67

Анонимен

преди 13 часа

"Вземайте си правите краставици и заминавайте на запад .Ние русофилите ще останем да си оправим държавата и да си възстановим паметниците ." - Какво ще оправиш ти? хахаха Ти собствения си жиот не можеш да оправиш, щом се оплакваш, че си беден и неуспял, а тръгнал цяла държава да оправя. Оправи си живота, оправи си махалата, оправи си квартала, оправи си града и тогава обяснявай, че ще оправяш държава. Предполагам още на първата задача ще се провалиш.

66

Анонимен

преди 13 часа

Аз не съм видял на запад роботи да доставят храна до дома .В Москва обаче има , за Китай изобщо няма да споменавам , там е друга вселена .

65

Демократ

преди 13 часа

В България демократите са добре, само русофилите са бедни.

64

Гената

преди 13 часа

До Анонимен 66Пия ги ама пак като видя такива бъгнати създания като теб полудявам. Хем разбирам че при вас няма логика и голо поклоничество и омраза. Аз не се кланям нито на Москва нито на Вашингтон. Ти това не може да го вденеш. Ходил в Гърция той и карал западна кола и това му е мечтата в живота. Децата ни ги учат на разврат и мутри го управляват, но той мери БВП-то и се пъне. Жалка история. Заслужаваме си съдбата.

63

Анонимен

преди 13 часа

Плюя на тебе русофилче. Гнусен, безмозъчен тъппак си ти.

62

Българин

преди 13 часа

Само преди 35г бяхме в ямата на комунизма под руския ботуш, а днес при демокрацията и ЕС БВП расте рекордно, населението расте, заводите никнат като гъби, бизнесът търси служители, българинът се замогна, забогатя, заведенията пълни, купува жилища, амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западен герврек по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, купува апартаменти, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

61

Анонимен

преди 13 часа

Вижте сега, всеки гледа от собствената си камбанария. Русофилите твърдят, че сме бедни, защото те са бедни, а те са бедни, защото не някой друг, а американците им пречат да се образоват и да си намерят хубава работа. Не са виновни те, а американците. Няма как да е иначе.

60

тапанари

преди 13 часа

А защо правите тапи бе, защо не ви пускат свободно през границата?

59

Анонимен

преди 13 часа

Вземайте си правите краставици и заминавайте на запад .Ние русофилите ще останем да си оправим държавата и да си възстановим паметниците .

58

Анонимен

преди 13 часа

До Гената Пиеш ли си хапчетата смахльо? Като ми покажеш арабин на село имаш почерпка от мене.

57

Анонимен

преди 13 часа

Българите сме толкова бедни в момента, че всеки уикенд лятото правим тапи на границата с Гърция. Толкова сме бедни, че вече да видиш кола струваща поне 20 000 в София е все едно да видиш Лада преди 30 години. Толкова сме бедни, че в ресторантите не можеш да си намериш маса, ако не резервираш предварително. Толкова сме бедни, че дори децата имат телефони струващи по 1000-2000 лева. Толкова сме бедни, че БВП на глава от населението е 14 000 долара, а в русофилска Сърбия е 9500.

56

Анонимен

преди 13 часа

Ок. Свободен си да заминеш за прекрасната москва по всяко време. Защо не си го направил?

55

Българин

преди 13 часа

Мразя путинова русия. Гнусна и мтъсна държава. Точка.

54

Анонимен

преди 13 часа

*** в Москва и после в НюЙорк и направи разликата . Аз такъв град като Москва и такова метро (произведение на изкуството ) не съм виждал никъде , а съм пообиколил .

53

Анонимен

преди 13 часа

Тъппак си ти русофилче. България ми е Родина не САЩ. И не искам България да има нищо общо с путинова русия.

52

Анонимен

преди 13 часа

"След 35 години западно партньорство, ЕС и НАТО единствената останала промишленост в България е износ на черноработници и евтини пpocтитутки за запада." - След 35 години западно партньорство България има най-големият БВП откакто се измерва. Българите са най-богати в момента, откакто сме се освободили. Това не го твърдя аз, а всички статистики правени по темата. Това, че ти през целия си живот един икономически анализ не си прочел не е мой проблем.

51

Анонимен

преди 13 часа

До Гената - защо да не може, след няколко години в Българи ще има само 1-2 милиона души, селата ще бъдат празни. Българите измират със 100 хиляди годишно, и тази цифра постоянно расте.

50

Анонимен

преди 13 часа

Като не искате с Русия , ще ви дадат на Турция .Точка по въпроса .

49

Анонимен

преди 13 часа

До Гената За кво ти е тая армия копейка? За да пази българите да не ходят на море в Гърция ли?

48

Анонимен

преди 13 часа

"Сърцето не лъже , ние и руснаците сме едно , като манталитет , култура ,религия , душевност , ценности ." - Твоето сърце може и да е голям фантазьор, но това не означава, че с всички е така. Слушай си там сърцето, пиши си коментари и си мечтай за Вовата.