161

Анонимен

преди 3 дни

Киро Брейка, Копейкин, Цомчо и Евгени Минчев ще се бият на страната на Сърбия - против България. А Карбовски ще предава слъзливи интервюта от бойното поле с чугунена бронежилетка PRESS. Вече поскан салза, като си го представих.

160

Истината лъсна

преди 3 дни

Потин иска да сбие България и Сърбия. Но това е много грешно, защото ние сме по-силни от тях.

159

Анонимен

преди 3 дни

Искат да ни окупират, но няма да се дадем толкова лесно. НАТО ще ни помогне да и пръсним кофите МУА-ХААХАХАХА

158

Анонимен

преди 3 дни

Забравих да допълня и думата "РАЗУМ" П.С. Имайте на в предвид, че ЧОВЕЧЕСТВОТО даже и при най - ГОЛЕМИЯ ХАОС не е играло на плакат от 45 изборни партии???? Но мисля, че ние БЪЛГАРИТЕ - децата на Бог "ХОР" ще запееме единно в ХОР и заедно ще изиграеме ЗАЕДНО БЪЛГАРСКО ХОРО!!! Бог, Цар, Отечество, "РАЗУМ". Вяра, Надежда и Любов!

157

Анонимен

преди 3 дни

П.С. Имайте на в предвид, че ЧОВЕЧЕСТВОТО даже и при най - ГОЛЕМИЯ ХАОС не е играло на плакат от 45 изборни партии???? Но мисля, че ние БЪЛГАРИТЕ - децата на Бог "ХОР" ще запееме единно в ХОР и заедно ще изиграеме ЗАЕДНО БЪЛГАРСКО ХОРО!!! Бог, Цар, Отечество, Вяра, Надежда и Любов!

156

(^_^)

преди 3 дни

Даже путин се усети, че руското оръжие не става за нищо и започна да внася дронове от Иран и ракети от Северна Корея, а Вучич ще се въоръжава с руски скрап, доколкото е останал изобщо ... сърбетата съвсем са го закъсали ... !!!

155

Анонимен

преди 3 дни

Във всяко едно от царствата най-силната карта е (А)сото, а след него идва попа (К)ихг. дамата (Q)oeen и валето(J)ack - престонаследника. Това е така защото и устройството на държавата е било такава. Когато се раждаш не знаеш какъв ще се родиш-беден или богат и в коя държава, нито пък какви ще са ти родителите. Така е при играта на карти-раздават се, виждаш ги, определя се коза(дома, т е на чия територия ще бъде войната) и играеш войната докрай.

154

Анонимен

преди 3 дни

Надявам се вече се досещате за кои царства става дума. И наистина в тази огромна държава, която започва от Черно Море и се простира до Атлантическия океан, между I и V век става един малък хаос (няма да спирам в подробности) при което всяка една от кастите се стреми към надмощие. На практика това е една продължителна война, която довежда до упадък на цели райони и така започва "великото преселение на народите".

153

Анонимен

преди 3 дни

В първото царство най-високо се е ценила силата, властта и въобще героизма (пиките). Във второто царство най-визша ценност е било милосърдието и любовта между хората (купите). В третото царство - парите (както е сега), който е имал пари е могъл да пътува навсякъде по света, да купува каквото си иска, дом и земи (карите) А в четвъртото - духовната свобода, знанията и мъдростта (спатиите)...

152

Анонимен

преди 3 дни

Играта на карти е била любимото занимание на децата на Бог "ХОР" - ХОРАТА още по онова време когато на българска земя сме правили цивилизация играели сме "ХОРА" и сме пеели заедно в 'ХОР". Но какво всъщност символизира тя играта на карти? Какъв е нейният скрит смисъл и каква е нейната цел? В същност това е една алегория на една война между 4 царства, които воюват помежду си.

151

Анонимен

преди 3 дни

АТИЛА привет В момента "АЗ" Сина на Слънцето раздавам КАРТИ.... в този ФОРУМ... Кой от КАРТИТЕ ще спечелят моите родствени БЪЛГАРИ? на ИЗБОРИТЕ? БЪЛГАРСКО Царство на ПИКАТА. БЪЛГАРСКО Царство на КУПАТА. БЪЛГАРСКО Царство на КАРОТО. БЪЛГАРСКО Царство на СПАТИЯТА.

150

Анонимен

преди 3 дни

Истината за първата държава в света - 33 хилядолетия Българска Държава и История. Истината За главата на световното правителство "Бичът Божи" АТИЛА от рода ДУЛО начертал съвременната европейска и азиатска карта и разпределилБоклука останал от Римската империя в отделниКочини (Държави). "Когато Руснаците ни наричат Татари ние ги наричамеСВИНЕ" - 37-а минута и 50-та секунда. "Кубратова България се е простирала от Виена до Охотско море и Тихия океан"

149

Братчеда Кънчо

преди 3 дни

Сърбетата кво ни вълнуват нас? При сръбско българската война сме ги завряли на кучето в сфинктepa и ако посегнат пак насам , ще го сторим отново.

148

ясно

преди 3 дни

Боко и каракочанов пуснаха руско оръжие в Сърбия което да се използва срещу България- на съд тези долни предатели.Реснаците имат създадено предмостие на Комчи и други места по крайбрежието в момента в кото направят десант ще бъде нападнати в гръб от Сэрбия която открито в сръбската скупщина пропагандират велика сърбиу ожт Черно море до бяло.при кото България цялата е сръбска собственост понеже сме били "източни сърби" и пр. великосръбски изгъзици.

147

Анонимен

преди 3 дни

Комуниста не е дошъл на власт с избори, той дойде с Оръжие, Преврат и Руски Танкове и може да се свали само и единствено с Българско Оръжие и Българска КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ!!! Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина. Комуниста е Интернационалист тоест КопелеИраждаКопелета. Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти. Само до стената....

146

Ехаа

преди 3 дни

Сърбия е закупула най страшният руски дрон "Ланцет"дрон за 1000$,унищожил най модерните танкове на нато за милиони в Украйна.

145

Смехурко

преди 3 дни

До Василев: САЩ не напада непровокирано под фалшиви предлози !? А на Biden ще свирнеш ли едно минуетче в телешкия си ентусиазъм?

144

Анонимен

преди 3 дни

134 в грешка си

143

Брахмапутров

преди 3 дни

На кремълското жужет му е спукана работата. Мрежата е залята с искания мобилизираните да бъдат демобилизирани и стотици холяди правят подоиски за това, а при нова мобилизаци холопите диретно ще отнесат оаканото си царче в небитието. Родните друзя чакаха 45 години запада да фалира, сега чакат 3 години последния украинец да умре на фронта. Ех друзя пак ше се държите за палците на краката на края.

142

Факт

преди 3 дни

В Украйна се видя че западното скъпо оръжие,гори като кибрит.