23

Анонимен

преди 4 седмици

Искам да попитам всички, които защищават най-войнстващата религия-исляма, и нейната основна опора на Балканите - Турция. Преди 100 години в Турция има около 10 млн.християни-българи, гърци, арменци. Къде са те сега? Няма нито християни, нито нещо останало от тези народи. Защо? Избити, прогонени, които са останали са ислямизирани и потурчени. Ама после после статийки тука, в съчувствие към исляма на Балканите! Кой позволи на Турция да построи в Християнска България - 1280 джамии?

22

Анонимен

преди 4 седмици

Стихове за изчезналия ЛИМЕЦ на български след изземване на земите на селяните от комунистите и вкарване в ТКЗС: Лимец, спелта, скапладжа, Древно зърно е това - Дай му нива Българска, хеле да е буренясала, ако ще и съвсем тревявала, челядта й - изфирясала, хваща се бетер трънак. Стой кафето, гледай как! Затова пък Стихове из сухотиите на Централна Турция: Лимец, спелта, капладжа. Дай Аллах към манджата. Турчин бърза да оре по високо в планината, и засява и си пее капладжа, капладжи...

21

без упойка

преди 4 седмици

Реално Ердоган е като Осама.Дойде на власт, когато удариха кулите.Веднага Турция беше посочена от мюсюлмански брата като троянския кон на исляма в НАТО.Снасяше всичко на ислямистите.Ердоган е техният човек забит в западния алианс.Двойната игра писна на всички, Ердоган вече изглежда като луд.Иска да удари сам тоя западен свят, който ненавижда.Иска да унищожи я Гърция, я Холандия, сега пък и Израел.Все пак Турция навремето беше център на ХАЛИФАТА.ОСМАНСКИЯ СУЛТАН БЕШЕ ИДИЛ.Той вършеше гадостите

20

Войводата

преди 4 седмици

1. Според мен по вероятно да има атака по бившия Израел от няколко държави2. Вероятно ще бъде по всичко за да нямат време полу евреите да задействат атомните бомби подарени от САЩ 3. САЩ по принцип не трябва да разпространяват това оръжие ама за тяхна задгранична територия може 4. Абе сложно международно право. Все едно Русия да подари на Сирия 91 атомни бомби

19

Аааа

преди 4 седмици

Нещо на лошо е тръгнал светът, а ние сме много близо и до двата огъня.

18

Анонимен

преди 4 седмици

Махайте се от НАТО.Имбез това 25 години и повече играете двойна игра срещу Запада и персонално САЩ.

17

Анонимен

преди 4 седмици

Да ги напада. Нали много знаят турците да въртят задддника ту към Русия ту към САЩ ту към ЕС. Ердоган омръзна на всички с глупостите си. Изобщо няма да ги съжалявам ако Израел ги понатупа.

16

РПГ-7

преди 4 седмици

До Анонимен 25 Зеленото наркоманче.

15

Анонимен

преди 4 седмици

Сега на Ердоган като му кажат "Или НАТО или БРИКС! Не може и в двете" и познайте дали някое нисичко джудженце в блатен бункер няма да бъде разплакано.

14

Анонимен

преди 4 седмици

Ще е кофти да се включва Турция в този конфликт , но пък те са единствените дето реално могат да свършат работа и да върнат евреите в реалността! Такова нагло племе не е имало на тази земя! Не е случайна омразата към тях!

13

Анонимен

преди 4 седмици

И на Ердоган като Путин му трябва някакъв конфликт ала "спасяване на държавата" за да си задържи властта...

12

Анонимен

преди 4 седмици

Хаха, поголяма смешка не бях чел скоро. Турция е в НАТО, ако някой драскач е забравил....т.е. няма как евреите да атакуват НАТО.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Полека-лека,войната в Близкия исток ще дойде и в Европа.От това се опасява Турция.Почти 1/3 от Турция е в Европа.Та,какво има за чудене.Вече имаше един опит да се намесят и европейски държави в конфликта с Хизбула.Колко му е да спретнат една MpъcHa бомба и да я взривят в най-населената част на Европа.Дано не става,че ще отидат зян доста народ.Всичко зависи от волята на тези по върховете и нищо от тези в низините.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Полека-лека,войната в Близкия исток ще дойде и в Европа.От това се опасява Турция.Почти 1/3 от Турция е в Европа.Та,какво има за чудене.Вече имаше един опит да се намесят и европейски държави в конфликта с Хизбула.Колко му е да спретнат една *** бомба и да я взривят в най-населената част на Европа.Дано не става,че ще отидат зян доста народ.Всичко зависи от волята на тези по върховете и нищо от тези в новините.

9

<><>

преди 4 седмици

Турция влиза в БРИКС ...напуска нато ....и тежко ни горко ако поискат къс земя .....Няма Русия няма САЩ ....нито ЕС ...никой няма да се застъпи за клозетчето си ...ноооо българите са над тея неща....

8

Анонимен

преди 4 седмици

Светът е полудял! Явно от две-три десетилетия извънземните сипват нещо в питейната вода и всичко живо е откачило тотално. Сигурно гледат сеир отстрани и се спукват от смях.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Израел да не се окаже за Турция като Шиши за ДПС?

6

Анонимен

преди 4 седмици

Хехе още един пророк.Вместо да предсказват войни по-добре да казват числата от тотото или просто да четат внимателно статиите с разбиране.През лятото си имаше една статия с интервю с НетаНаЯху,в която си каза,че няма да има мирни преговори за Газа,защото им принадлежи заедно с части на Ливан и Сирия.Не са казвали за Турция.Ако Турция иска да се бута между шамарите си е техен проблем.Нас едните ни наричат "гои",а другите-неверници.Трябва да сме луди да се бутаме между шамарите.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Сигурно е пречка за нечии планове, а и те имат свои.

4

Юсуф

преди 4 седмици

А смее ли?