17

Барон Мюнхаузен

преди 6 дни

Пияният Песков как се мазни само ,на Ердо и компания от Турция,"приятели"им били!Периха се много като им свалиха ,антиката ,ама не посмяха да пратят войски срещу турците,че щяха да ядат шпека!Всяка нормална страна,признава Крим за украински ...

16

Ада на чебурашките

преди 6 дни

До 12. В Кипър живеят кипърци, не гърци. Градове-призраци няма. Единственият град, който беше затворен, подчертавам беше, е Вароша в областта Фамагуста. Половината от кипърските турци работят в кипърската част. Преминаването от едната в другата част е само с лична карта и застраховка на колата. Няма никакво напрежение между хората и си живеят спокойно. Та, не прави сравнения с държава, която си виждал само на карта.

15

Анонимен

преди 6 дни

до 9, само Русия е побеждавала турция и ги поставя на мястото им винаги, когато се самозабравят, когато убиха руския пилот, Русия "намери" някакви бактерии в турските домати и преустанови вноса на зеленчуци от турция, което се отрази тежко на турските зеленчукопроизводители, две години санкции и ердоган ходи да се моли на "приятеля Владимир" да свали санкции, Путин разреши но на равни начала с руските производители, защото Русия вече си разви оранжерийно производство

14

Анонимен

преди 6 дни

До Русофоб И украиската не е правова. Крим е бил предаден на УССР само с решение на РСФСР и УССР, а не от президиума на СССР. Сега оправят тази грешка.

13

полковник Колев

преди 6 дни

Със Запада може да се разговаря. Но ако иска Русия спокоен южен фланг,трябва да елиминира турската армия и да помогне на Гърция да си върне земи на до 500км.навътре към Азия

12

Анонимен

преди 6 дни

турците искат да върнели Крим, но са приятели, нашият президент каза, че Крим е руски, но ние сме врагове, между другото турция защо не върне Кипър, колко гърци бяха прогонени от домовете си, колко градове са призраци, а това го няма в Крим но ердоган какво иска като в Кипър прогонване на руското население, обезлюдаването на цели градове

11

Чингис хан

преди 6 дни

До 3. А масква е монголска.

10

Русофоб

преди 6 дни

Първо, не е сигурно, че турците са ви приятели. И второ, можете да обяснявате вашата позиция, но тя не е правотата.

9

Ада на чебурашките

преди 6 дни

"На 11 септември турският президент Реджеп Тайип Ердоган изпрати видеопослание към участниците в среща на върха на Кримската платформа, в което заяви, че Турция продължава да подкрепя териториалната цялост на Украйна, а връщането на Крим на Украйна е изискване на международното право."....................Та, чебурашки, не ядосвайте Ердо, че ще разпердушини изпосталялата мечка:))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 6 дни

И каква стана тя, Песков? Май опять обосрались, а? За всички здравомислещи страни по света Крим е украински по една единствена причина - не може в 21 век да се прекрояват международно установените граници по прищявка на някой изперкал диктатор. Ще го разберете и вие, но по трудния начин.

7

Анонимен

преди 6 дни

Крадците московски не са ли разбрали че дипломатите уважават международното право . Проверете Беларусия призна ли ДъНъРъ и ЛъНъРъ .Естествено НЕ .

6

ПРЕДАТЕЛ ТЪПУТИН

преди 6 дни

АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ КЪМ ТЕРИТОРИЯТА НА ТЪПОТЕРОРУСКАТА Е В НАРУШЕНИЕ НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА! ТОВА ЗНАЧИ , ЧЕ ТЪПОТЕРОРУСКАТА Е ОБЯВИЛА ВОЙНА НА НАТО, ЗАЩОТО САЩ Е В НАТО А САЩ СА ГАРАНТ ПО ТОЗИ МЕМОРАНДУМ!

5

Анонимен

преди 6 дни

Е то още през 1853-56г през тази кримска война се опитвахте да докажете правотата си .Истината е, че всички империи се борят за влияние.Проблемът е, че руската империя носи със себе си, страх, подчинение, доносничество , бедност, вечно управляващи лидери, слабо развитие на гражданските технологии, дефицит, монопол, феодализъм и затваряне на границите, за да не избягаш от всичко това.Ако не си от сферата на управляващите- репресивен апарат, военни, нефтено и газова промишленост си зле.

4

Фитока

преди 6 дни

Те песен имат след Крим - Медаль город Вашингтон Анкара ще слушат.Ха,ха,ха!

3

Анти-ЕС

преди 6 дни

Крим е руски. И Аляска е руска - "Айс-Крим"!

2

Анонимен

преди 6 дни

Е как ще коментира нападение над търговски кораб, те никога не нападат невинни или да крадът ***. Това само болни мозъци може да си го помислят.

1

Анонимен

преди 6 дни

Прекалено много се заиграхте с тая Анкара. Така и не се научихте. За векове.