41

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 22 Хм ... интересно предложение.

40

Анонимен

преди 1 седмица

До 37 - Хич не са опустели, братко бъглариноооо!

39

Анонимен

преди 1 седмица

"В родината си изкарват по 100 долара, тука се мръщят на 1500 лв." - Колко просташко и лишено от разбиране изказване :)

38

Даскалица

преди 1 седмица

Ние всички във форума многократно предупреждавахме, че тези работници са абсолютни поредните легални мигранти за Западна Европа, но нали българските депутати и техните фирми са безкрайно алчни за пари...

37

az

преди 1 седмица

Слънчака щял да става целогодишен курорт. Ти да видиш.

36

До 32

преди 1 седмица

Не само имигрантите. Ромите масово вече са навън. Останаха тук само старите и най неграмотните дето не могат да се оправят навън. Ромските махали и села вече опустяха. Всички млади са в западна Европа и повечето работят (Не са на социални помощи както много хора си мислят) Цивилизоват се. Научават език. Обличат се, купуват си коли, телефони, ползват интернет.... Затова средата е важна. Всеки който успее да избяга от гетото веднага започва да става човек.

35

Анонимен

преди 1 седмица

О да, почти им повярвахме че им дават толкова пари. Миналата година заплатите бяха едноцифрени там. Пък и кой изобщо ходи на Черно море? Приятели бяха ходили на почивка в България (мисля, че Велинград) и хванаха всички диария. Кеф. За толкова време не сме открили чудесата на хигиената и чистата вода.

34

Друг работодател

преди 1 седмица

Препоръчвам оковаване с пранги!

33

Анонимен

преди 1 седмица

Щом и брадясалите сандалетковци афганистанците бягат от България,работата е много зле!

32

Анонимен

преди 1 седмица

верно ли им плащат 2000 на месец ?

31

Анонимен

преди 1 седмица

Братче, дори имигрантите имигрират от България, прай сметка

30

Анонимен

преди 1 седмица

Ами ще бягат, няма да им робуват за трохи я! Нито НАТО, нито ЕС се яде или се диша. Нито пък от Украйна зависи бъдещето на България, че и на Европа. Миграция е имало от както го има този свят, и винаги ще има. И никой българин няма да седи тук, само защото е европеец, евро-атлантик и т.н., ако има възможност за по-добър живот другаде. Поне 2млн. вече направиха този избор.

29

Язе

преди 1 седмица

Aма не са проблема талибанците, които не желаят да останат. Проблема си е на българите, които тъпрят сегашните управници, положили "успешно" основите на вече четъртия свят

28

Анонимен

преди 1 седмица

България не е ли най-екзотичната държава със своята бедност и ниско качество на живот в ЕС? А сме тръгнали да наричаме други народи екзотични...Дори бедни азиатци не искат да се задържат тук, а как живеят местните, е някаква мистерия!

27

Анонимен

преди 1 седмица

Дотук добре,обаче същите като ги върнат от западна Европа в България,трябва не държавата да поеме разходите за тяхното отглеждане а тия хотелиери които са се опитали да си внесат роби!

26

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Руско- укро-турско-гръцката работодателна мафия на Българското Черноморие не печели от ресторантьорство,а от трафик на мигранти. Никой ресторант не може да направи 1000 или 2000 евро чиста каса на ден. А от тия азиатци печелят по 10000 евро без труд. Цел на хотелиерите не е да намерят работници,за да правят честен бизнес,а да вкарват на партиди тия грозиляци. Вече е подготвена следващата партида.И после следващата. Не бъдете наивни,приятели .Това са сефарадски роми-евреи.

25

Анонимен

преди 1 седмица

А добро утро,а някой си мислеше,че ще свърти тук роби които да бухат без пари!

24

Анонимен

преди 1 седмица

То ако следим хронологията на статиите излиза следното: България - най-ниска заплата, най-скъпи храни. Какво да правят тук при това положение? Те са бедни но не толкова простовати

23

заплата

преди 1 седмица

тук работят за 840, а в страните си за по 100 долара. но там един кг месо е 96 стотинки, хлябът 6 ст., млякото 8 ст., мобилен телефон 23 лв.,тока и водата са на символични цени...

22

Непозната

преди 1 седмица

Няма значение по колко изкарват в Родината си, те затова са я напуснали и са дошли в България, за да изкарват повече. А българските работодатели нали тръбяха навсякъде, че за 4500 лева не могат да намерят работници. Ами да им ги дават на тези хора и те ще стоят и работят в България. Но лакомията на българския работодател граници не знае. Затова и ще им остане накрая сами да си работят. Няма вече балами.