28

Ами

преди 2 седмици

Сигурно ще си ги отнесе на оня свят. То бива, бива алчност, ама аман! И всичкото това го има, щото бай Хасан на село бъхти от сабахлян за жълти стинки. Противоестествено е да живееш в несъразменен лукс в сравнение със своите събратя. Грознои жалко!

27

Да бе!

преди 2 седмици

Досега всичко това е ставало, защото още не е изгорял Кремъл.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Винаги може да се направи разликата между човек само с пари и човек с пари и още нещо. Доганя е човек само с пари. И е струпал некво бхаратско рококо... Е...щом му харесва...

25

До 28

преди 2 седмици

Нищо няма да видят. Избирателите му са неграмотни и не ползват интернет. И да видят нещо по телевизора, няма да му обърнат внимание. Тези хора са превърнати в крепостни селяни. Те не осъзнават какво се случва. Имат си там едни тартори и каквото им кажат това правят. Гласуване под строи и да не се вдига много шум. Това беше най големият провал на прехода! В някой райони ги върнаха в 17 век.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Такива резиденции на новобогаташи има стотици,нацвъкани из цялата страна.Дъртият спиртомер не му издържа вече черния дроб .Къде са турците да бранят Сараите.Му ха хааа

23

Minuva42

преди 2 седмици

май освен цар си имаме и султан :)

22

баба мара

преди 2 седмици

как 20 години соколът ползва двете резиденции на папазов и изведнъж трябва данапусне кои нареди на папазов да го изгони

21

Minuva42

преди 2 седмици

хубаво да го видят изберателите му!

20

Анонимен

преди 2 седмици

Съмнява ме собственика Папазов на сараите в Росенец и Бояна дали е влизал някога в тях.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Абе убава работа ама...

18

Пacuтo

преди 2 седмици

Иgeaлнo зa бaзa нa HATO!

17

хаха

преди 2 седмици

Има пари - угажда си. Сега дали ще проверят собственика на този имот който уж изгони Доган от там? Как е придобит този имот?

16

Анонимен

преди 2 седмици

Конфискация и на гилотината :)))

15

Рай4о Кравтта

преди 2 седмици

17 и е по е бвал млади и тесни про с титутки и е шмъркал от колумбийската стока нонстоп на държавна издръжка.Рай му е било.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Има и един "дворец" в село Дръндар и един хотел в село Рибарица. И двете са изоставени. Плюс десетки други "сараи" на много места из страната които са регистрирани на подставени лица. Ще се изненадате и колко много хотели, ресторанти, и комплекси със басейни също са построени с парите на ДПС и Доган. Стотици са из цялата страна.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Гласувайте за този пропаднал алкохолик!

12

Sahin Osmanoglu

преди 2 седмици

Само ДПС-Пеевски! Искаме ново начало! Не щем турски деспотизъм! Не щем левът да се срине като турската лира под 10 стотинки за левче. Не щем да ядем само лучена супа, а децата ни да продават кърпички и да просят на улицата като в Турция! Не щем дъщерите ни да проституират в Холандия!

11

Хейт

преди 2 седмици

Представяте ли си дядката как е живял през последните 30 години? Представа си няма какво е да плащаш ток или парно, да чистиш, да си пресмяташ разходите по магазини, да се блъскаш в градския транспорт, да бачкаш до изнемога и да се страхуваш поредния разбойник да не те обере или претрепе. Слуги са му готвили и чистили, охранители са бдели да не му падне косъм от главата, шофьори са го карали в лимузини. А той само е крепял етническия мир от яхтата или от басейна, пийвайки си марково уиски.

10

Да те е срам че си

преди 2 седмици

Българин!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Ми те не са на Ахмет Доган.Кво да ги гледаме.Доган едни жилище не сие построил с политика тръгнал да се занимава.Ако сериозно такъв човек ни е командвал през прехода то е ясно защо сме се докарали дотука.