50

Анонимен

преди 5 часа

АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ! И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА! АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК!

49

Анонимен

преди 5 часа

Българите много рано губят младежкия си дух.Средата в която живеят не им го позволява.Моивацията колкото и силна да е е по слаба от средата.Бързо остаряваме,много бързо.Маричков не изглеждаше като старец.Съхрани младостта си.Затова е и тази изненада от неговата кончина.Мир на праха му

48

Зоро

преди 5 часа

Както се казва в поговорката "Да би мирно седяло не би чудо видяло"Пустата лакомия на 80 години ,да прилагаме някой лев На 80 и по рано си гледай живота.Гарелката и той мемоари Свети Влас ,бам на главата и иииииии.

47

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 50. Кви глупости дрънкаш пак бе Шекелджи Гривню Центаджийски ?

46

Анонимен

преди 5 часа

до 45 От метър височина се е изплющял. Достатъчна е за да се убие ако е паднал на главата си. А може би е получил инфаркт и е загубил съзнание и затова да е паднал.

45

Анонимен

преди 5 часа

Копейките не могат дори под тази новина да се сдържат да не излеят злобата и простотията си... Толкова пропаднали хора... Да почива в мир Маричков - не съм фен на българския рок, но той е един от хората, които най-малкото не са били роби с всичките последствия от това.

44

стар

преди 5 часа

Бог да прости стария Щурец. Ще го помним.

43

Стрезов

преди 5 часа

Не виждам тук шок.Човека едвам го върнаха от Америка със сериозни здравословни проблеми.На 80 години да се катериш по селските сцени е предизвикателство.Той не ходи и в казармата.Някак си се отърва.Уж пееше в хора на Народната армия,а ние бяхме по Звездец или три години по корабите.Не ясно къде ще го опеят :в синагога,или в черква?И какъв е този концерт в това глухо село?Означава само едно-много висок хонорар.

42

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 40. Няма нищо вечно.

41

Анонимен

преди 5 часа

Филип Киркоров го знае цел свет, а този извън България е никой.

40

Анонимен

преди 5 часа

От колко високо е паднал :)))

39

Анонимен

преди 5 часа

до 33 Той и Джокович мяташе салфетки в бар в София докато Камелия му пееше на ушенце Луда по тебе, но човекът слуша не само чалга. Любимата му песен е на Philip Bailey и Phil Collins - Easy Lover. Как един чалгар дето мята салфетки може да каже че това е любимата му песен, мозък такъв? :)))

38

Изнервен

преди 5 часа

Ай стига де! Посредствен музикант.

37

Анонимен

преди 5 часа

Животът е преходен, изкуството е вечно. С песните си Кирил Маричков се е обезсмъртил и ще е винаги с нас. Изпя: " Аз не съм товаист, аз не съм оноваист - аз съм просто човек, аз съм просто човек". Уклоните му към Запада си е неговия избор, важното е общочовешкото у него.

36

Анонимен

преди 5 часа

Aide sprete se be kolko deza maiki umirat po bg patischti patriarha e edin tosi leka mu prast peesche na vs bkp prasnizi posle sds tn njamate li dr kakvo da pischite prosta rabota kato vsi4ko dr v bg

35

Анонимен

преди 5 часа

Тази държава става все по-некачествена и с все по-ориенталска музика. Трябва да създадете чалгарски оркестър Гъгриците.

34

Анонимен

преди 5 часа

Бог да го прости, но кой е този, половин България не е чула за него.Извън страна дали някой е слушал песните му? Едва ли.

33

Анонимен

преди 5 часа

До Салфьетки има ли? Никой не те е питал.

32

Салфьетки има ли?

преди 6 часа

Pycopoбите-чалгари да не коментират музика, моля. Тя е за свободните хора, не e за щракащите с пръсти питeкaнтропи.

31

баста

преди 6 часа

Много га ден народ сме.Малко са тези,които създават,но почти всички храчат...