380

Анонимен

преди 1 седмица

Герб няма да управлява

379

Анонимен

преди 1 седмица

"Само Борисов има подготвен екип за управление на държавата." -- имаш предвид добревчетата и теменужките, които ще правят подаръци на сащ от парите на българските данъкоплатци, нали ? срещу едно голямо нищо. по 20 годинки затвор за неговите специалисти крадци.

378

Анонимен

преди 1 седмица

"Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, каза той" -- виж колко лошо гледам. предполагам че такова предложение ще превъзбуди костадинов кухото.

377

Анонимен

преди 1 седмица

Само Борисов има подготвен екип за управление на държавата.

376

Анонимен

преди 1 седмица

"Нашето верую е ниски данъци, спокоен бизнес, и работа за бизнеса, за да работи добре и да генерира приходи." -- и след това да му ги вземете и скъпи подаръци за фашистите в украйна, неизгодни сделки подаръци със сащ и за вас предателите от реп ки от герб ще паднат трохички. айде по-скоро да те видим в ковчег.

375

Анонимен

преди 1 седмица

търкане на седалките в парламента без никакво прекъсване между избори и всеки ден работа срещу българия и за фашисткия режим в украйна. има какво още да се краде от захлюпеното българско стадо.

374

Анонимен

преди 1 седмица

тъ па кът се надява да му се отдаде да доунищожи българия, с помощ от цру.

373

Георги

преди 1 седмица

Хора, някои от вас все още коментират самолетите, купени без въоръжение :) Няма смисъл, и с най-доброто въоръжение да са, не ни помагат... Ако бяха тук щеше да има още разходи : писти, хангари, учения, въоръжение ... Прекратиха обществената поръчка в нарушение на закона... И така, Крадене, Крадене и пак Крадене, както казват от гЕРБ

372

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРБ е готова да управлява, под диктовката на Пеевски!!!

371

Стига бе,

преди 1 седмица

...Копейките реват срещу корупция ? Уникални са ! Има ли случай , болшевиките от Позитано да са докопали властта и да не са треснали държавата ? Като се почне от Бай Тошо, Луканов , Виденов , Тройната коалиция, та се стигне до Шарлатаните на Радев ? При Борисов се строеше из цялата страна , в държавата имаше пари, а някои твърдят , че имало даже и за ..."крадене"?

370

Психолог

преди 1 седмица

И кое му е най-доброто? Най- корумпираният български политик, надминал по кражби и корупция дори комунистите! Факти- колкото искаш! И да питам- има ли друг такъв " велик " политик" , сниман с пачки и кюлчета, за чиите снимки ще се говори и пише во веки веков!Носете си го на рамо, гласувайте си за него, упправлявайте си-България сега вази гледа! Но ако някоя партиа,като ПП ДБ направи сглобка, тя ще е в аут завинаги!ч

369

Анонимен

преди 1 седмица

Давай Бойко, българите са с теб! Тези които те плюят не виждат, че държавата потъва само заради тях.

368

Анонимен

преди 1 седмица

371 Йее, правоъгълната глава с кривата уста отпред, го прати в ареста, но претърпява фиаско. Рева катомагаре с мегафон в ръка пред НС, което само си може, протестирайки срещу собственото си правителство...Случайниците и неможачите от ПП,ДБ се провалиха 3 пъти, 4 няма да има. Дори и с алабала, с президента.

367

Анонимен

преди 1 седмица

Уоравлявай Бойко, много станаха дерибеите, ти ще го набиеш на кризата с двеста!

366

АХ ВИНЕТУ

преди 1 седмица

БУДА, БУДАЛЯНКО ДЕ СЕ ПОЗИЦИОНИРА, ЧЕ НЕ РАЗБРАХ, БУДА БУДАЛЯНКО???... ПОЗИЦИОНИРАНЕТО Е НЕЩО, КОЕТО ГО Е БЕЛЯЗАЛ ДЯДО ВАЗОВ "...в това предприятье; богатий с парите, сюрмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът...", ТА КАЖИ НИ КАКВО Е ТВОЕТО ПРЕДПРИЯТИЕ, ОСВЕН ДА КРАДЕШ С ШАЙКАТА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ???!!!... ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАШ ПРЪВ НЕ Е ПРЕДПРИЯТИЕ!!!...

365

Реалист

преди 1 седмица

Баце, одъртя вече,стига си говорил простотии.

364

Анонимен

преди 1 седмица

До Info.... Каква е разликата между Османската Нагайка, преименувана на Турска в началото на 20 век и Руската Нагайка? Османската нагайка ни набиваше на Кол за да приемем Исляма, а Руската Нагайка ни изтребваше по концлагерите. И двете и Московската и Турската Нагайки са основани от потомците на Чингис Хан ... неговият внук Кулай Хан. Рософили заминавайте за сибир! Там в колибите ще ви посрещнат и ще ви дадат съпругите си да спите с тях безплатно - понеже там е много студено и гости рядко идват

363

Анонимен

преди 1 седмица

Крайно време е да се позиционираш в Орландовци !

362

Брей,

преди 1 седмица

... Копейките щели да ни пазят от Турция ??? Забавни са ! Та даже и предателството на Живков започнаха да ни хвалят? Всякакви *** скелети взеха да изпълзяват из нафталина !

361

info.

преди 1 седмица

10.10.1989г: На пленум на ЦК на БКП е приета оставката на Тодор Живков:С тази оставка,БКП се съгласи за безкръвното унищожаване на народа си в полза на Турция.Именно поради този предстоящ факт,Живков прави опит да присъедини България като 16 република на СССР.Тази БГ чaлма играе активно по закриването и разпределянето на територии от България към Турция.