68

Анонимен

преди 1 седмица

Клишета и пак клишета. Всичките клишета на мезета. Хахахаха

67

Чората

преди 1 седмица

Шиши ще оправи тебе , Господин Мистър Кеш.Правиш се на много велик.

66

кабир беди-р.иведик

преди 1 седмица

драги ми смехурковци ама тези наши сънародници били големи Марикатури...тези същите където най обичат да бъдат разделяни и най мразят да бъда обединени и толкова независими че от тях абсолютно нищо не зависи!!!...имали официален празник на обединението 06.09. и празник на независимостта 22.09?!?!?!...ама как им се подиграват с тези назначени празници бедна ви е фантазията...:)))))) а също така били много позитивни и съпричастни ама имат поговорка я не сака аз да съм добре сакам комшията да е зле

65

Алекс

преди 1 седмица

Единственият политик ,който остана да брани националните интереси.Дано има сили да продължи по същия път.Показа,че е по силен от ГЕРБаво-Шарлатанската Сглобка.

64

Анонимен

преди 1 седмица

Тръгнаха си. Кортежите преминаха в посока надлеза на Карловско шосе. Видях ги на кръстовището близо до Новотела. Явно са били на коктейла.

63

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Когато Радев призовава, ми се допъйрдява...Джоарт джоарт ДЖОААААРТ

62

Анонимен

преди 1 седмица

Светът вече е друг. Монголия го каза ясно на всички - светът е друг, старият свят свърши и никога няма да се върне в старото състояни. Ще бъде дълъг процес на катастрофически и тектонически промени. А при това Монголия беше най-проамериканската държава в региона.

61

Анонимен

преди 1 седмица

Вижте снимки от момента на речта на Радев и ще видите как го гледа министър Илков! Също като изненадан. ха-ха Ха-ха

60

Анонимен

преди 1 седмица

Нито един историк не може да обясни как един толкова малоброен народ, без икономика и без изградени държавни структури успя да завладее и покори целия свят, освен това в определен смисъл постави и основите на Руската империя. А днес не се уплашиха и не отстъпиха на европедерасляците и смешният им международен съд, подиграха се открито в лицето на целия запад и ги направиха за смях.

59

Зеления чорап трябва

преди 1 седмица

да знае, че само с призования не става! Ще трябва и кръв да има вече! Дали малко или много кръв ще видим! Никой няма да напусне фасетата, която държи доброволно! Кога ще го разберете? Силов подход трябва, ама в зайчарника има само зайци! Истинските българи бяха миналите столетия, сега само розови гащички!

58

Анонимен

преди 1 седмица

Германия е на ръба на фалита, след това - навсякъде другаде.

57

държава курва

преди 1 седмица

Да де, ама в България никакъв американски ботуш не е стъпвал или газил. Българите сами се гьзат и вдигат краката на партньорите отвъд океан, и дори правят доброволно врътки и така вдигат краката че да доставят повече удоволствие на презокеанските парнтьори, дори без да искат от тях, като ку.. като леки жени да си осигурят по този начин лек и приятен живот.

56

Анонимен

преди 1 седмица

За производството на военна техника, снаряди и всичко останало са необходими ресурси. Русия има всичко, всякакви ресурси, а Geйропа има една гола dупара.

55

Анонимен

преди 1 седмица

Великата Русия и СССР са дали на света изключително много, безброй научни открития, култура и т.н. Световния прогрес се дължи в по-голямата си част на Русия. Америка какво е дала на света? Какви са американските открития? Едно нищо, кръгла нула. Америка практикува само регрес, терор и навсякъде носи само разрушения. След нея всичко е трайно разрушено. И що държава е това? Сбирщайн население, тайни служби и бизнес от идеалисти-експлоататори... еееббааатти и краварската к.л.о.а.к.а!

54

ген. Луков Марш-ляк

преди 1 седмица

В Курск братушките попиляха и направиха на дар-мадан укро-фашистките зомбита!!! Извозват убитите с Камази! А унищожените западни оръжия стърчат като купища железарии, безпомощни и строшени, както са и стопаните им! Пълен крах и тотален разгром!!!

53

Анонимен

преди 1 седмица

Това е монолог. Всъщност Радев говори за себе си. Мечтае да се раздели с беззаконието. Вълкът козината си сменя, нравите никога.

52

Анонимен

преди 1 седмица

Какво могат примерно Норвегия или Белгия или която и да е страна от Европа с малки изключения без Германия? Те нищо си нямат, не могат един котлон или кафе машина да си произведат, да не говорим за автомобили и т.н. А Русия има от къде да купува и автомобили, и техника и всичко, а вече работи и сама да си произвежда.

51

Шиши Ш0пара

преди 1 седмица

Видяхте ли облика на Пхенян? Модерен, чист и подреден град с небостъргачи и огромни паркове, чудесни улици и булеварди. София прилича на една разбита, м.р.ъ.с.н.а, сива кл0ака в сравнение с Пхенян. Сф с тия тъжни, полуразрушени от времето панелки прилича на разбомбения Бахмут. Въздухът и Сф е със съдържание като въздуха на планетата Венера. За населението на Сф няма да говорим едни селски шопляци от контингента на канадския парапет, шиши ш0пара и банкянския нерез.

50

Анонимен

преди 1 седмица

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.

49

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?