45

Курск

преди 2 седмици

9 хиляди убити и 700 единици бронетехника. Руската военна техника показа категорично превъзходство над натовската.

44

Анонимен

преди 2 седмици

САЩ няма да могат да издържат на ескалацията на ситуацията в Украйна. Съединените щати няма да издържат, ако сегашната ситуация ескалира в глобален конфликт.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Осъзнах че съм в Русия!! Четох онзи ден новини по Западните медии за Русия. Ама съвсем не внушения, ами истински новини. Факти ви казвам! Народът бил протестирал, мразил Путин. Народът бил репресиран и унил, по улицата арестували хора заради протести или заради политическата им позиция. Ама страшна работа ви казвам. Държавата пред разпад била. Спрях да чета и погледнах навън през прозореца. Осъзнах че всъщност съм бил в Русия през цялото време! Добре че бяха тези медии да ми отворят очите!

42

Мда

преди 2 седмици

Намирисва на подготовка за бягство...

41

Обективен

преди 2 седмици

Aми при 600 убити и ранени ,си трябва " нова енергия ". Само не разбрах и на Столтенберг ли му притрябва " нова енергия" та заместника му подаде оставка.......???

40

680 ракети

преди 2 седмици

680 ракети, всяка от които ще съдържа между 1 и 10 ядрени бойни глави, ще излетят мигновенно с един залп срещу САЩ и някакво скромно количество от тях ще е срещу Англия и може би Франция. В този момент и 2 подводници с 12 торпеда Посейдон ще поставят рекорд по най- високо цунами в Тихия и Атлантическия океан. А що се отнася до ответетния удар той ще е най малко 10 пъти по-лек и най-важното е, че Руското ПВО ще го очаква с отворени обятия !

39

Анонимен

преди 2 седмици

САЩ могат да ударят с ядрени ракети и Москва и Петербург. Но преди ракетите да стигнат целта си, цялата територия на САЩ ще бъде изтрита от географската карта.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Това не могат да проумеят евроатлантичетата списващи тук. Те се радват, че Русия била много слаба щото видиш ли фронтът бил застинал. В Курск били хохолите. Не могат да осъзнавт, че Русия буквално стъпваше на пръсти. Досега не бяха ударяли центровете за енергийно производство, само кабели и трансформатори. Не че не можеха, но преднамерено не го правеха за да не тормозят населението. Сега обаче нещата загрубяха. Свърши се. Изключват Украйна! ОТ ЩЕПСЕЛА!

37

Анонимен

преди 2 седмици

1991г. - пета по обем икономика в Европа, население от 52 милиона души, най-мощната наука и самолетостроене, високоразвито образование и здравеопазване, нулев външен дълг. След 33 години "независимостта" на Украйна стана синоним на думата "катастрофа".

36

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

35

123

преди 2 седмици

До Анонимен 41 . Единствения начин да си построиш нормална държава със силна икономика, ако си съсед на Русия е да си член на НАТО или да си по силен от Русия. Отвори какртата, разгледай съседите на Русия и ще се убедиш че съм прав.

34

Анонимен

преди 2 седмици

И русия има нужда от ново джудже...

33

клйлк

преди 2 седмици

имат и от нов президент

32

Анонимен

преди 2 седмици

87 убити НАТО инструктори и войници.... Нямаше как да мине без някакви последствия и уволнения

31

Анонимен

преди 2 седмици

Украинците ако бяха читава хора, можеха ла си построят нормална държава със силна икономика. Всички предпоставки за това бяха. Плюс всичко послушаха и чичо Сам. Сегв берат плодовете за всичко!

30

Закривай 404

преди 2 седмици

Закривай Киевската хунта.

29

Сто ягнета за Вова

преди 2 седмици

Сто Ягнита сме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И скоро плануваме мощен курбан. Ще пием за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!

28

хи хи хи

преди 2 седмици

Имаш нужда от една по-здрава греда и едно въжeнце

27

Анонимен

преди 2 седмици

Закривай държавата дето е на наша издръжка. Доказано не може сама и ден да просъществува. Закривай сега.

26

ДВА РОДА

преди 2 седмици

Имаше до Киев две системи Патриот. Два патриота. Стояха гордо до летището и пазеха НАТОвското тнебе. Сега ня техно място има ДВА РОВА!