531

А днес

преди 1 седмица

А днес в натовска Бългерия гинат от ПТП по толкова хора за месец.

530

Ганя

преди 1 седмица

Малко е било, ако бяха избили колкото трябва нямаше да има днес ППДБ

529

Анонимен

преди 1 седмица

И ПТП от преди четири поколения ги идеологизирахме.

528

?

преди 1 седмица

До Анонимен556 Лудостта на един народ! Или по-точно, част от него. Да искаш руснака да ти налага неговия начин на живот, аз по друг начин не го разбирам!

527

Ристо

преди 1 седмица

Добро утро, 80 год. от най-мракобесния ден в историята на България!!! Светла им памет на всички мъченици, жертва на съветския терор!!!

526

Анонимен

преди 1 седмица

Обидно малко е само 120 човека за съветския окупатор. Те не могат да си позволят толкова малка бройка.

525

Анонимен

преди 1 седмица

Юмруков- какъв е Курск?!

524

Kim

преди 1 седмица

Публикува ли ми списък на злополуки и катастрофи станали преди почти 80г!!!! Може ли това да е новина.! Уведоми семействата , ако и точка. То верно, че новините в нашите медии са справки на пътно-транспортни произшествия, но тия справки за последната седмица ни стигат, за да ни занимават и с пътно-транспортните произшествия отпреди 80г. Много сте зле Dnes.bg много сте зле!!

523

Анонимен

преди 1 седмица

Има ли списък на избитите хиляди българи от американо британските бомбардировки?

522

пияница мистик

преди 1 седмица

https://dnes.bg/obshtestvo/2024/09/09/da-arhivi-puska-uebsait-za-syvetskata-okupaciia-zapochnala-na-9-septemvri.619532

521

Анонимен

преди 1 седмица

До малко история Явно изкривяваш историята доста русофилче, нищо че в края на ВСВ обявяваме война на Германия а не на съюзнизите, но от в а т н и к като тебе какво може да се очаква :)))

520

малко история

преди 1 седмица

няма да навреди. В края на ВСВ България обявява война на съюзниците и Съветската армия влиза като страна победител. А Чърчил в Техеран ни харизва на соца като за целта използва употребявана салфетка. Пък сега имаме много диванета за чистка, нали сме първи хуманисти, да не ги закачаме.

519

Анонимен

преди 1 седмица

Пуснахме ги доброволно да влязат на българска територия, оскотялите "мужици" взеха да изнасилват наред, естествено този факт няма да се хареса на промитите русофилчета :))

518

Свинщини е имало

преди 1 седмица

Но и органите за вътрешна сигурност не са се лигавили с нарушителите. Интересно сравнение би било: септември влиза 250 000 войска. За трите години сигурно са се превърнали половин милион. Интересна би била статистиката за американски престъпления във Великобритания за трите години когато трупат сили за нахлуването. Щото за Япония е отвратителна.

517

Анонимен

преди 1 седмица

А по време на краварската окупация ще четем по - късно, който оживее! Честит ви 9-ти септември!

516

До 556

преди 1 седмица

Путин губи тази война! А за да искате пак съветска окупация в България, вие трябва да сте с болно съзнание! Всички източни страни, които са били под съветска окупация след ВСВ заклеймиха мракобесническия тоталитарен режим на Кремъл или далеч преди да падне берлинската стена, се бунтуваха срещу него. Само у нас народът манифестираше и викаше КПСС-БКП, вечна дружба!

515

ьуе

преди 1 седмица

С това руско елементарно мислене на хората, няма да се оправи държавата.А ВИ се живее по-западен стил, ДОКАЗАНО МНОГОКРАТНО.

514

Никога чужди войски

преди 1 седмица

Това трябва да е девиза на всеки патриот. В бъркотията на конфликта , с манталитета на безнаказаност( или защитата от имунитет)- безобразията са неизбежни. И руснаци, и американци, и французи или колониалните им - винаги се случва. Чисто статистически, в масовката винаги има и гнили ябълки. Освен мобилизирани криминали и психически увредените. За нашите кирливи ризи, няма да споменаваме разбира се.

513

Анонимен

преди 1 седмица

Прабаба ми казваше - немците бяха лоши, ама руснаците бяха много по-лоши. Колкото и да се опитваш да просветлиш племето русофилско няма да успееш.

512

Анонимен

преди 1 седмица

Много изнасилени моми е имало от ор ките в Добруджа, но к'во да очакваш от рашките от Североизточна Монголия :))