8

Кандидат за работа

преди 6 часа

Преди малко повече от 25 години като млади студенти търсихме работа и сегашните бизнесмени се гавреха с нас. 80 лв, 100 лв, 120 лв/месец. Осигуровки - друг път. Бяхме готови да работим всякаква работа, но да има за нормален живот. Е, казваха ни - има много като теб на опашката. Маждународните фирми на взеха, обучиха и развиха, и работим за тях. Сега нашите със свещ ще търсят. Няма ги. Няма и да има. Дори индийците не останаха тук. Толко за *** бизнесмено.

7

Напротив

преди 6 часа

Днешните хора над 50 г. са различни. Те пътуват, ходят на йога, на танци.Аз пък мисля обратното-- след 35 г Демокрация днешните хора над 50 г са жестоко уморени амортизирани от живот в мизерия нищета липса на Бъдеще ,на сигурни старини- на отвратително настояще и най вече на ЛЪжите слушани от 35 г че животът в Бг ще стане по хубав-- Тези хора над 50 г дълги години са били лъгани със заплати с осигуровки за пенсия- Те са едни уморени РОБИ и нищо повече- Алчният БГ Бизнес се чуди кой да измами

6

Времето е наше !!!!

преди 6 часа

Сладки ли са бананите ?! И тоалетна хартия има по магазините, но ще ви трябва все по-рядко...

5

Доктор Сър Пичук

преди 6 часа

Говорите безсмислици, у нас има огромен излишък на работници, а не недостиг. За 35 хил. работни места се борят 200 хил. регистрирани безработни + 800 хил. нерегистирани, това са по 30 човека за 1 място. България е загубила 2 милиона работни места от 1995 до днес. Работа няма, работници бол, стига измисляхте причини за оправдаване на нежелана имиграция, ние не сме *** като западняците да ни заливате с такава пропаганда.

4

Дъртак

преди 6 часа

Абе как може някой да си помисли, че хората над 55 години си умират от щастие и кеф да бачкат ? Не го правят от добро а от принуда !

3

Дали е само Виц ?!

преди 6 часа

"Пазар на труда в Бг."

2

Asassin

преди 6 часа

това е втората статия, в която се обяснява, че трябва да се внасят работници и да се работи до 70 годишна възраст...Но нищо не се казва за повишаване на възнагражденията....същевременно по света (Канада, Дания, Германия и други), се приема закона за евтаназията...

1

Анонимен

преди 6 часа

бг, страната на политиците, полицаите, пенсионеритеИциганите, а младите дагодухат както каза к0к0рч0