172

Ха ха ха,

преди 1 седмица

...четири години , една и съща евтина и примитивна помия, по адрес на Борисов ? Хайде понапънете ги малко тия гънки бе ! Измислете нещо ново ! Или се похвалете поне , какво свършихте за тия 4 години за държавата , което е по-добре от управлението на Борисов ! ...Такова няма ! Крадливи некадърници начело с вдигнатият юмрук, Дамаджаната , Шарлатаните, Чалгата , Пуделът с пачката и торбите Кеш ...пак се надяват да излъжат целокупния българин ! А дано , ама надали!

171

НЕ ГЛАСУВАЙ

преди 1 седмица

НЕ ЛЕГИТИМИРАЙ ПРЕСТЪПНИЦИ!

170

Анонимен

преди 1 седмица

За Бога братя, гласувайте!

169

МУТРОС

преди 1 седмица

На мутрата трябва да се угоди,защото никога няма да има достатъчно депутати.Системата ни си е много добра,но такива като него превзеха цялата д-ва-служби,министерства,агенции,общини и пр.са герберски.Докато българите не излязат масово да гласуват мафията ще продължава да ни държи на въжето.Фука се че победил на местните избори-ама хората там нямат вода но гласуват за ББ.Плюе по ПП+ДБ,ама не прави правителство с Копейката и БСП.Един тумор,който ще ни убие бавно и мъчително

168

Карлук

преди 1 седмица

Време е за риза с дълги ръкави. Няма такъв гьонсуратлъкк. Отдавна не е смешно, а държавата е в ръцете на смешни и елементарни персони. И прости по собственото им признание.

167

Гражданин

преди 1 седмица

169 Абе глупости ама над 800 милиона евро народна пара липсват

166

Анонимен

преди 1 седмица

До 165. Моят глас на предните избори пък подозирам, че е изхвърлен, защото умишлено нямаше машина и аз искам, не искам пуснах една хартишка, която много лесно може да бъде хвърлена , т.е.НЕОТЧЕТЕНА!

165

Анонимен

преди 1 седмица

Тук едни се състезават кой по големи глупости да драска

164

Анонимен

преди 1 седмица

До Парадокс чети законите вместо да пишеш хумористични изказвания чети законите И КАКВО общо има Борисов с ЦИК или Борисов е виновен че навън вали дъжд колкоудобно чети законите и тогава лъжи

163

ГРОБ ще

преди 1 седмица

Погребе България

162

Гробаджиите

преди 1 седмица

Толупа е за централния софийски затвор.Гроб тоест Герб са тумор.

161

Парадокс Бг

преди 1 седмица

Да го питам тоз мошеник Боко, дето реве за властта:" ЗАЩО В ЦИК НЯМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ???? А има 4-*** души квота от ГЕРБ??? Затжва ли ГЕРБ печели изборите, а 300 000 гласа за Продължаваме Промяната изчезнаха?! Истината е, че НЕ Продължаваме Промяната правят Ала-Бала с изборите, а именно ГЕРБ правят това!!! Моят глас на последните избори НЕ беше зачетен, машините бяха "пипани" от ГЕРБ, защото гласа ми беше за ПП-ДБ!!!"

160

Ангелина

преди 1 седмица

"......повече личности ще участват"- КОИ ,тези определени от мафията ли ?! Борисов, да не се грижи за избирателната система ,за него скоро ,тя няма да има значение.Същото се отнася и за неговия сиамски близнак ,за който нещата ще се преобърнат за секунди ,ако ще да убият всички неудобни за тях хора .

159

Ееех временааа...

преди 1 седмица

Ееех Бойче, какви кюлчета злато и пачки евраци имаше едно време, цееели 12 години кражби и източване на народни нредства, а народа "зътягаше коланите" и беше на "постна пица" заради теб, докато го лъжеше, че пари нама за високи заплати, ама вие от ГЕРБ-ДПС станахте милионери!!!

158

ГЕРБ затрива Българи

преди 1 седмица

Бойко Борисов е изпята песен вече!

157

Алооуу,

преди 1 седмица

...това решение , което Борисов предлага, се взема от ВНС! Дали ще го приемат или не , е друг въпрос ! Или Копейките пак искат да прегазят Конституцията , окрилени от лъжите на вдигнатият юмрук на Радев ? Времето на превратите изтече ! България е демократична държава , и за евтини копейки , място няма !

156

Мутри вън!

преди 1 седмица

Никога повече крадците ГЕРБ на власт! Никога!

155

Мнение

преди 1 седмица

Нагъл брутален лъжец и крадец е Боко!

154

негерб

преди 1 седмица

Не показвайте тъпотиите на тази проста мутра

153

Наблюдател

преди 1 седмица

Глутницата си лае, а държавата си върви ! Мина времето на "Отровните", превратаджията Радев , на "Мутри вън " , на Чалгата , на Черепа , Шарлатаните , Копейките ... и вся остальная сво' лочь ! Дойде време да се върши работа и да се плаща сметката! Копейките не ги броим ! Те сънуват да се срине държавата , че да дойде "освободител" и да ги ...начеше!