211

Анонимен

преди 1 седмица

Надай се булка....

210

Анонимен

преди 1 седмица

Краварите очакват да паднем на колене и да им се молим да не напускат, а те да кажат айде от нас да мине дайте 1 трилион за оръжия муахахаха.

209

ясно

преди 1 седмица

тия неща доц. Вацев ги говори от година и нещо. Нищо ново като информация. Той и войната предсказа още 2021 Април. Зариди завършмането на Северен поток. Който ще сближи Германия и Русия и ще разкарат поктепенно САЩ от Европа. Тая война е за да няма 1млн. славянски щика. Но краааварчетата нито четаг , нито могаг да анализират. Те са още в периода на борца комунистите. Които от 35 години ги няма.

208

123

преди 1 седмица

Чуда се колко трябва да е жалък живота на човек, за да си мечтае Русия да мета атомни бомби по Европа, да мечтае за разпад на цивилизацията и връщането на нашия свят в тъмните векове.

207

Хахаха

преди 1 седмица

Краят на глобализацията и либерастията НЕ означава разпадане на евроатлантическия съюз. Европа и Щатите са съюзници, защото имат едни и същи ценности, а не защото Тръмпи Перчема, Камала Напушената или друг фигурант е в Белия дом и се прави на Шеф. Да не говорим, че ние европейците трябва да драпаме със зъби и нокти да запазим НАТО, защото пияните руски оpku са наши съседи, а не на Щатите.

206

Анонимен

преди 1 седмица

Войски може и да изтеглят, но има още много кръв за смучене от Европа , няма да си тръгнат с добро. А и има един голям страх ако се завърнат добрите връзки в икономически план между Русия /евтини суровини/ и Европа /ноу хау/. Хич не им дреме за Тайван и Корея, а просто има много оръжие за продаване.

205

пълни глупости

преди 1 седмица

Руска пропаганда!

204

:)

преди 1 седмица

Това са уникални глупости. Американците просто искат и ние европейците да поемем част от разходите по отбраната на Западната цивилизация - от която сте част, ако не знаете.

203

Анонимен

преди 1 седмица

Европедерасляците бяха убедени, че когато Zara, McDonalds се изнесат от Русия, плащания по SWIFT не работят и руснаците си режат вените и отчачно скачат от 10тия етаж защото не могат да живеят в такъв свят. И тогава ще гепят богатствата на Русия, и ще има и газ, и нефт, и метали и всичко за икономиката на Европа, и животът ще бъде хубав. Но това не се случи, ЕС го очакват черни времена.

202

Анонимен

преди 1 седмица

Без ресурсите на Русия ЕС е обречен да влачи жалко съществуване.

201

Анонимен

преди 1 седмица

Най-сетне край с американския мигрантски неолиберализъм в Европа.

200

Анонимен

преди 1 седмица

Нещата на ЕС вървят на зле, но да не забравяме, че ЕС е богат и с мощна икономика, и разрушаването и ще продължи дълго. ЕС ще упорства и ще се гърчи години наред, няма да рухне от днес за утре. Някои се усетиха и се изнесоха вече.

199

Анонимен

преди 1 седмица

Нищо ново!Това е стил на САЩ1

198

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 160 - ...и като се събудиш - двата пръста в контакта, пижамата мокра, а носа забит в цепката на Путин! Тегаво е да си Путинофилски невръстеник!

197

Анонимен

преди 1 седмица

И ето идва най-щастливия ден, когато ти ще си делече от мен.

196

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ е локомотивът на световната цивилизация , а рашка няма фабрика за гвоздеи даже. Къде е на камилата *** а къде на марко керестето несъвместими неща . Рашка е един голям ПОЗОР за богатствата които притежава.

195

Анонимен

преди 1 седмица

Абе да се мешат колкото си искат в Америка. Но това либарастко зло да не стъпва на стария континент.

194

Vol'Jin

преди 1 седмица

Това е на баща ми Zen'Jin приказка: Сащоамериканците са неспасяемими след всички долности дето са свършили над народа и земите ни - не само не спират , мислят още по-долни номера... Това в медицината му казват международен надправителствен садизъм тяхното .... И ще си го получат. Не дали, а кога ....

193

Vol'Jin

преди 1 седмица

Това е на баща ми Zen'Jin приказка: Сащоамериканците са неспасяемими след всички долности дето са свършили над народа и земите не само не спират , мислят още по-долни номера...

192

Анонимен

преди 1 седмица

Копейките по целия свят дружно са се втурнали да обясняват на целия свят как аха-аха и ще се разпадне. Така беше и 50 години обясняване как гнилият запад всеки момент ще се разпадне, а то се разпадна съветската *** с гръм и трясък за една седмица