66

Анонимен

преди 2 дни

и кой усвоява- учителят, шивачката, шофьорът, готвачът, сервитьорът...кой усвоява- Вълкът, Доган, бившият мин собственик на ТЕЦ Варна, Стоян Мавродиев- собственици на Майбах, яхти за милиони- кой, кой.... един мин на МВР- разправяше за неграмотен ром дето изтеглил 60 000 000 лв и ги сложил в чували- искам и аз тия дни отивам пред някоя банка и сядам на земята с надпис- ИСКАМ 158 000 000 АМА И ДА НЕ ГИ ВРЪЩАМ, ИСКАМ МАЙБАХ, ИСКАМ ЯХТА- искам не се шегувам- не е само Вълчо и Доан и аз искам

65

До 70

преди 2 дни

3-4к не трябвало да са проблем?! Драги ми смехурко, 3-4к правят неграмотни хорица из складовете. Това са смешни пари. При нас на студент на 23 даваме начално 4.2к. За по-малко няма кой да дойде. След някоя и друга година 10к са ти в кърпа вързани. Ако си над 35 и взимаш под 10к, значи има накъде да се развиеш. Дори и 10к са малко днес, ама да кажем и жена ти ако взима 10, вече става една идея по-нормално. Иначе, че българинът иска много пари, а е функционално неграмотен слугинаж, е ясно.

64

аноним

преди 2 дни

Линия на бедност-638лв,а пенсия на човек-работил при това 498лв.Как да го разбираме това.При положение,че се раздават социални помощи,на такива,които не са работили.Излиза,че вторите ще вземат повече от тия,които все пак са допринесли с нещо за държавата.

63

Анонимен

преди 2 дни

До В Руски супермаркет:Изобщо не ми пука къде как защо ставало. Обаче ми прави впечатление, само руснаци, сърби и бюрмистанци ни обиждат на татари. На запад, за тях сме ***.

62

Анонимен

преди 2 дни

До Искат, но:Това искат само Андрешковци и г-да от старото поколение, които сега ще минават на минимални пенсии заради алчност. Поработи малко за по-малко пари или на по-лоши условия, вземи занаят после 3-4 хилки чисто не следва да са проблем. Трябват 2-4 години бач и лишение обаче, а много хора предпочитат да са бедни и да шмекеруват. После реват, уви това са масата бълхари в ***.

61

Анонимен

преди 2 дни

То хубаво че искат ама докато са русофили ще получат обратното

60

Анонимен

преди 2 дни

Гледам с кеф агонията на тази скапана нацийка.

59

Анонимен

преди 2 дни

Гладна мечка оро не игра

58

Евроатлантик

преди 2 дни

Всичко което можем да предложим, пушчено месо за фронта, ниски доходи, лошо здравеопазне, високи цени на хранителни продукти и още милиарди за нациския режим в Украина

57

6

преди 2 дни

Тези "учени"откриха Америка!Че кой народ не иска това?

56

Анонимен

преди 2 дни

Не е вярно! Българите искат комунизъм, купони и православни ценности!

55

Ха ха ха работа

преди 2 дни

искали, пари и нормален живот ??? А защо не искат най_важното в живота което им липсва _ РАЗУМ, който ще им осигури всички тези екстри които искат ? 35 години не могат да различат ДС аагенти от истински демократи, а искат добър живот ? Избирайте още същите мутри заселени в НС които ви агитират да гласувате пък чакайте работа, доходи и нормален живот !

54

Анонимен

преди 2 дни

В руски супермаркет свят ще ви се завие от такова изобилие и разнообразие. Всичките руски, местно производство. Без субсидии, на пазарен принцип. А какви български продукти има в българските супермаркети? А при комунизма малка България снабдяваше цяла Русия с някои продукти. И получаваше за това това нефт, нефт за лютеница, а не за долари. Почти всяко руско семейство ежедневно имаше на масата българска лютеница. А днес България умира от глад ако западът спре кльопачката! Затова слушайте Урсула и Брюксел, чинно изпълнявайте евродирективите, защото иначе лошо, ама много лошо...!

53

Факт

преди 2 дни

В БГ-то само бизнесмени, и наследници на ***, работници няма.Работниците, поне тези които уважават труда си и обичат децата си избягаха още преди доста години.....робовладелците в БГ почнаха да внасят Африканци и всякаква друга необразована ....

52

Анонимен

преди 2 дни

Хе хе хе, на никой не му трябват учени, какво произвежда България, от какви специалисти има нужда? Западът има нужда от пазари и суровини, а не България да му произвежда.

51

Pepi

преди 2 дни

Едно уточнение: Българите работа не искат, останалото да

50

Анонимен

преди 2 дни

Колкото и да се подигравахме на лафа - аз ги лъжа че работя, а те ме лъжат че ми плащат по времето на соц-а, сега е действителност. Особенно частта с плащането. Принципно работа има за всички, но бейовете не са готови да плащат (подобаващо). Затова и всичко е ... менте

49

Анонимен

преди 2 дни

Иска, иска, ама трябва и учене. Само с реване по фейсбук, не става.

48

Анонимен

преди 2 дни

Левски е бил неудачник, не е успял в нито една от целите си. И е убил дете за да спаси живота си, а в крайна сметка самите българи са го предали и турците са го обесили. Затова слушайте Левски какво е казал, продължавайте да го слушате и да цитирате.

47

ЕС и НАТО

преди 2 дни

За 35 години западно партньорство, ЕС и НАТО България от 9 милиона стана 5 милиона.