54

Анонимен

преди 5 дни

Зад конкундела,стоят воено промишления им комплекс и Пентагона во главе с ЦРУ-то.Но зад Тръм(с)пеца стоят,милиони работари и богатите фермери,барабар със семействата си.В крайна сметка,везната ще я наклонят медийте,но тези с користни цели а не разумът.

53

Наблюдател да Абе

преди 5 дни

Пак слабо изказване! То и по времето на Барек Обама(той е демократ) , нямаше инфлация и войни ама какво от това! Дори най-напечено беше при Буш(той е републиканец)! На дали Путин се е допитвал какъв е президента на САЩ в момента, демократ или републиканец! Това извъртане на реалноста е много лошо, ама за теб!

52

Анонимен

преди 5 дни

Тая конкурдела,ако стане Президент на САЩ-исаните,ще опече гълъбчето на Мира и ще им затрие Държавата.Много е "нахакана" и нагла,обаче ресурсът и е кръгла-0.Дори и представа си няма от Държавно управление и икономика за разлика от Тръм(с)*** ца по далаверата.Не разбира много от жени,но пък му идва одръки да върти пари.

51

Абе

преди 5 дни

Само се замислете по негово време дали имаше толкова войни, скъпи горива и т.н. ! Дойдоха демагократите, и обърнаха всичко наопаки !

50

Наблюдател

преди 5 дни

И на луната да е дебата, си личи от самолет, че Тръмп не е подготвен! Може би срещу Байдън имаше шанс, на тука е класа назад! Дори коза му, че ще спре войната му издиша отвсякъде! Как ще спре войната? Като спре помоща към Украйна ли? Ами това означава сигурна победа за Русия, което автоматично означава загуба за САЩ! Наивни глупости, тип Сидеров и Костя!

49

Анонимен

преди 5 дни

Ще има дебат, във Fox News, спокойно. И ще го спечели със сигурност.

48

Наблюдател

преди 5 дни

Добре де, като е бил по-добрия в първия дебат, защо не иска да има втори дебат???Пак не се вързват нещата! Много често взе да се става, очевидни неща да се изопачават на 360%!Гледах първият дебат, нищо интересно и от двамата, но реално Камила, беше по-сигурната и по-реалната! Тръмп го караше малко тип Сидеров или Костя, празни приказки с които не би впечатлил средно грамотен човек! Според мен Камила, печели изборите на 90%!

47

демократите след

преди 5 дни

след като се провалиха с атента залагат на медийна манипулация. ОБАЧЕ представяте ли си колко повече им струва! :) направо им се реве!

46

Същите медии

преди 5 дни

твърдяха и че Алцхаймера ще победи! :)

45

според лъже-медиите

преди 5 дни

Тръмп направо не се е раждал! :)

44

Пропаганда

преди 5 дни

Не е вярно! Истината е че Тръмп ще победи.

43

Анонимен

преди 5 дни

Много хора разпознаха използването от камила на h1 audio earrings което прави дебата нечестен понеже е непозволено да се ползва онлайн консултации тръмп се е борил с няколко човека дефакто

42

Анонимен

преди 5 дни

Приятни сънища!

41

CNN

преди 5 дни

" Тръмп предполага ,че може да промени решението си за друг дебат ,ако е в " правилното настроение"." Собствените му поддръжници от републиканската партия казаха ,че се е провалил. И сто дебата да проведе пак ще загуби.

40

Анонимен

преди 5 дни

Тръмп -надеждата на хората за мир, стискайте палци да спечели иначе декември ще се крием по метра и бункери

39

Анонимен

преди 5 дни

"кандидатът на републиканците се позова на проучвания, според които той е спечелил сблъсъка с Харис, но изглежда е взел предвид онлайн допитвания до хора, изявили сами желанието си да участват в подобно изследване, отбелязва изданието"..............А има ли проучвания, които да съдържат гласовете на хора които са били принудени насила да участват в подобно изследване?

38

Анонимен

преди 5 дни

САЩ е държава *** с превъртели " водачи " с мания за господство и самодостатъчност . Американският гражданин е затъпял от бургери и ГМО-та

37

Факт

преди 5 дни

Просто времето работи за него. Войната отива на загуба. Емигрантите прииждат. Недоимък навсякъде.

36

Анонимен

преди 5 дни

Ми така ще е като се набива в темата за абортите , която има медицински аспект , морален аспект , религиозен аспект , криминален аспект , защото е свързан с убийство , не зависимо дали на ембрион , но все пак е отнемане на човешки живот , обществен аспект и това е предмет на широка обществена и пр. дискусия , а не на два индивида заети с това да прибарат някой и друг глас към кампанията си - Тук темата би следвало да е съвсем друга , свъпзана с принципите на ситуиране на обществото .

35

Анонимен

преди 5 дни

Между другото пуснаха в туитър информация, че утре се очаква Блинкен да обяви разрешение за ракети за Украйна. Путин си каза- с това НАТО влиза директно във война с Русия, защото атакува то самото, а не Украйна. Украинците нямат сателити и хора да изстрелят и насочат такова оръжие. Евала на демократите. Редвайте се, другари джендъро уокисти зелени соц кратуни. Дано се усмирят САЩ в последния момент.