279

Изклатен демократ

преди 2 часа

демократа иво мирчев, по-известен като двупръстовия челник, селянин 2ро покоение - внук на комуниста от Добрич, шеф на ОФ, много се напиня да влезе в НС, след като предния път осната отвън. Пак няма да влезе хахаххаа

278

До 289

преди 2 часа

И с , какво ще я направи като се наяде с боб ли и след това от голямото шкембе поче да пуска атомни газове:):)

277

Анонимен

преди 2 часа

До Разстроен......... Алоо , в света има много по-луди от Путин , въпрос на време е НЯКОЙ ДА НАТИСНЕ КОПЧЕТО , НЕ САМО ПУТИН , .....ЯСНО ?

276

Анонимен

преди 2 часа

Не си спомням София да е бомбардирана от руснаци. Помня, че София бе построена по социалистическо време, квартали като Люлин, Младост, Надежде, Хаджи Димитър, Лозенец и останалите, в които сега живеят селяни 2ро поколение, смятащи се за демократчета.....

275

Анонимен

преди 2 часа

"Олег воюва дори вече цели десет години." ------------- е чакай бе? Нали войната, пардон - "пълномащабната руска агресия" беше "изненадваща" и "непредизвикана"? Как така тогава тоз хохол в воювал от 2014??? Да не искате да кажете, че войната всъщност е започнала преди 10 години? Ако е така то леко излиза, че "пълномщабната руска агресия" не е нито изненадваща, нито непредизвикана???

274

Анонимен

преди 2 часа

Урсула да каже , Къде са парите на ЕС , които отделяше за въоръжаване / ВЪВ ВРЕМЕТО - ТРИЛИОНИ/ , и защо ЕС НЯМА АРМИЯ ?Още преди години , германският финансист -Шойбле / вече покойник /, каза :НАТО е отживелица , на нас /ЕС / , ни трябва --ОБЩО ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ ... Кой разбрал - разбрал , ЕС вече не е СЪЩИЯТ , ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ЩЕ СИ ЗАТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ .. Нали ЕС е '' ЕДИНЕН'' ? Единен , ама само на приказки !Защо Германия си пуска по тръбите пак , ГАЗ ОТ РУСИЯ ,... къде е ''единството'' на ЕС "?

273

СЪВЕТ

преди 2 часа

Да отиват на запад и там да вилнеят

272

Разстроен

преди 2 часа

Ако Шиши обещае да направи Българска атомна бомба, ще гласувам за него. Украйна е доказателството, че трябва да имаш ядрени оръжия да не се 3бават някви луди с тебе

271

ядайпак

преди 2 часа

от 10 години ли? Тоа може да е от малкото навитаци, дето са били на браздата от 2014, ама по- вероятно е от другите, дето пукаха по детски градини, училища и градски транспорт в луганск и донецк и подпалиха с глупостта си европата... Ама така поне прогледнахме що за европа сме сънували и как се е преструвала...

270

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен--280 Русия вече няма нищо общо в Европа , както каза Орбан :--''Запада направи огромната си грешка , тласна Русия към Азия , при което Азия вече става по-силната и ще УПРАВЛЯВА СВЕТА .. ''!Също И Шарл дьо Гол в изказване пред европейските лидери , преди години :'' САЩ е далеко , Англия е остров , Русия е в Европа ''!И какво станЪ : САЩ и Англия ИЗМЕСТИХА ЕС от руските пазари , и се настаниха ТЕ . За ЕС --санкции , за САЩ и Англия --още повече търговия с Русия !А ЧЕСТИТО , А МЕРСИ!

269

Анонимен

преди 2 часа

Война в Украйна щеше да има при всички положения, да не мислите, че НАТО 10г. въоръжава и подготвя най многочислената армия в европа ей така за лудо, ако Русия не ги беше изпреварила укрите след като ги подготвят и въоражат веднага щяха да нахлуят в Крим, който беше анексиран най демократично с референдум.

268

Анонимен

преди 2 часа

Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос! ТО ПОЛОВИНАТА ВЕЧЕ ДАДОХА ФИРА.

267

Анонимен

преди 2 часа

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

266

Анонимен

преди 2 часа

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим? А с Курск какво става превзеха ли го вече? А има ли завърнали се от командировката към Курск, хахахахаха.

265

Анонимен

преди 2 часа

ФАКТИТЕ : САЩ не могат без войни , какво казват те / когато ги притиснеш с факти/ :''Ние нямаме приятели , ние имаме ИНТЕРЕСИ'' , ''НАШИТЕ ВОЙНИ СА ''ХУМАННИ'' ,... А ДЕ !

264

Анонимен

преди 2 часа

Краварите закриват проект укрия, приема се за загубена кауза, ще има само много ръкопляскания, потупване по рамото и дребни милиончета вече за заблуда, че помагат.

263

Анонимен

преди 2 часа

Монтян каза, че вече има повече от 200 000 дезертьори и не знам колко хиляди , които се водят безследно изчезнали във ВСУ. Но тя е украинка и може да е занижила цифрата.

262

Анонимен

преди 2 часа

До Анонимен 277 Типичния подход на фашистките режими, когато готвят новото пушечно месо за фронта. Руснаците са обречени.

261

Анонимен

преди 2 часа

Значи си признаха, че от 10г. водят война, много преди Русия да започне да освобождава избиваните в Домбаз и Луганск.

260

Христо Христов

преди 2 часа

Юлия Тимошенко директно си го зави, че министри на Порошенко, заедно с ЦРУ, наеха снайперистите по покривите на Майдана, които стреляха по цивилни граждани. Факт.