62

Любопитен

преди 1 седмица

Ще гласувате ли или ще почивате??

61

Герен

преди 1 седмица

ДА борисов Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО ЛОШО ЗА НАРОДА НИ В ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ. АЙДЕ НА 75%. А НИНОВА КАК ЩО НЕ МУ СЕ ПОДАДЕ И БЕШЕ ВИНАГИ ПРОТИВ НЕГО. УВАЖЕНИЕ ЗА ТОВА. А ТЕЗИ СЕГА бесепарчета ще се съюзът с него. станиш пиш мая ментата другата адвокатка на девола кирил ментата минкоф пиянката са негови ора. А радев си трае и бляка само.

60

Анонимен

преди 1 седмица

Опита се да стои на чело на БКП по-дълго от Живков и завърши по същия начин.

59

ниновалъжа след лъжа

преди 1 седмица

били я канили от други партии хахаха , е кои са тия други партии дето искат да ги съсипеш бе корни и да им изпразниш партийните каси ???

58

.

преди 1 седмица

Тази госпожа Никоя по един много странен начин ми напомня за онази , изчегъртана от другарите си съпартийци г-жа Нинова по-известна като г-жа импексова или г-жа лъжа.

57

Пророк Боковски

преди 1 седмица

Аз вярвам само на генерал Бойко Борисов и неговата безкомпромисна тежка десница срещу терора на новите либерал-комунисти и социал-фашисти! Мълнии хвърлят очите му и гръмки са словата му, когато демоничният вой на всички леви започне да ни потиска! Сега имаме и банани и магистрали! Нямаме трети пол, а по улиците има поршета!

56

леле

преди 1 седмица

ето защо корни била напуснала СДС и отишла у бкп , за да е алтернатива на ГЕРБ , нищо че тогава нямаше ГЕРБ

55

Анонимен

преди 1 седмица

Без Нинова накъде ?!

54

Буда нудиста

преди 1 седмица

До дедо ви, нищо не противоречи на Нинова да каже на Тиквата-феминистка от Евро-СССР "Дай да се разбЕреме като мъже!", тъй като Тиквата е евро-джендър от Банкя!

53

Анонимен

преди 1 седмица

Тая успешно загроби БСП-то, обаче не го пуска още :)))

52

Ха ха

преди 1 седмица

На Нинова все Борисов и е виновен! Тя си е типичен комунист, всички са виновни, само тя е невинна, а нейните хора я изритаха....

51

Анти-ЕС

преди 1 седмица

До хахаха. САЩ са именно СССР, а днес Евро-СССР. Смени си чипа!

50

дедо ви

преди 1 седмица

Борисов бил злото за България , и това го казва нинова техноимпексова приватизаторката дето е член на партия която унищожи България , обезлюди я , лиши хората от правото на работа и нормален живот . за миналото на бсп(бкп) да не говорим , щото има още живи хора които помнят зверствата на тази партия .

49

Бокопитек

преди 1 седмица

Корнелийке точно ти и тия от ППто превърнахте Боко в центъра на вселената. Всяка втора дума от устите ви беше Борисов. Борисов за вас е началото и края. Такава яростна популаризация боко не би могъл от никъде другаде да получи. Вашата некадърност и противност му помогнаха да се окопае толкова яко, че не ми се мисли! Решихте да го сменяте като го правите само по-релевантен. Превърнахте го в причината ВИЕ да съществувате!

48

Анти-ЕС

преди 1 седмица

До Анонимен БКП-триото Борисов-Парванов-Станишев не е "на Нинова", а на БКП и Евро-СССР!

47

Анонимен

преди 1 седмица

Нинова как си почиваш, като си по цял ден в телевизиите? Повече от Зеленски се показваш

46

баба Пена

преди 1 седмица

На кривата ракета космоса и бил крив

45

хахаха

преди 1 седмица

и пак ГЕРБ и пак Борисов са и виновни на другарката размахваща червено знаме и неспираща да говори как била загрижена за българите и се борила за нас , а в същото време си поръчва обувки от Париж , носи очила за хиляди левове а синът и в САЩ - не в ссср .

44

баба Пена

преди 1 седмица

Абе 45години не ви ли стигнаха, комунистическа *** такава, ай заминавайте на борсата и после да копате картофите. Стига сте седели на държавната хранилка. ВЪН

43

Анонимен

преди 1 седмица

Импексова реве от своите, ама все Борисов и е в устата!