137

Анонимен

преди 1 седмица

А да смятаме София - по близките дестинации в Гърция примерно Неа Перамос ако не чакаш на границата 3:30ч. и половин час да чакаш 4ч. София-Варна без да чакаш 5:30 ч. Отиваш в България, намръщени сервитьори, разправиите започват още с паркинга. Отивам в Гърция, гръко ме чака, оставил бутилка бяло вино в хладилника ми и купил кекс и някакви сусамени блокчета за децата. Свършиха капсулите за кафе машината, обадих му се да го питам от къде да си купя, той ми донесе за негова сметка цяла кутия.

136

Анонимен

преди 1 седмица

борчетата от българското черноморие налазиха и гръцките райски кътчета за българи, така че все тая - където и да ходиме, лаййната ни следват.

135

До 134 Хахаха

преди 1 седмица

За 2023 има 2,9Милиона ПЪТУВАНИЯ до Гърция а статистиката отчита че това са ОКОЛО 1Милион българи които посещават НЯКОИ ЕДИН ДРУГИ ПО ТРИ-ЧЕТИРИ ПЪТИ ГЪРЦИЯ!Скоро имаше информация че НА ДЕН в Стария Несебър има минимум 30Хиляди туристи!По цялата ивица от Несебър до Свети Влас тази година хотелите и Апартаментите отдавани под наем са ПЪЛНИ!Свободни места в Хотелите може да проверите има след 20 Септември!А цените 60-80 Евро в 3-4 Звезден (закуска и вечеря) а за същата цена в Някое Село в Гърция!!

134

до 141

преди 1 седмица

па ти си се къпи в беломорските говвнна - гърците ги изливат директно в морето ,защото Нямат пречиствателни станции ! а за таралежите и камъняците пък въобще не казваш и дума -дано да си си купил обувки за таралежи в Бг ,че у гръцко са по 15 евро минимум - отиде ти фрапето дето се фукате че цял ден изкарвате на шезлонга - гърците ви мразят вече Открито !

133

Димитър

преди 1 седмица

Слънчев бряг за един ден приема толкова български туристи, колкото Гърция приема за целия летен сезон. - С този лаф, рязко ме отказа.

132

Анонимен

преди 1 седмица

До Въпреки Викаш да лъжем, че черното е бяло, само заради някакъв криворазбран патриотизъм ли? Айде няма нужна.

131

Анонимен

преди 1 седмица

До 138 Селски, тия 5 часа откъде ги измисли? Минава се за 40-60 минути в най-пиковите часове. Повече се виси на задръстванията в ремонтите на магистрала Тракия.

130

до 136

преди 1 седмица

Точно обратното - Никой интелигентен със средна обща култура Няма да висне на опашка 5 часа ,та да иде в селата на Гърция ! -току що обясних за такива като теб -селяни с претенции .

129

Анонимен

преди 1 седмица

На селяните нещо като мода им е да идат у Гърция ,също и да правят"тигели" по Витошка в София , два вида са- едните диви чалгари ,а другите се префърцунват и говорят с много превзети изрази -напълнили си ги в главата като "магаре с прадня"

128

Лъоклер

преди 1 седмица

Всеки интелигентен и пътуващ човек ,със средна обща култура може само да се изсмее на тази информация и измислена статистика ,колко е уникална нашата природа ,курорти ,обслужване и други такива вицове.Почивката в България от много години е компромис и опашките по границите са очевидни ,така че стига глупости!!!По-добре 2 часа чакане на Кулата,но с гарнитура от истинска храна и чисто море,а не вкиснат персонал и храна и супа от водорасли и фекалии!!!Благодаря ,но мен не можахте да заблудите!!!

127

Христо

преди 1 седмица

Нямат наяждане тия ,заради алчността им хората не почиват на родното си черноморие а бягат навън.

126

хахаха

преди 1 седмица

Поредният лъжец в този сайт ! Абе г-н Налбантов вие твърдите ,че :"Слънчев бряг за един ден приема толкова български туристи, колкото Гърция приема за целия летен сезон!" Вие луд ли сте или сте ненормален ? Или сте просто лъжец? ТРИ МИЛИОНА туристи приемал Слънчака за ден ? Айде бе ? Кога и къде бе? В мокрите ви хотелиерски сънища ? Ай сиктир...

125

Анонимен

преди 1 седмица

Те бургазлии и варналии ходят в Гърция,че са на морето,та останалите ли?!Само заблудените все още ходят на мутробетономорието.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Качествените туристидето харчат отдавна не ходят на кафявоморието.

123

Анонимен

преди 1 седмица

300-400 хиляди души общо ходят в Турция и Гърция, милиони остават в България през летния сезон, а медиите редовно пишат как едва ли не цялото население било на почивка в чужбина.

122

Анонимен

преди 1 седмица

Ще се молят за български туристи аз съм им го казал още преди 20 години!

121

Въпреки

преди 1 седмица

Нормално е Българина да плюе страната си българите и накрая него самият. Още от Османско време стотици хиляди доброволно са се потурчили и погърчали. Съвсем доброволно защото са имали проблеми със самите себе си, своята собствена идентичност и култура. Включително и малодушието им !

120

до 128

преди 1 седмица

Софиянци през Маказа ли минават,че има опашки и там като на Кулата?А?!Пълно е с коли бургаска регистрация и варненска в северна Гърция и то скъпи коли,не на бачкатори!Първо виж и тогава коментирай!!!!

119

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя комунист говори глупости.Комунист само знае да лъже и да краде!

118

Анонимен

преди 1 седмица

в Гърция ходят софиянци, че им е близо, а тези които са близо до нашето море ходят там