68

Анонимен

преди 7 часа

все българки женени за араби, да видяхте един българин женен за арабка?

67

Анонимен

преди 7 часа

Израел е започнал сухопътна операция в Ливан.Като чули това ,поддръжниците на ислямския радикализъм в България Ивайлин Фараонович, Костя Капейкин,Цомчо Говнев,Киро Сводникович и полковник Морков са заминали за Бейрут е са заели ръководни постове в Хизбула,щели да се бият с израелския агресор.

66

АзъКанъАзъ7112136860

преди 7 часа

Хамас и Хизбула са две полит-терористични крила на Мосад. Лесно е да се видят фактите.А тая е като испанските евреи,които уж били републиканци и нахлуха уж за малко във Франция да се спасявали от Франко,та вече в Южна Франция няма французи,че дори Париж се управкява ит испанска ц..и..г..а.н.к..а. Евреите са така.

65

Анонимен

преди 7 часа

Госпожо няма невинни! Приели сте една терористична фракция да ви управлява,какво очаквате да се случи??? Те и в Газа, така викаха, пък всеки втори БЕШЕ член на Хамас! Каквото повикало, такова се обадило!

64

АзъКанъАзъ7112136860

преди 7 часа

Точно така.И един китаец ми каза че се чувствува българин. Ударих го по главата и го забих под земята. Еврейска шизофрения ! Като турците ,които съскат,че били българи. Вече вони на еврейски г..о..в..н..а.. и на Нептун.Това е криптоеврейството. Долази отнякъде и евреите МВР му хакнат български паспорт. В последните години даже и сръбско малцинство ни вкараха от Македония и Молдова. А като роди някоя Българка и сменят бебето с ромско,та да им го отгледа . А българчето е..н..и..ч.а.р.Кръвен данък.

63

12345

преди 7 часа

Айде пак! Много лаят по Запада, ама като видят зора, никой не бяга на Изток! Що така бе? Що не бягаш към Иран?

62

Анонимен

преди 7 часа

Нали Детето и е живо и здраво ,а не като израелското Дете изпечено във фурната пред очите на Майката ! г-жа жана си е чиста арабка ,родена от араби с бг паспорти.

61

аноним

преди 7 часа

При пристигането на тия,имаше доста жени -забрадени и по ислямски начин-носещи се.Тук ли ще парадират с техните си носии.Длъжни ли ще бъдем да търпим техните порядки,които тук не са аплодирани.!!!

60

Анонимен

преди 7 часа

Като са избрали да живеят там, какво търсят тук. Всички хора прават грешки, няма безгрешни, но държавата криворазбрано помага само на някои.

59

1-3

преди 7 часа

Почти всички-с по-4-5 деца.За всички ли трябва да мисли държавата.А тук,за нашите деца и майки-много трудно решават,а понякога и отказват да вземат решения за благополучието им!!!А майките-с по килограм злато по ръце и вратове.Да бяха казали,че във всяка голяма къща и блок,приятелите им от Хизбула,с тяхно съгласие са разполагали ракети и установки,които сега детонират и са причина за взривовете.

58

до 51

преди 7 часа

До Аноним.Българка се жени за арабин само по една причина-да не работи нищо цял живот и да я чукат всички роднини на съпруга и начело със свекъра.Това .Няма друга причина.Любовта е изключена.Същите са и ония нашите в Судан.Там пък са още по-отвратителни.Там жената е единствено за задоволяване на нагона.

57

Анонимен

преди 7 часа

Лошо няма да бяга, само да е в друга посока.С това име и това чужно дете, не е добре дошла тук.

56

Анонимен

преди 7 часа

Не само тя, всички останали, освен от посолството, трябвало е да знаят какво избират. А като са научили, че Ливан атакува Израел, на следващия ден да си бяха стегнали багажа. Не да ги връщаме за наша сметка.

55

аноним

преди 7 часа

Децата на Израел,а и на света-на концерта на 7.10-също плачеха,и молеха за пощада,но бяха брутално изнасилени,разчленени,убити!За тях никой не пророни сълзи.Е,оставете тогава Израел да се грижи за страната си!!!!

54

Кравар Евроатлантик

преди 7 часа

"Прибирането" на български граждани трайно пребиваващи в подобни държави трябва да е съпроводено с експертна оценка от психиатър дали човекът не се е поддал по разни боклучави идеологии, в който е позволено да се изнасилват деца и т.н.

53

Зораб

преди 7 часа

Активно мероприятие "вижте колко сме загрижени".Отвратително е.Която телевизия отвориш-едно и също.Там има хиляди жени.Те защо не бягат,а само нашите българки?Бейрут е наполовина християнски град.Има издигнат огромен светещ кръст който се вижда от 10 мили в морето.през 80те години войната беше на верска основа-полумесеца срещу кръста.До тогава Бейрут беше перлата на Средиземноморието.

52

Анонимен

преди 7 часа

А бащата защо е останал, да постреля, пусне някоя и друга бомба и се скатае тук, докато подготвя пак нещо лошо. Кой родител ще зареже жена си с бебе? А да муслитее, щото Аллах бил по-важен. Не ни трябват тук.

51

Аноним

преди 7 часа

Кои ги кара да ходят да се женят за мюсолмани по арабските държави??а сега ние да им плащаме прибирането до България,чак пък и съчувствие търсят.соц.помощи също сигурно

50

Анонимен

преди 7 часа

Вярно плащат невинни.Натаняхо,***,Земенски,Насрала,Ким... Съдът в бункери. Мирът цивилни или армия за нечие религии или виждания.Като са толкова големи да вземат по нож и лично да решат проблема. Няма как обаче. Политика,икономика, интерес.

49

Анонимен

преди 7 часа

Като се мисли за българка, да се бе върнала преди Ливан да започне война. То и вътрешната там не е спирала. Приемаме обучени терористи.