30

Анонимен

преди 5 часа

А да, Русия била виновна. Израел си развява коня както си иска там почти година вече и беше ясно, че ще се стигне до това. Ти си бивш министър, защото вече не ставаш за нищо. Наслаждавай се на пенсията си и си трай без да пълниш медийното пространство с пропаганда

29

Да

преди 5 часа

Пълни глупости от болно лице...

28

Анонимен

преди 5 часа

С мечка борил ли си се бате?

27

пияница мистик

преди 5 часа

До Анонимен 21 === Ами канят го, защото човека си казва истината такава, каквато е. Явно вас промитите путюнеандерталски мозъци това никак не ви харесва и искате да канят и да си слушате русоpoба Чуков и да ви гали ухото с опорките на Мутрафонова :))))

26

Евроатлантик

преди 5 часа

Именно фашистка Русия плати и насъска Хамас срещу Израел за да отклони вниманието на света и САЩ от войната в Украйна... Почти всяко ЗЛО по света тръгва от Кремъл...

25

български избирател

преди 5 часа

Много ще се изкефя да видя как Велизар Шаламанов заминава за любимата му Уркия за да се бие срещу таварищ паПутин !А дано ама надали...!ТояЦървул на приказки е голяма работа нОООО на дела хич го няма !

24

опаляяяя...

преди 6 часа

Шамандурата пак изплува от дупката си по нареждане на "Козяк".

23

Олимпий Панов

преди 6 часа

Тоя търси прибавка пенсия!

22

Анонимен

преди 6 часа

Всички русофили дружно да подкрепим братята иранци

21

тази смесица между

преди 6 часа

пума и ягуар защо се обажда от обора, този и Атанасов са ми водещи в списъка с най противните личности в българската политика.

20

Бай Лазар

преди 6 часа

До до Бай ЛазарДжо Байдан-чо е Бай Данчо :)

19

Христо Христов

преди 6 часа

И Израел и помага.

18

до Бай Лазар

преди 6 часа

Май нещо си се объркал по скъро като Джо Байдън който не знае къде се намира Шаламана и Джо ти Байдън са от едно котило предатели.

17

Питам копейките

преди 6 часа

След като путин нахлу в Украйна, държава на която русия гарантира безопасност в замяна на украинското обезоръжаване,светът по хубав ли стана? По добър? По далече от ядрена война? И вие,милички копейки ако се изпарим....дали ще ос знаете своята вина?

16

Бай Лазар

преди 6 часа

Шаламанов явно е като Бай Данчо, не знае къде се намира :)Абе тези хора ни взеха хептен за мезе.

15

Анонимен

преди 6 часа

Не разбирам какъв е смисъла да каните за интервю вашингтонски лакеи като тоя, след като е пределно ясно, че ще рецитира опорките на стопанина си.

14

7373

преди 6 часа

Пълни глупости говори този човечец!!!!

13

НАЕБАНко

преди 6 часа

ВЯРНО Е! НО НЕ Е РЕШАВАЩО ЗА ТОВА КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА МЕЖДУ УКРАЙНА И ТЪПОТЕРОРУСКАТА! САМО ИЗБОРИТЕ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ЩЕ ОБЯВЯТ БЕЗУСЛОВНО ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА ТЪПОТЕРОРУСКАТА СРЕЩУ УКРАЙНА!

12

Пияница мистик

преди 6 часа

е хроничен алкохолик, побъркан или пратен от руското посолство. Разумен човек не би писал тези неща. Галя ще го уволни. Поради тъпотия.

11

баба мара

преди 6 часа

затвори си устата и не предизвикваи съдбата с прос-таш-ките си изказвания нитоти вярваме нито четем глу-пос-тите ти не се ли усещате че сте противни