178

Полковника

преди 4 дни

Про100 Киро да каже в кое бомбоубежище ще се крие когато зафучат руските ракети над София. Питам , за да кажа на руснаците координатите.

177

Избирател

преди 4 дни

Българският народ явно е съставен от шизофреници - избира едни същи индивиди, които вече 35 г. водят държавата към закриване, показват наглостта си явно и нехаят как България пропада и вече е заплашена от реална война , без да има повод ! Как пък не можаха тези шизофреници да си изберат други, по-умни хора ??? Хора !!!

176

Анонимен

преди 4 дни

Бивайки в политиката, Кирил Петков лъжецът, международният измамник Асен Василев и фалшификаторката Лена Бориславова заснета с Кирил Петков в таен апартамент, са обида за всеки български гражданин.

175

Анонимен

преди 4 дни

Няма ли, кой са му помогне, човекът си е болен. Какво прави още в политиката?

174

Анонимен

преди 4 дни

Кире, що пак лъжеш народа бре, нещастен канадски златотърсач.

173

Анонимен

преди 4 дни

Вторият транш по ПВУ е 653 милиона евро. Изобщо не става дума за 10 милиарда евро. Шарлатаните Киро и другите от сектата лъжат. Няма 10 милиарда. Повтарям 653 милиона евро е втория транш. То бива, бива наглост, но Киро чупи дъното.

172

Анонимен

преди 4 дни

Айде правете законите на ПП, че да могат да си харчат спокойно парите.

171

Анонимен

преди 4 дни

Не са три закона, а 32. Много са *** тези шарлатани, бе!

170

ПРО100СТО ПИКЛЬО

преди 4 дни

ЗАРАДИ НЕГО ХОРАТА ЩЕ НАМРАЗЯТ КАНАДА...

169

Анонимен

преди 4 дни

Путин е диктатор. Другото няма значение

168

Анонимен

преди 4 дни

Предлагам, да дойдат белите престилки и да си го приберат, Киро просто.

167

Анонимен

преди 4 дни

Че кои са ПП,ДБ да нареждат на ГЕРБ да им свърши работата, да отстъпи първото място и да им подари отново, властта, с техните 39 депутати, и при това, да търпи обидите и тъпите лъжи на Лена от парапета, на Киро просто и Кокорчо, които нямат и грам обща култура, како видяхме?

166

Да си отговарят сами

преди 4 дни

Да кажат истината! Тези пари не са за България, а за покупка на остров(и)! Тези живеят в някакъв си техен свят! Единствения reset е Централния при Ставри!

165

Анонимен

преди 4 дни

Той Путин ще ви оправи всичките ... руските бомби вече ще падат върху главите ви, а вие още ще спорите - кой е по-по-най !

164

Анонимен

преди 4 дни

Лена е толковапроста горката, по-проста и от Киро просто. Кокорчо е инвалидизмамник. И тези още искат да управляват?! След всичките си провали и милионни/млдни щети, които са нанесли на държавата.

163

Анонимен

преди 4 дни

Да употреби списъка "Шиндлер" в негативен смисъл, герой от "Майстора и Маргарита" без да уточниш кой...където има плеяда негативни такива и да кажеш, че се чувстваш като герой от този роман, да ппоизнесеш едно изречение на български език с 5 граматически грешки и неточности, си е направо "талант", с който веднага трябва да изхвърчиш вън, от българската политика. Киро просто!! Що заидиот!

162

Сами да

преди 4 дни

Си сложат въжето? Няма да стане.. за тях е важно корупцията да върви и да оцеляват. Държавните интереси не важат за тях.

161

Анонимен

преди 4 дни

Frankfurter Allgemeine Zeitung пише, че България е станала неуправляема държава, смятахме, че Борисов е проблем, но се оказа, че Борисов е решението, а проблемът е новата партия ПП. Как си променят тия хора вЧепетленията! Но е добре, че са прогледнали или вденалЕ, както се изразяваме.

160

Анонимен

преди 4 дни

ПП наглеци, мошеници и неможачи, вън!

159

Анонимен

преди 4 дни

Кабивет Петков имаше година и половина да приеме въпросните закони, но не го направи. Всичкото, което ПП,ДБ записаха в плана бе отхвърлено от ЕК. Сега неможачите от ПП търсят начини да въвлекат ГЕРБ в провалената си схема и да прехвърлят вината за провала с 10-те млд които българите няма да получат, на ГЕРБ. Описали са някакви си 600 млн и то, сигурно погрешно. Нещастниците още искат да управняват, при това?! Що за наглост! Тримата от снимката Лена от парапета, Киро просто и Кокорчо счупиха ***