160

Анонимен

преди 4 дни

Ами руския чорап не го номинира ти, а Решетников от руското КГБ. Искаш да кажеш че съжаляваш, че си сътрудничала на руснаците. Всички руски наколенки рано или късна са в това положение.

159

Анонимен

преди 4 дни

Браво на г-жа Нинова. Не съм от БСП, но винаги съм я харесвал като политик и адмирации за позицията и тук. Радев е вреден за България.

158

Анонимен

преди 4 дни

Веднъж да съм съгласен с Нинова

157

анонимен

преди 4 дни

Нинова и Радев са еднакво вредни за държавата. Вдигнатият юмрук било хубаво нещо. Сега юмрукът на Вигенин те изхвърли от БСП. и това е хубаво нещо.

156

Анонимен

преди 4 дни

Когато има такова твърдение, се изнасят факти и доказателства, не общи приказки.

155

Анонимен

преди 4 дни

Рундьо не е луд, той е само безмозъчен шапкар, радваш се на топките си.

154

Анонимен

преди 4 дни

Скоро се очаква Нинова да признае, че е сгрешила с конфликта с Борисов и ГЕРБ! Тази греешка изглеждаще бъде коригирана от новите шефове на бсп! Само да минат изборите и тогава...

153

Анонимен

преди 4 дни

Щом, К¥Рнела не го харесва. На мен ми се струва, вече симпатичен.

152

BEHEB K.

преди 4 дни

BEPHO E!!!

151

Никола Стефанов

преди 4 дни

Точно Румен Радев е избран най-демократично с директно гласуване за личност, а не за партия. Виж, партийните мижитурки като Ниновица са друго нещо - съмнявам се хората дали гласа си за БСП да са искали Ниновицата да влезе в НС.

150

Обективен

преди 4 дни

Кyp_ни-и-и и ти ли седна в мазния скут на Шиши ?

149

MNENIE

преди 4 дни

Хората гледат Историята на Радев в ТВ . Няма как да се отрече че е единствения Президент защитаващ Правата на Българите и критикуващ отказа на Администрация и Институции да ги спазват .

148

Падението

преди 4 дни

На Нинова! По ниско няма накъде да се изтъркаляш другарко Нинова! Злобата и безсилието ви е обладала като зъл дух! Ако не ламтеше за власт от която натрупа пари, от БулгАртабак и министерските ти постове ,и лъжите ти, че не си изпращала оръжие за Украйна отврати хората!Нападките ти към Радев също ни докара нас, електората на БСП да се оттеглим и да дадем гласа си за други партии!Убийцата на БСП!

147

Анонимен

преди 4 дни

Нинова, спри се бе! И ти си вредна и добре, че те изритаха от БСП! От лява партия я направи дясна. Сега май ти се целиш в мястото на Радев, ама не си познала.

146

Анонимен

преди 4 дни

Радев подари на Боташ няколко милиарда долара и обрече Булгаргаз на фалит.

145

Анонимен

преди 4 дни

Браво на Нинова, успя напълно да съсипе БСП!

144

Анонимен

преди 4 дни

Нали ти го докара госпожо, сега за бавноразвиващите които 7 години не го усетиха ли разясняваш, ти не си ли за Масква?

143

анонимен келеш

преди 4 дни

Интересна работа!Копейките оплюват Американските Ф16 с които България ше пази небето си,а Румбата Радев от 2 дни не спира да хвали същия този изтребител след като го повозиха на задната седалка:):):)

142

Военен

преди 4 дни

Е имало е и военни,Айзенхауер, Дъо Гол, но това са велики исторически личности, като цяло са изключение от кухата ни професия!

141

Анонимен

преди 4 дни

а ти пък си много полезна видяхме ги и твоите игрички