23

ОСТАНАХМЕ БЕЗ АРМИЯ

преди 5 дни

НЕ НИ ТРЯБВА ДА ПРАЩАМЕ НАШИ МОМЧЕТА НА ВОЙНА, ДОСТАТЪЧЕН НИ Е РАДЕВ.

22

Цилкът свърши

преди 5 дни

Призванието на военната авиация е да осигурява отбраната на страната, а не да прави циркаджийски номера и да губи жива сила, и летателна техника в мирно време!

21

Анонимен

преди 5 дни

до 18 Благодаря, врачок....пици ми се раздават, не ми се ходи в гроба още.

20

Калина

преди 5 дни

Познавах един фелдшер,който 35 години работеше в поликлиниката на гр.Долна Митрополия и спасяваше хората ,още когато линейките бяха ЖуК-ве. Та човека умря внезапно и никой не се сети за него ,нито пък Долна Митрополия скърбеше за него. Е не беше "готин" пилот , но пък спаси повече хора от тези двамата .

19

Анонимен

преди 5 дни

до 17 Какъв е проблема в машината? Летели са прекалено ниско за такава маневра, а не че катапулта не им се е задействал. Вчера се изцепиха някои специалисти в кавички, че катапулта не се задействал защото бил самолета на ниска височина. Катапулта може да се задейства даже самолета да е кацнал на пистата.

18

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 14 - На достатъчно години съм и знам какво пиша. Лети се на малки, и на пределно малки височини и го правят опитни летци. И все още не се знае какава е причината за станалото, та не бързай да се правиш на врачка-многознайка.

17

До 16

преди 5 дни

Завиждаш им на постиженията досега, на добрата и престижна работа най- вече! Ти продавач на пици си навярно, или разносвач? Не че има срамна работа, но не си пилот и никога няма да бъдеш и след 5 живота!

16

До 14

преди 5 дни

Те вече са го правили много пъти. Щом е разрешено, на тази височина, значи може! Проблемът беше в машината!

15

Анонимен

преди 5 дни

до 15 За кое им завиждам ве, ***? Затова че заради фукнята си са се изтрепали ли бе, смеееешник жааалък? Муахахахаха

14

До 10

преди 5 дни

Фукнята е само в твоята глава, Не в техните. Просто завиждаш!!!

13

Анонимен

преди 5 дни

до 8 Ти на колко годинки си бе, смеееешник пуберски? Летенето на ниска височина и да се правиш на голям пилот като правиш лупинги е все едно да караш с 250 на околовръстното.

12

Анонимен

преди 5 дни

НА ВИДЕОТО СЕ ВИЖДАТ ДВА ПАРАШУТА ОТ, НО НЕ СЕ ОТДЕЛИХА ОТ МАШИНАТА. ЗА МЕН ТОВА ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ.

11

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 11 - Може и да си почива, но е летял, а ти никога няма да го направиш. Можеш само да се возиш като багаж. Като омаловажавате чуждите постижения, се издигате само в собствените си очи, което е признак на комплексарщина.

10

Анонимен

преди 5 дни

до 8 Мдаааа, роденият да лети не може да пълзи. Той прoсто си почива в гроба!

9

Анонимен

преди 5 дни

Нафукаха се двамата!

8

Анонимен

преди 5 дни

до 8 Мда, тези се налетяха като се правеха на големи пилоти. Единия майор и не може да предвиди че на такава височина е опасно да прави циркаджилъци.

7

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 6 - Имат с какво фукат се, ти си смешникът! Роденият да пълзи не може да лети!

6

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 5 - И ти, в раздела за най-глупав!

5

Анонимен

преди 5 дни

Тия военните пилоти винаги са се фукали като летят. Когато бях войник в ШЗО Плевен 2006-та година, една сутрин в 6 часа сутринта някъде докато си оправяхме вишките( младите даже не знаят какво е вишка) прелетяха два изтребителя на 100 метра някъде от земята покрай поделението. Излетели от Долна Митрополия. Но нарочно изфорсираха двигателите пилотите, когато наближиха поделението за да се чуе силния шум от двигателите. Прозорците на спалното помещение в което бях задрънчаха. Такива смееешници!

4

Анонимен

преди 5 дни

Забиха самолета с муцуната надолу у Земята - достойни за Гинес :)))