди 6 часа

Иване кажи си...!

26

Посейдон

преди 6 часа

За някои е Рай - кой как се оправи.

25

Яяяя...

преди 6 часа

Гаргамел още ли шава...?

24

Българин

преди 6 часа

Що се афишира Мавъра? Бяхме го забравили. Не се набиваше на очи. Зиме на Драгалевци,лятото на Златните,пътува всяка седмица до Италия! Що дразни простолюдието? Достатъчно крадна ,да се наслаждава на лукса,който ние му дадохме с нашето овчедушно търпение!

23

Анонимен

преди 6 часа

Иван Костов - най-великият българин за последните 80 години! Спасил България от абсолютен фалит и зверска 380% инфлация. Ако не бяха наговедили народа с царчето и му отвяха маломерния мозък, сега щяхме да сме на нивото на Словения най-малко. каквото народът си надроби, ТОВА СИ СЪРБА.

22

Ceci

преди 6 часа

Та, гаргамел, трябва да си доволен, благодарение на евро-атлантическия слугинаж и мениджмънта от посолствата имаме резултат - отрицателен одбор на елита и полит-елит. Да ни е честит :,)Само да напомня че, маричков бе плод на соц-а, може да видим плодовете на последните 25г :-)

21

Анонимен

преди 6 часа

Още един изедник,грабил България

20

Анонимен

преди 6 часа

Иван Костов е равноотдалеченото лице от всички партии. Затова ни го показват все по-често.

19

Ceci

преди 6 часа

Т.е. костакис признава че, както не е бил прав за надеждите за ЕС и НАТО, така и за войната в украйна е имал кардинално грешна преценка и съответно позициониране на България тогава и сега :-)Добро утро грозно розво пони гаргамел :-)Вече си предаваш архива а здрав разум не те е посетил.... а той е от квалифицираните ни управници.. макар и крадлив ( стратегически инвеститор гад зееви и т.н.) сегашните кирчо-асеновци и чорапите не могат да му помиришат :-)