91

Анонимен

преди 1 седмица

Да ги ограничава. Ще работят само заключени и ще видим докъде ще го докара другаря ...

90

Реалист

преди 1 седмица

"Стремежът на Москва да контролира знанията" -- Щото Вашингтон не? Или Лондон или който и да било друг с подобни знания.

89

Фикси

преди 1 седмица

Абе защо не кажете ,че преди 2-3 дни Русия е нанесла удар в Курск и това е бил рекордно смъртоносен .... 1000 инструктори са ударили наведнъж. Това бил най смъртоносния удар нанасян от ракета. Това мисля ,че е политкоректна новина... Русия убива 1000 инструктора....или не е ...

88

Vol'Jin

преди 1 седмица

Къде е на султана сабята е неизвестно! Дали най-добрите му войни не счели наследника му за достоен да я носи или атаката и унищожението на Ал Масиаф са донесли проклятие на исляма, че е убил не когото трябва е загадка на която едва ли ще намерим отговора!

87

Мата Космата

преди 1 седмица

А да не би да е за това, че нашите верни славянски "приятели" доказаха, че бързите ракети въобще не са бързи и старите щатски патриоти ги поразяват безпроблемно, попаднат ли в обсега на локацията. А великата овенна излагация (ВОИ) е башка работа. Браво на Путин! Ше изтрепе все що има на два крака и може да създава поколения. Русия е капо от страна на нова генерация.

86

Анонимен

преди 1 седмица

BBC? А, ясно. Поредната помия.

85

Vol'Jin

преди 1 седмица

Но има продължение на тая легенда: Според историческите извори и данни в момента в който Салаадин става султан, одобрено от почти всички мюсюлмански племена на него му е връчена сабя от дамаскинова стомана изработена от най-добрите ковачи на Дамаск! Сабя уникална и единствена , която му дава властта да обедини всички мюсюлмани под едно знаме! И единият исторически източник твърди, че след смъртта му тази сабя изчезва!

84

ПРЕДАТЕЛ ГЪЗУТЪПУТИН

преди 1 седмица

ЗАЩОТО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ОБЕРЕ ПЕШКИРА ЗА ПРОВАЛА НА СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ В УКРАЙНА!

83

Девочка от Рассия

преди 1 седмица

А въй откуда? Я из Маскве, очень люблю ебатся у жоб с всеми человеком Мире. Меня завут Пуутя.

82

Vol'Jin

преди 1 седмица

Най-вероятен отговор: Те са Нинурта , следователно единствената причина Салаадин толкова да се е разгневил е те да са пожалили някой, който не е трябвало! Или не са действали, когато е трябвало! А проблемът с кръвосмешението не е от вчера!

81

Анонимен

преди 1 седмица

Тези руски учени сами са си виновни, че са избрали да останат в Моpдop. Ако бяха се преместили в САЩ или западна Европа, сега щяха да са уважавани хора. За щастие много други руснаци сега преподават или работят в МИТ, Церн, Цезар и прочие цивилизовани места.

80

Вулва Путкин

преди 1 седмица

Има само един учен на света - Путтята Цара на Раша, и има само един негов ученик - Ким Ччеп Ккур Цара на Кориа.Руснаците може да произвеждат само одеколон, който да пият като им свърши водката.А рускините чакат със сърбяща слива моя специален войн с две боммби да хвърли бяла лава в сцеппените им сливви.

79

Анонимен

преди 1 седмица

1990та година копейките плашеха, че до 30 години България ще изчезне, но ето че не изчезнахме, от 9 милиона останаха цели 5 милиона население, повече от половината, и още не сме изчезнали.

78

БГ хазарта

преди 1 седмица

До Анонимен: "според мен и тази зима няма да измръзнем" - ще играем руска енергийна рулетка, докато не изтеглим тежка зима! Обаче руснаците могат да чакат 30-годишния слънчев цикъл и ще ни гепят за топките! За тях чакането не е проблем!

77

Анонимен

преди 1 седмица

Вече трета година великото НАТО с 90% БВП го спукват от бой в Украйна, някаква бедна и изнемогваща Русия с 2% БВП.

76

Анонимен

преди 1 седмица

Преди 3 години копейките плашеха, че зимата ще измръзнем без руска газ, но ето че вече две години не измръзнахма и тази зима пак няма да измръзнем.

75

Анонимен

преди 1 седмица

Това, че Украйна не трябва да остане да съществува след СВО - това вече е азбучна истина. Днешна Украйна е нагледен пример за това как едно общество може да бъде оскотено.

74

не бойте се, дебили

преди 1 седмица

Няма да измръзнете. Просто всяка година ще обеднявате и ще плащате все повече за отопление.

73

Анонимен

преди 1 седмица

Копейките всяка зима чакат да измръзнем, но според мен и тази зима няма да измръзнем, винаги ще се намери газ за отопление, макар и на високи цени, икономикатата в ЕС така и така спира да работи, заводите се изнасят, промишленото потребелние на газ намалява и ще има повече газ за битови нужди. Това е добра новина. Важното е, че не измръзнахме.

72

Анонимен

преди 1 седмица

Европа - колосален спад на промишленото производство.