58

Бонго Бонго

преди 5 часа

Израел има купол, вие какво имате???Имате мумук чинията на Бузлуджа.

57

Йоста

преди 5 часа

Нали Иран и Русия са в Брикс,и са големи дружки,защо не ударат рамо на Иран,но няма как да стане.В Русия и Израел е пълно с руски еврей.

56

Анонимен

преди 5 часа

"1000 ракети без нито една жертва в Израел.Ако някой изобщо разбира това.Отговор ще има със сигурност." - Мюсюлманите не са убийци. Доколкото стана ясно, Иран са удряли само военни обекти и сградата на Мосад. Не са стреляли по жилищни квартали и болници както правят израелците. Израел убива предимно цивилни и после викат, че там имало терористи. Неслучайно в Газа умряха 98% цивилни и 2% войници на Хамас. И в Ливан така с Хисбула.

55

Анонимен

преди 5 часа

Ако Нетаняху не бъде спрян сега, той ще посегне и на Германия, Полша, Австрия...

54

Анонимен

преди 5 часа

Има ли нормален човек да харесва Израел? Поради каква причина някой би харесвал тая държава? Защо някой би симпатизирал на убийци? Освен ако не е евреин самия човек, аз друга причина не виждам. Те мразят нас българите, мразят европейците, смятат ни за роби. Контролират бизнеса, комуникациите ни, държавата ни. Те се отнасят лошо с всички. Кое би накарало човек да ги харесва? То трябва да се радвате ако Иран ги превъзпитава.

53

Бонго Бонго

преди 5 часа

1000 ракети без нито една жертва в Израел.Ако някой изобщо разбира това.Отговор ще има със сигурност.

52

Анонимен

преди 5 часа

До 61.... Така, свалил 100% от изстреляните ракети, а останалите 80% са улучили целта си..

51

бачкатор

преди 5 часа

А ти, дето твърдиш, че всичко е свалено, достатъчно е да погледаш малко в интернет, как нищо не е свалено.

50

Анонимен

преди 5 часа

Нетаняху...вторият заблуден зеленски.

49

бачкатор

преди 5 часа

Факт е че евреите се осpaxa, а тук почна да излиза пяна на устата на центовете. Разбирам ги. Нищо не върви. Украйна пада, Израел се изложи, САЩ си броят стотинките и дават на Зеленски бомби с изтекъл срок...изобшо, Мърти скоро ще ви спре плащанията и сте много напрегнати.

48

Пачата

преди 5 часа

Знаеме,нали USA зад гърба ви.Заедно с тях е лесно.

47

Анонимен

преди 5 часа

До 58, Железния купол е перфектно ефективен и свали 100% от изстреляните ракети, а това на теб какво ти се иска е все тая! Дано скоро да пyкнеш!

46

Анонимен

преди 5 часа

В България най-големите телевизии са собственост на чужденци, които или са американци, или са британци или са евреи, а понякога комбинация от 2 неща. Разни други големи медии също. И Фейсбук е на евреи и американци. Така почти всяка информация се филтрира супер здраво, за да достигне до вас само мнението, че "Иран са лошите". Вие за престъпленията на Израел дори не знаете, защото ги спират от вас. Така и с новините. Ракетите на Иран били прихванати. Да, да, ама не.

45

Анонимен

преди 5 часа

Железния купол явно е ефективен само срещу ракети сглобени от тръби в гаражи и струващи около 200 долара.Това стана ясно за него вчера. А това което се случи вчера е че Иран удари три основни военни бази на държавата Израел и ги удари доста силно.Ако първоначалните данни се потвърдят то Израел вчера загуби около 20 изтребителя Ф-35. Иран просто унищожи изтребителите с които Израел щеше да го удари.

44

бачкатор

преди 5 часа

Напротив, даже Нетаняху не твърди, че са свалили 100%. Казва "повечето", което преведено означава, свалихме 1-2 повредени.

43

Анонимен

преди 5 часа

Не Иран, а ти и цялата ти пасмина, която те поддържа трябва да си платите

42

Анонимен

преди 5 часа

До 45, прав е бил мустакатия - трябвало е Русия да бъде унищожена!

41

Изклатен демократ

преди 5 часа

Първо паралясницата урсула от ЕС да наложи 543 пакета санкции на изсраел, за убийствата на жени и деца в Газа и Ливан! Порочната т.нар. "демокрация" отива подяволите за щастие!

40

Анонимен

преди 5 часа

До бачкатор, Железния купол се доказа като изключителна ПВО-система, и май свали 100% от изстреляните ракети! А ти си един б0клyк, и такъв ще си останеш

39

Анонимен

преди 5 часа

Израел мрази християните, а те прислугват на Израел. Хахахах.