50

Анонимен

преди 1 седмица

Освен това хидрогенирана растителна мазнина под някаква форма има във всичко за заслаждане - от бисквита, през вафла, до бонбон и шоколад. А пък на човек понякога му се яде и тогава не му остава нищо друго освен да замижи и да си хапне. Гледам да не прекалявам, но ако искам да ми е съвсем здравословно, тогава не трябва хептен да близвам такива работи, защото няма начин да бъдат избегнати.

49

Възмутен

преди 1 седмица

След като медицински специалисти са категорични, че палмовите мазнини са вредни за здравето ни защо БАБХ (....безопасност на храните) не забранят влагането им във всички продукти? Бедния българин не се чуди за вредността, а гледа да сложи нещо в стомаха си. Забраната за влагане в млечни продукти е задължителна. Който наруши забраната отнемане лиценза за производство. Като знам алчността на на българският производител, трябват непрекъснати проверки.

48

А познайте

преди 1 седмица

Питам се, дали държавата (ако я има изобщо) има интерес да контролира имитиращите продукти?!? Дали ако им се наложат акцизи или добавка здраве няма да стигнат ценово нормалните храни и естествено ще отпаднат от пазара??? Дали изобщо някой мисли за здравето на хората в България? Много е лесно да не забраниш един вид стоки, но да ги направиш непродаваеми или скъпи за пазара. Иска се желание, отговорност и най-вече смиреност към подкупа.

47

Анонимен

преди 1 седмица

Отиваш в аптеката и си купуваш Йод - 3%, 5%, 7%.... и всеки Божи ден си поливаш с него кожата около Пъпа.... над Пъпа по средата на гърдите.... след това отиваш надолу под Пъпа .... близо до Хуярника и Путарника и там поливаш за да имаш функционален Спрематозоидален Путерянски Сексоидален Живод до края на Живота!.... Става дума за нормален живот между Мъж и Жена, а не .... ЛезбоГравитация - те се мажат с червила!

46

До Анонимен 45

преди 1 седмица

Прати една снимка да преценя дали да ти подам банана, да се намажеш с него.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Забранете имитациите и палмата! Явно докато в Агенция по Храните не се случи истински генг-бенг нищо няма да се промени. Хората ядат фалшива храна и *** от инфаркти и инсулти, а тарикатите производители на субсидии инвестират в хотели е Гърция!

44

Анонимен

преди 1 седмица

Дори да си направиш баница вкъщи, не е сигурно какви ще са ти сиренето и яйцата, след като ги купуваш от магазина. Освен ако нямаш някой да те зарежда с продукти от село и то редовно. Пък и там не е 100% гарантирано - я кравата се разболяла, я нещо друго.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Добре, като са доказано вредни, защо не ги забранят? Дори и да се повиши цената на закуските, кято и така е доста висока за това което представляват.Все пак се влагат в храни, които се консумират от всички, а и от много деца. Явно няой иска да сме много болни.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Когато си хапвам БАНАН никога не му изхвърлям коричката.... Отивам пред огледалото... и с вътрешната страна на коричката си намазвам лицето.... УНИЩОЖАВА ВСИЧКИ БАКТЕРИИ И ЧЕРВЕИ ПО ЛИЦЕТО.... Освен това всеки ден си мажете лицето със КОКОСОВО МАСЛО - то възстановява функциите на кожата, потните жлези... всичко..... и няма да иамте бръчки до края на живота..... ЩЕ СЕ РАЗДВАТЕ НА КРАСИВО ЛИЦЕ!

41

Анонимен

преди 1 седмица

ПРОИЗВЕДЕНОТО НА СТУДЕНО КОКОСОВО МАСЛО Е ЗДРАВОСЛОВНО.....СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛИНОВО МАСЛО Е ПОЛЕЗНО.... СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ЛЕНЕНО СЕМЕ Е ПОЛЕЗНО. ПРОИЗВЕДЕНО НА СТУДЕНО ТИКВЕНО МАСЛО Е ПОЛЕЗНО. ПРОИЗВЕДЕНО НА СТУДЕНО СЛЪНЧОГЛЕДОВО МАСЛО Е ПОЛЕЗНО... ПАЛМОВОТО МАСЛО Е ВРЕДНО и всички масла произведени не чрез СТУДЕНО ПРЕСОВАНЕ са ВРЕДНИ!

40

Русия

преди 1 седмица

И банани. Бананажиити ни напраеха на умиращата нация ф света.

39

Анонимен

преди 1 седмица

Знаете ли защо е забранена да се пише думатаТИКВЕНИК? ПонежеТИКВЕНИКА е здравословен!

38

Анонимен

преди 1 седмица

Според Донка тая мазнина е вредна. Доказано ли е обаче. 2000 г. в света са произведени 40 тона палмово масло за консумация и козметика. Като е толкова вредна да я забранят. Но мненията са в диапазона "може би, навярно, изглежда и пр. вероятности. Според Донка и натривия бензоат е вреден за пресичане на киселото зеле. До 1989 тя беше неизвестна, дали в тия години не наваксва. Аз не съм за крайни категорични мнения, били те и на професори. Вярвам на факти. Щом е вредно СТОП.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Правя си баницаТИКВЕНИКспаначник винаги с естествено овче сиренце към тях....

36

Анонимен

преди 1 седмица

Правя си баница, ***, спаначник винаги с естествено овче сиренце към тях....

35

контрол

преди 1 седмица

Ако трябва да има законови промени и да има изключително строг контрол и високи глоби за неспазването им, но потребителя да знае какво купува. Като има палмова мазнина, ГМО и е-та да са точно и подробно описани на етикета. Ако е в заведение - да се задължат да пишат в менюто, че готвят с такова. И т.н. И така потребителя да може да избира. И контрола да е строг, а глобите солидни.

34

Ами,

преди 1 седмица

Не си купувайте банички и няма да страдате. Особено от тия на ***, които са със 150% палма, филтрат от сирене, извара и имитация на сирене.

33

36236

преди 1 седмица

В тези новини ми е интересно знаем точно количество на вредната за консумиране храна или добавка ама нищо не се предприема от отговорните институции щом се знае че се увеличава защо до сега не е направано нищо освен да се води статистика.

32

Анонимен

преди 1 седмица

до 31 То мързела остави, но и да искат да хапнат хубава домашна баница не знаят как да си я направят. Млади момичета на по 18 години не знаят какво има в баницата и как се прави. Трябва да ровят в интернет да видят някоя рецепта. Те могат само да пушат и да пият кафета. Това е жалкото.

31

Анонимен

преди 1 седмица

до 32 Шекера Аз този майтапчийски израз го видях на една баничарница още 1997 година " Банички със сирене няма, защото изварата свърши" А кога е измислен самия израз от някой зевзек не знам.