59

опетков

преди 4 дни

До Анонимен62 Никак не е същото с Украйна и Русия. Имаме ясно определен агресор и жертва. Какво общо може да има това с незаконните и нелегални мигранти, бе *** недоклатено?

58

Анонимен

преди 4 дни

Жалко че сме в ЕС,защото иначе с жена ми и двете деца щяхме да заработим 120 000 евро

57

Ели

преди 4 дни

Ние от тук ги гоним с най-обикновено негостоприемство...

56

Гном

преди 4 дни

Някой е влязал незаконно в страната ти,а ти го награждаваш с 30000.Без коментар.

55

Анонимен

преди 4 дни

По т.ъ.по нещо не бях чувал

54

Мехмед

преди 4 дни

Идвам с Айшето и осемте деца...взимам 300 000 евро и си тръгвам.Берекет..

53

Караджата

преди 4 дни

Тоест елате и ще ви дадем по 30 к.Сега ще има нашествие за безплатен грант от 30 бона.

52

Анонимен

преди 4 дни

Снимката е многооооо забавна и ме връща много години назад . През 1995-та година от ЖП гара Варна в един петък следобяд бях на гарата и чакахме много хора влака. Тогава влаковете бяха претъпкани с хора в петък, когато работници и ученици се връщаха от Варна към родните си села и градове. Имаше по коридорите и до вратите хора. И на един римлянин му отвориха прозореца и той се хвърли за да го издърпат от вътре други римляни, понеже не можеше да се вреди в наплива от хора на вратата. Уникално. :)))

51

един

преди 4 дни

Това не е начинът, а спиране на безкрайните помощи за какво ли не, това се отнася и за други, коите не искат работят, но не забравят усърдно да се плодят, независимо от етнос и пр., този порочен начин докара читавите и те да не искат да работят и какво правим по-нататък?

50

Анонимен

преди 4 дни

И тук трябва да затегнем контрола и да ги изритваме, преди да сме пропищели от тях. Възраждане бяха прави, когато го говориха това, но кой да ги чуе

49

Анонимен

преди 4 дни

от 68 Ето преди година какво каза Костадинов в Германия на съмишленици на партия "Алтернатива за Германия". Напишете в ютюб....Костадинов Срещата.

48

Евроатлантически Пън

преди 4 дни

Дават му на Мухаммед 30 хоил евра , той отива в Германия и отново се нарежда за убежище и помощи... Дават му 30 хил евра в Германия и го гонят, той отива във Франция и отново се нарежда за помощи и убежище... Докато го изгонят и от Франция в Белгия вече са го забравили ... Хайде пак там за 30 хил евро.... Баааго, мигрант нахален да си в тези години ... Някои и милионери може да станат. Особено тия с многодетните семейства.... Кво пък толкова? Европейците бачкатори плащат, а не политиците.

47

Анонимен

преди 4 дни

Ще дойдете на Костадинов накрая в европарламента всичките, скааапани евроатлантици.

46

Брексит

преди 4 дни

А в ГреАт Британ хванаха наши роми да се представят за индийци че да вземели общинско жилище и по-големи социални помощи с предимство. Хахахахаха. Голям смях беше да ги гледаш по медиите как повтарят тъъпо - индус.. индус... Дори истинските индийци на опашката пред Джоб център бяха в шок. Вече със сигурност са си по родните села в България. Изритаха ги веднага . Без 30 хил евро .... хахаха

45

Анонимен

преди 4 дни

Всичко дойде от бизнеса който има нужда работна ръка. Но се видя, че тези нови европейци последното нещо което ги интересува е да работят и интегрират в обществата. Сега се чудели как да ги изгонянят по хуманноЕ,нема да стане.Единственият начин е да бъдат насила натоварени на товарни кораби, като доб.ичета и разтоварени по държавите от където са дошли.

44

Как да не е рай?

преди 4 дни

Питайте коренното население на Швеция, някой дава ли им даром по 30 000 евро на куп? Ако някой се върне в Сомалия или в Афганистан с 30 000 евро в джоба, той ще е топ-чорбаджията в неговото село или ще бъде един от най-богатите хора в неговото градче.

43

Мухаха

преди 4 дни

Какво друго да се очаква от джендър неутрални управници с мекички китки. И сегашното решение е ГРЕШНО та чак райско за мигрантите. Самоопределя се Ахмед за Абдула и взема 30 хил евро, плащат му билета. Отива си и харчи царски, като ги свърши, нарамва торбичката и отново цъфва в Швеция. Самоопределя се за Рамзай ... и отново взема 30 хил. и безплатен билет до вкъщи. Те тия рошави и с бради, не можеш да ги различиш. Наш Ахмед ЦЯЛ ЖИВОТ може да ходи да си "бере" по 30 хиил от будалите в Швеция

42

Анонимен

преди 4 дни

Никак не е евроатлантическо, ако си прорив либерастите и техните политики. Те искат да приемаме мигранти да палят, да убиват децата ни, да изнасилват жените ни. Ако си против - ти си враг на евроатлантическите ценности. На ви сега! Европа е ххалифат до 20,25 години.

41

Анонимен

преди 4 дни

Абсолютен хаос в политиката на ЕС с мигрантите, първо елате, после ще платим да си ходите, накрая ще ги гърмим.Същото ще е и със зелените им сделки, санкциите срещу Русия и подкрепата на Украйна.Нищо от това няма смисъл но е добре платено.

40

Анонимен

преди 4 дни

Сега какво? Да ни ги върнат всичките на нас ли? ЛИБЕРАСТИТЕ, искате ли ги? Ще вземете ли по двама вкъщи, а? Успех на крайнодесните, иначе Европа е мъртва до 20 години.