80

До до 78

преди 1 седмица

Припикавам русофилите безплатно. Тука 9 от 10 са петолъчници, не се сърди душко. Под която и статия да ги споменеш няма да сбъркаш.

79

до 78

преди 1 седмица

А ти статията прочете ли?Видя ли в нея нещо за русофили,русофоби?Или реши и тук да припикаеш за 20 кинта на ден?

78

На корумпирани

преди 1 седмица

Ушеви фат маци и депутати ри?На кой расте заплатата бе да ви е ба майката комунистическа!

77

Анонимен

преди 1 седмица

А сега де, и тука проблеми. Русофилите всеки ден ми казват, че съм умрел от глад откакто влязохме в ЕС, а мисир ките пък ми обясняват, че средните заплати растели. Някой пак лъже. Кой ли е?!

76

стоев

преди 1 седмица

абсолютни глупости

75

Angelov, Valve Corp

преди 1 седмица

Затова и няма да ви отстъпя , защото не вървят тия номера: "Хайде да забравим миналото всичко вече е цветя и рози!" - защото то има свойте тежки финансови, икономически, социални , бизнес силни щети върху настоящето, защото репресиите от него не са обезщетени, отменени, наказани. Защото не може да наказвал и репресираш средната интелигенция , а с нея и младежта , защото така ти е скимнало и ти трябва нова яхта!

74

1234

преди 1 седмица

Поредния икономист който много дрънка,но нищо съществено не казва.Защо никой не излезе и да каже простата истина,а тя е,че за да вървим напред трябва износът да надвишава вноса.Трябва да се ограничи вноса на абсолютно всичко което можем и произвеждаме сами.За справка при китайците.

73

Не сме забелязали

преди 1 седмица

Поредният фейк!Поскоро безработицата расте!

72

Анонимен

преди 1 седмица

Нормално. Вече касиерка минава 3000лв., а в ИГ сектора рядко се виждат под 12-20к за човек с опит. Ако сте над 35 и работите за под 10к у нас, има какво да научите и накъде да се развиете.

71

Гърция

преди 1 седмица

Тук заплатите са като в БГ само ,че са в евро. И с ти трябват много лЪвове ... 0.5 Евро е един лЪв . Работят от 9:30 до 14:30 . Но в 14:30 затварят магазина отвън, не започват да си чистят бюрата в 14:30 :)) понеделник до обяд - няма отворени много неща. И храната им е ТОП!!! Гордън Рамзи да ходи да се снима по телевизията! А в сравнение с нашета кухня разликата може да се опише каквато е между Лада и БМВ. Тези са - всичко за клиента! От друга планета.

70

Анонимен

преди 1 седмица

Само за безделниците на държавна издръжка има ръст на облагите им. Частните фирми свиват разходите си за заплати и това се вижда в актуалните обяви за работа към момента. Като изключим София, в страната трудовия пазар е отчайващ. Хората по улиците изглеждат все по-зле, все по-отчаяно и това се вижда от всеки.

69

Angelov, Valve Corp

преди 1 седмица

Аз го казах един път и ще повторя: Може да съм гадняр, ама съм чист в работата си в всички отношения! Малко хора могат да се похвалят с такова изказване на властови позиции!

68

Анонимен

преди 1 седмица

Прочетох статията и се чувствах по богат за 3 секунди.

67

Анонимен

преди 1 седмица

Виждаме,виждаме! Расте на най-вече на тези от държавния бюджет!

66

Angelov, Valve Corp

преди 1 седмица

Аз казах нещо , заставам на позицията на прозрачност и че това е публична образователна институция, работим само със "Здравната каса" по финансиране и това предполага , че при публично от държавния бюджет финансиране не може да има скрито, покрито и корупционно. Ако успеете да ми намирате в моята работа и при мен една стока, един евроцента корупция ще ви кажа лично аз Браво, че и аз самия не я знам къде е! Търсете, проверявайте!Това са перспективи разбирате ли!Само така се оцелява....

65

Анонимен

преди 1 седмица

Братушките правят на пух и прах западната военна техника в покрайна, а р0ба русофоба потен жули ракия, гняса салата и гледа новините по нова и бтв какво се случва на фронта, докато жена му си чати с любовника.

64

Слава Урине

преди 1 седмица

В мините на украйна масово бачкат жени. Мъжете са могилизирани и пируват при бандера хахахахаха. Украйнските жонки преди си крепеха мирижливите пutки и имаха по 5 + деца, сега са вдовици и копат въглища хахахаха

63

Българин

преди 1 седмица

Расте само в статистиката ,за да се отрази в заплатите на НС и държавните служители.

62

Angelov, Valve Corp

преди 1 седмица

И ако не бяха ЕК и ЕС детоннсложиха 4 x 20 % увеличение и Красимир Вълчев поради наглостта на едни хора най-много да сме били на 1000 BGN чисти. Ама един читав министър пролет и свестна партия не правят! Сега след 15 години стаж и квалификации 5, 4 и 3-то ПКС дето ми е към Югозападния и МОН го не приравняват абе взимам към 1900 BGN на месец с разните социални ДТВ , което е към 1000 евро! Ама имайки предвид десетте години на минималната....

61

Еееее

преди 1 седмица

Аре ве, у *** труда се краде безогледно. Само реват некви неудобно ми е да напиша какви