83

Анонимен

преди 5 дни

До ИванДа прав си, макар и леко краен. Големия проблем на Европа са свръхрегулациите, огромната намеса на държавата в обществено-икономическия живот. Пенсии да, но не и държавни такива, майчинство да, но да ти го плаща застрахователна компания и да е в разумен срок. В Европа много трудно се прави бизнес, особено малкия бизнес е смазан от безумна бюрократична тежест. Трудовото законодателство не е написано така, че да обслужва интереса на добросъвестната страна, а на недобросъвестния работник.

82

Българите при соца

преди 5 дни

Живееха много лошо - и затова избраха на 10 ноември да живеят още по-много лошо. Демек ктанаха евроатлантици.

81

Невероятно но

преди 5 дни

Знаете ли, че при комунизмъ нямаше железни решетки по врати и прозорци- бяха забранени от Тодор Живков!

80

Анонимен

преди 5 дни

Дирниците от САЩ не искат силна Европа..

79

Иван

преди 5 дни

Европа е лява и това и пречи. Няма иновативност, нито конкуренция, нито прогрес. Дълги отпуски, платени болнични, платено дълго майчинство, пенсии, трудно да махнеш човек на постоянен трудов договор. Трябва с всичко това да се спре. Болнични да няма, като иска да боледува - да си взима неплатен. Без платена отпуска. Без майчинство - раждаш и се връщаш или напускаш. Махай и пенсията, човек като събере достатъчно пари, да се пенсионира когато реши.

78

Afuera

преди 5 дни

Стига закони, регулации, субсидии, държавни помощи, социални и т.н. небивалици. Оставете естествения подбор малко да пренареди обществото, че твърде много пиявици налазиха вече доста изцедената част от обществото, която реално е продуктивна. За да се отпусне примката, която ни задушава е най-добре да почнем от ръката, която я държи - политическата МЕГАкласа... защото вече са твърде много и твърде разнообразни политичетата.

77

големи дебили

преди 5 дни

ПП-ДБ са категорично против законопроекта за чуждестранните агенти: Путинистки е! Пеевски: "Възраждане" провокират демокрацията с руски закон-бухалка на Путин срещу медии и НПО. Става дума за българите и българския народ, а не за пепедебе и Пеевски. Пеевски и пепедебе са си наред и много хитро го работят дебилския български народ, и пак ще ударят по 15-20%, ха ха ха.

76

Анонимен

преди 5 дни

Социализмът е жестока идеология. За толкова глад и мизерия е виновен, че нищо не може да се сравнява с него.

75

Анонимен

преди 5 дни

МАРТИН ТЪПАНАРОВ ПЛЯМПА ГЛУПОСТИ

74

Батюшка Гундяй

преди 5 дни

И на кой е неконкурентно способна? На китай ли? Европа си има нейната ниша и я развива, а китай са фабриката на света за добро или лошо.

73

БЕГАЙТЕ У РУСИЯ, БЕ.

преди 5 дни

Тука сърмата ше ви удари У главата, БЕ....ХАХАХА

72

Смех...

преди 5 дни

Ами, кво чакате, БЕ бегайте У РУСИЯ ДА СЕ СПАСЯВАТЕ НА ФРОНТА! ПУТИН НЕМА ВЕЧЕ ХОРА ЗА МОБИЛШЗАЦИЯ...СКОРО УКРАЙНА ШЕ ВЛЕЗЕ У МОСКВА....ХАХАХАААА

71

Смех...

преди 5 дни

Това ли измисли тоя жалък дъртак от Соца....ХАХАХА.....

70

Анонимен

преди 5 дни

Като цяло жълтонасраните паветници са дъртаци дето вече гонят шейсетака, докато младите хора в България са неграмотни и тотално одебилчени, за тях политика и гражданска позиция е нещо непонятно, мласите са на животинско ниво - полyживотни, и се интересуват само от задоволяване на желания и инстинкти, готови са на всичко да забогатеят и да си осигурят лек и приятен живот. А жълтонасраните са от старата, съветската школа, образовани са, знаят и руски и западни езици, и скоро ще се наредят в руското посолство пред Митрофанова да се кълнят във вярност и да предлагат услугите си.

69

Анонимен

преди 5 дни

Кемала Харис е смес между ямайски *** и индийка. Скоро тази особа ще командва русофобите муахаха

68

Анонимен

преди 5 дни

Нещата не вървят защото е пълно с русофоби, които са *** от контингента на Парапета, Шиши Ш0пара и банкянския нерез.

67

Анонимен

преди 5 дни

Бълваме юристи и политици, които не произвеждат нищо с реална стойност.

66

БАНко

преди 5 дни

НАТООВЦЕ , ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВИДИ И ЧУЕ МАРИО ДРАГИ !!! ,, ТОВА Е КАТАСТРОФА ЗА ЕВРОПА . ЦЕНАТА НА ГАЗА Е 4 ПЪТИ ПО ВИСОКА ОТ САЩ , ЦЕНАТА НА ЕЛ ЕНЕРГИЯТА 2-3 ПЪТИ ПО ВИСОКА ... БЕЗ ЕВТИНА РУСКА ЕНЕРГИЯ ЕВРОПА Е НЕ КОНКУРЕНТОСПОСОБНА " !!! АВТОМОБИЛНАТА ИНДУСТРИЯ Е В НАЙ ГОЛЯМАТА СИ КРИЗА !!! МЕРЦЕДЕС ЗАКРИ 80 ШОУРУМА В ГЕРМАНИЯ , ФОЛКСВАГЕН ЗАКРИВА ДВА ЗАВОДА С СТОТИЦИ ХИЛЯДИ РАБОТНИЦИ !!! ПРОДАЖБИТЕ В КИТАЙ НА ЕВРОПЕЙСКИ АВТОМОБИЛИ ЗА ГОДИНА СПАДНА С 25-50 % !!! ФИРМАТА ХУАУЕЙ ОТКРИХА 800 МАГ

65

Споко

преди 5 дни

Споко, икономиката на ЕС минава на карбан фри енергии от вятърни мелници и слънчеви панели.

64

Нагло Саксофонов

преди 5 дни

Русия стопи лагерите на европа за 2 г. Русия е сила. Русия мачка