124

Избирател

преди 3 часа

На Теслата дpъжкaта как ще влезе мъжката.

123

Анонимен

преди 3 часа

Пролет пука. Шишмансците народа си не изоставят, от иго красно да извадят. Земи ви анадолци взеха, но степнитеХлебарки саПарзити много опасни. Столицата преместете, Триадица мирише зле. ПаразититеСжълтици подмамете. на каруците железни товарете, и в Деарбекира на катурга.

122

Не гласувам

преди 3 часа

За престъпници

121

Анонимен

преди 3 часа

Политиката трябва да се изчисти от ГЕРБ и ПП-ДБ, тези две вредни образувания доказаха че нямат морал и заради това нямат място в политиката.

120

до 116

преди 3 часа

Да, Възраждане ще са новото ИТН - сами не можем да управляваме, с друг не искаме, затова ще правим напук на българите и да се харчат още милиони за избори. Много лаят, много лъжат, нищо не правят. Копейкин е луд за власт кукундрел като Волен диктаточето

119

Анонимен

преди 3 часа

До с Герб напред!!!,..НалЕ , с герб сме толкова ''НАПРЕД'' , че България е на всички последни места в ЕС , по всички показатели !Да напомня ли : "А КЪДЕ Е МОЯТ МИЛИАРД И ПОЛОВИНА "...и по 50 лява ! ТОВА ЛИ Е герб ???

118

Анонимен

преди 3 часа

Пролет пука. Асеневци и те помагат, българите славят, съвети да добавят. От степите грабители са надошли, наели са и много роби със червени тоги. Щитове и саби нарамете, конската опашка извадете, столицата преместете. На север, исток или юг, далеч от въшкитеЧервени, направете тез промени.

117

НЕ

преди 3 часа

НЕ! Но всички трябва да гласуват, ако гласуване за всякакви партии трябва да има, МЕЧ, СЕЧ каквото им хареса там, трябва да се гласува, аве хора дайтде да вкараме 20 партии в парламента да гледаме сеир :).

116

Анонимен

преди 3 часа

Трябва да абсолютен *** и *** за да включиш Възраждане в коалиция с ГЕРБ и ПП. Това посмъртно никога няма да стане и досегашните последни 4 избора го доказват красноречиво.

115

Анонимен

преди 3 часа

Чакам Пеевски да оправи Възраждане както оправи КТБ, Доган и Вълка. Кога ли ще изкара кирливите ризи на максудския въглен

114

Справедлив

преди 3 часа

Време е да се прекрати с тези отживелици от средновековието. Ако искаме да създадем държава и Българско общество трябва да забравим за съюзи и залитания на Изток или Запад и да се оправяме с това, което притежава нашата територия. Всичко друго е ала - бала .

113

Не виждам как

преди 3 часа

Редовен кабинет от нередовни

112

Анонимен

преди 3 часа

Пролет пука. Далеч зад облачното було, кимат със глави от клана Дуло. В Плиска, Търново. Преслав, столицата преместете, или нова съградете. СклавинитеПаразити щом полазят, смучат кръв и само с огън се оправят. Опитахме в Собира, учим ги на азбуки и кръст, а те мастилото крадът.

111

Анонимен

преди 3 часа

Няма да има кажинет докато Възраждане мъти водите в държавата. Нямат шанс да управляват сами, втори са не защото печелят нови гласове, а защото ДПС се разпадна. Никой не иска да управлява с тях, защото са като стадо диви юрдечки и те не искат да управляват с друг, защото ще им бие стоп на преписаните руски закони и схеми.

110

Анонимен

преди 3 часа

Т. Е и ПП и бсп и дпс могът да се отметнат, и да направят сглобка с герб - и пак да стане същото безвремие както досега. Затова Възраждане те поне няма да се отметнат

109

Анонимен

преди 3 часа

Пролет пука. А небето се отвори и Крум с глас дълбок ни проговори. Във мизерия сте виждам, но Бог не го молете, столицата вие преместете. Напаст божия, от склавинските земи червенитеХлебарки пак надошли. Сердиката помня лично я опожарих, заразнитеХлебарки до крак уничтожих.

108

Анонимен

преди 3 часа

Пролет пука. А небето се отвори и Крум с глас дълбок ни проговори. Във мизерия сте виждам, но Бог не го молете, столицата вие преместете. Напаст божия, от склавинските земи червените *** пак надошли. Сердиката помня лично я опожарих, заразните *** до крак уничтожих.

107

Мнение

преди 3 часа

Аз очаквам г-н Пеевски да арестува контрабандиста Борисов и неговата шайка, за които има доклади в Турция и във ФР Германия, и да освободи българския народ от псевдо политиците, защото истинските граждани за европейско развитие на България НЕ са в ГЕРБ. Само така г-н Пеевски ще спечели симпатиите на обществото.

106

Анонимен

преди 4 часа

Нови избори на пролет: Пролет пука. От правешки ливади Тато измуча, България я дахът на Москва. Софио, Родино красна! Зъвети мой съхранете, паметници Руски вий строете. Цялата стрънъ зъ Софията дъ работи. Провинцията дъ го карът на къртофи. Нашите другари с купони и кредитите безотчетни, имоти краднаха безчетни!

105

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 101 - вместо да обвиняваш София, виж за кого се гласува в София и за кого - извън нея и ще разбереш, защо стандартът на живот е толкова различен. Иначе, провинцията да си обвинява София, колкото иска - всеки сам си избира кой да го управлява и си носи последствията. Провинцията си ги носи вече...май 30 години, но щом й харесва, да продължава де - никой не я спира да се самозатрива.