27

Анонимен

преди 1 седмица

Ама защо само мюсюлмански съюз? Целият свят трябва да ги срита поне по веднъж.

26

Анонимен

преди 1 седмица

To и cpeщy мюcюлмaнuтe e нeoбxoguм cъюз, gaжe oщe noвeчe...

25

Анонимен

преди 1 седмица

НАТО е създадена срещу кумунизма не заради християни и мюсюлмани. И Турция е един от създателите. Никой път в новата ни история Турция не нападал както го направиха другите съседи и русия.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Нагнетява напрежението, което и без това си е нагнетено. Какво значи съюз на мусюлманите срещу Израел? Джихад някакъв? Натаняху не означава Израел, а той е виновен за това избиване на хора.

23

Анонимен

преди 1 седмица

А не е ли редно мусюлмани и християни да застанат срещу злото.Както на единия така и на другия.

22

до

преди 1 седмица

Ами то сега когато Турция е в НАТО е като турско иго.Да опитаме без Турция в НАТО, може да се освободим пак.И това заплаха ли е?Значи ако не са в НАТО ще ни окупират, ние затова ли сме в НАТО.Много долно.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Как тендециозно пишат новините.Това каза онова каза.Собствена новина и виждане няма,сакън да не разсърдят убийците току виж ги съкратили. А случая е мирно протестираща срещу набезите на заселници е убита с куршум в челото, те така от кеф.*** няма друга дума,та казаха това та каэаха онова и новини.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Как мюсюлманите допускат толкова много деца да бъдат убивани в Газа, просто не разбирам.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Браво! Да се справи човек с евреите няма да е лесно, но евала , ако се опита! Тези с техните трилиони и сектанство са окупирали света! БРИКС си е тяхна рожба - да не дават процент на ФАЩ - толкова са алчни....Владеят не само ФАЩ , но и Русия, Китай , Саудитска Арабия....

18

1-3

преди 1 седмица

Ердоган е тапа на всяка бъчва.Никой не го напада,но той не иска да живее в мир.Той заплашва всички,иска да се докаже на турците,има много подлост в него,омраза-на първо място,без понятие за благородство и благодарност. При земетресения и други катаклизми-Израел винаги е протягал ръце за помощ на Турция! Старата лисица няма сили да се бие с най-боеспособната армия на Близкия изток,затова сега реве с трепетливо,старческо гласче .

17

Анонимен

преди 1 седмица

Бог да пази еврейте

16

Христо Христов

преди 1 седмица

Прав е, но и те са продажници.

15

християнин

преди 1 седмица

Аз считам,че целия останал свят трябва да се съюзи,и да отвори фронт на мюсюлманския свят.За да се ликвидира злото,и човечеството да заживее в мир.

14

Atmaca Osmanoglu

преди 1 седмица

Само ДПС-Пеевски! Искаме ново начало! Не щем ердогановски деспотизъм! Не щем левът да се срине като турската лира, струваща 5 стотинки. Не щем да ядем само лучена супа, а децата ни да продават мокри кърпички и да просят на улицата като в Турция! Не щем дъщерите ни да проституират в Холандия!

13

И този е

преди 1 седмица

Пътник....

12

Така , така

преди 1 седмица

Брикс, МНС, коалиция срещу Израел.....Карай се и с евреите и с англосаксите. Добро време за нас да изстържем етническото присъствие във властта. Изборите в Турция трябва да се отменят. Извън България - гласуваме само в ЕС и в посолствата

11

Влади

преди 1 седмица

Да не са израелците, турците да са. Това е идеята на султан Ердоган - възродената Османска империя да шефства над арабите в Близкия Изток, за което обаче Израел ще му е трън в за.дника. Всякакви разни идеи за всеобща мюсюлманска солидарност са али-бали, ония един друг ще се изядат. Манталитет.

10

аноним

преди 1 седмица

Ататюрк направи от Турция светска държава,а Ердоган върна своята страна обратно в мракобесието!

9

Архитекта

преди 1 седмица

Сигурно после да обявяват и Ердоган за султан.

8

Алекс

преди 1 седмица

До баба мара Чиповете се произвеждат основно в Тайван.