329

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя вече е готов на всичко! Цялата работа е, че укрите са се прицелили у москва, а реакцията във oвчeто руско население, за всеобща изненада се раздвижи! Тая маса дето гласуваше99%! Как смее! Допълнително напрежение се нагнетява от изтpeпаните млади новобранчета, на които путин беше обещал да запази живота! Путин е nъзлив! Скрил се е навътре в русия, но сега заплахата се надига точно оттам!

328

БГ ШвестерЕС

преди 1 седмица

Та значи местния Българин ще диктува условия на Русия...Армия имате ли бе ?

327

Анонимен

преди 1 седмица

Маска , пристанище на Киiв

326

Пак по опорката?

преди 1 седмица

До Анонимен 325: Какви още оръжия ще дадат САЩ на Украйна? Само атомно оръжие още не са им дали. С тия балистични ракети Украйна няма да спечели войната. Балистични ракети си произвеждат и Хамас. Но хиперзвукови тактически ракети, каквито в Русия вече са на въоръжение, засега дори и САЩ нямат. .................. А това че САЩ искат войната д апродължи колкото се може по-дълго е вярно. Все пак загиват украинци, а те за САЩ са разходен материал. А г'лупаците от ЕС дават пари за оръжия от САЩ.

325

Добър Въпрос

преди 1 седмица

"Що му е на Путин да преговаря ? " - Миии НЕ МУ ТРЯБВА, само ви будалка

324

Анонимен

преди 1 седмица

АМИ УСЛОВИЯТА СА ПРОСТИ - УКРАЙНА ДА СТАНЕ ОКРАЙНИНАТА НА РУСИЯ!!!...

323

Анонимен

преди 1 седмица

Вариантите за Рашка са два : 1 Тактически ядрен удар по Украйна; 2 Два тактически ядрени удара по Украйна

322

Анонимен

преди 1 седмица

Вариантите за Рашка са два - първият може да предотврати вторият . Раша изтегля цялата си армия от Украйна и на 50 км от украинската граница не трябва да има и едно оръдие .Репарации за всички щети морални и материални .Вторият вариант е разпад на русия, той е следствие от неизпълнението на първият.

321

Анонимен

преди 1 седмица

До324Момче,САЩ на никакъв мир не се надяват!За тях тая война е мана небесна.Ако искаха войната да свърши щяха да дадат всички оръжия когато Украйна настъпваше и войната да е свършила. Сега украинците направиха балистични ракети и ще получат разрешение и за западните далекобойни.

320

Малко за политика

преди 1 седмица

До Анонимен 321: Путин говори за преговори защото това е тема, която интересува участниците на Международният Икономически форум във Владивосток (за който по нашите медии нито дума). Но говори за преговори на условията на Русия. На нещо повече от това в Киев и САЩ да не се надяват. Руската армия настъпва в Донбас и чисти нашествениците в Курска област. Путин не бърза да преговаря.

319

Анонимен

преди 1 седмица

До 322 Значи Путин побеждава?Че защо ли му е да преговаря тогава?!

318

В Курск ги чистят

преди 1 седмица

Оперативно-тактическата авиация и ракетните войски в Сумска област нанесоха удари по райони на съсредоточаване на сили и техника на резервни бригади на Въоръжените сили на Украйна. Загубите на въоръжените сили на Украйна на деня: до 370 бойци и 17 бронирани машини, включително: 2 бойни машини на пехотата, 2 бронетранспортьора и 13 бойни бронирани машини, 2 оръдия, 2 MLRS M270 MLRS (САЩ), станция за радиоелектронна борба и 12 превозни средства.

317

Анонимен

преди 1 седмица

До 315 Путин"когато капитулират може да преговаряме" ///Значи никога.

316

Анонимен

преди 1 седмица

Ако побеждаваш и дума за преговори няма да отвориш!!!

315

Анонимен

преди 1 седмица

Положението на Русия е лошо и още по-лошо ще става та затова Путин се опитва да докара нещата до преговори.

314

Пак по опорката?

преди 1 седмица

До Анонимен 314: Какви реалности са това? Дори и в САЩ вече им става ясно, че Украйна не може да спечели война срещу Русия колкото и да наливат долари. Светът вече не е еднополюсен. Прочети нещо за Международният Икономически форум във Владивосток. Това са реалностите. А ние ще си останем сателити на САЩ, толкова можем.

313

Анонимен

преди 1 седмица

На Путин му набиха yшанката до кръста в Курск, ама той се прави на голям мъж и поставя условия

312

истината

преди 1 седмица

И за операция в Украйна не знае!!!!!

311

Путин

преди 1 седмица

когато капитулират може да преговаряме

310

Анонимен

преди 1 седмица

До Пак по опорката? Това са реалностите, а ти си живей в твоя измислен русофилски свят в който живее и Путин.