236

Анонимен

преди 1 седмица

Руско - турската война 1877-78 е авантюра. Турция е победена на косъм, и то благодарение на храброто българско опълчение на Шипка и нашите румънски партньори при Плевен..... Слава на Украйна!

235

Анонимен

преди 1 седмица

А руснаците ако ударат радата на зелята с нещо радиоактивно ?

234

Анонимен

преди 1 седмица

"Ако другите не са знаели туй нещо, то е простимо. Но за Русия не е простимо, зашото България беше за нея цял век главната точка за источната й политика. Русия трябваше да познава България и българския народ, както себе си. Руските дипломати не изучаваха характера на българския народ. Те мислеха, че ще могат да управляват българите с камшик, както татарите и туркмените. Не господа руски дипломати. Лозунгът на българскията народ е: "Свобода, независимост и България за себе си"

233

Анонимен

преди 1 седмица

Прави са си хората какъв гарант са САЩ и Великобритания какво се услушват трябва да влизат здраво и да гонят блядистанците от Украйна което ще им отнеме максимум 9 - 10 дена .

232

Дезинфектант

преди 1 седмица

Зелената слуз вече е мъртвец.Ако не го ликвидира руската армия,това ще направят господарите му.

231

Де е Караджата

преди 1 седмица

Зеленски забравя, че интересите на украйна не са интересите на другите държави.Много иска да внуши, че проблемите на укайна са проблемите на целият свят. Не са. Западът ще даде колкото трябва за да се покрие минимума. Едно е да се бомбардира Сърбия и после никога повече да не може да разчиташ, че ще е на твоя страна, друго е да се бомбардира Русия или държава от тоя калибър. Западняците са 20-о поколение политици. Ще те клатят като гладен римлянин - джанка.

230

Сата НАТО

преди 1 седмица

Днес горя завод за фойерверки във Воронежка област, 4 часа непрекъснати детонации. Зеленски им казва завоалирано, че украинските далекобойни дронове вече влизат в серийно производство. Съвсем скоро ще бухат и по Кремъл.

229

Баба

преди 1 седмица

Тва е единствената война, в която едната страна си бомбардира спокойно столицата Киев, но Украинците нямат право да бомбардират Москва.Хубаво, че руснаците са толкова калпави, че изгубиха Курск, и позволиха дрони да бомбардират Москва. Нямам търпение Украйна да почне със своите ракети да удря по Москва, и Путин да каже, че операцията е по план

228

Анонимен

преди 1 седмица

Ако всеки от нас се бръкне за 100 долара за братска Украйна, ще съберем полвин милярд в зелено за делото! Бедни ми русофили ако не могат да съберат сто долара, да се бръкнат отзадзе!

227

Анонимен

преди 1 седмица

Руснетата взеха ли Ню Йорк?

226

Анонимен

преди 1 седмица

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

225

Анонимен

преди 1 седмица

Краварите закриват проект укрия, приема се за загубена кауза, ще има само много ръкопляскания и дребни милиончета вече за заблуда, че помагат.

224

Анонимен

преди 1 седмица

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим? А с Курск какво става превзеха ли го вече? А има ли завърнали се от командировката към Курск, хахахахаха.

223

върнете ни парите

преди 1 седмица

Значи европа ни е съдирала от данъци и налози трупала на наш гръб милиарди и вместо да ги даде да са ни по евтини лекарствата, храната, тока, пенсиите, тя ги дава на мигранти и укри, заслужава си тва което идва, те сами си го направиха и никви руснаци не са им виновни.

222

Анонимен

преди 1 седмица

Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос! ТО ПОЛОВИНАТА ВЕЧЕ ДАДОХА ФИРА.

221

Анонимен

преди 1 седмица

Путлериста даде страхотна възможност на Европата да се измъкне, просто казва укрите са същите агресори като Русия и няма да им помагаме повече, махаме всички санкции и спираме всяква помощ, оправяйте се сами както си искате.

220

Анонимен

преди 1 седмица

Всичко показва, че и този напън ще завърши толкова "славно" като останалите, с тежки загуби в жива сила и техника от укрите, без поддръжка от въздуха, без доставки на гориво и храна си е глупост голяма, просто ще има някоя седмица квикане колко сме велики и после, ми що стана така, кво стана пак.

219

Анонимен

преди 1 седмица

А кво става сега, на Русия ли ще помагаме да изгони агресора, хахахаха, Г7 кога ще се събира да се определи какви оръжия ще се пращат на Русия да изгони агресора, и какви санкции ще се наложат на укрия, хахахаха, нали така помагаме ние демократите да защитаваме нападнати държави от агресори, хахахаха. Кви ша ги дървят сега евроатлантиците, хахахаха.

218

Вселенски

преди 1 седмица

Направи блатницитв раZногледи мухахахахахаха

217

Ядрени капейки

преди 1 седмица

Нас ни казаха че наши ракети най добри били ще ходим след ядрото в рая