81

Анонимен

преди 2 седмици

и кое е добре в Бг за бизнеса?... дори бг бизнеси се изнасят в румъния примерно, човека произвежда био тухли от коноп, но тук смятат че тухлите са наркотик и хората се изнасят да произвеждат в съседни държави, та това ли е добре на бг за бизнес, тук само робския труд привлича заблудени бизнеси!

80

Анонимен

преди 2 седмици

Най безплатните в ЕС работници ураааа

79

Анонимен

преди 2 седмици

От 15 години живея в Швейцария. Животът ми е супер. В България никога няма да се върна повече. Дори за екскурзия не става, храната е гадна.

78

Мечти

преди 2 седмици

Какъв бизнес бе чувате ли се.Кви са тия глупости.Няма кадри,няма професии,няма специалисти.Къде са техникумите,къде са предприятията където младите да практикуват.Къде са учителите да подготвят бъдещите специалисти на теория и да имат знания в областта която ще работят.

77

Лудото Ленче

преди 2 седмици

Даааа инвеститорите седят на опашка и чакат да разкриват нови бизнеси .....а работна ръка ,колкото искаш и то грамотни и квалифицирани само чакат да си подадат СV-тата !!?

76

Гордост е

преди 2 седмици

След сато се изкъпеш да си избършеш а носа с националния флаг.

75

Е к с т р а Е!

преди 2 седмици

Закривай държавата!

74

Анонимен

преди 2 седмици

А защо тогава чуждестранните инвестиции постоянно намаляват, сигурно щото е много добре? Много затварят и отиват в съседни държави

73

ИТ

преди 2 седмици

Квичете, квичетее дърти безполезни комуисти, защото коментарите под статиите са единственото ви поле за изява, иначе никой никъде не иска да ви слуша. Затова и квичите толкова силно тук, неудачници и маргинали

72

Лудото Ленче

преди 2 седмици

Развеселихме ме с това заглавие тази сутрин ! Погледнете само как се унищожава Исторически парк на Ивелин Михайлов ....България е страна завладяна от мафиотски и олигархични структури ....за какъв бизнес ми каканижете ?!?? Всички така наречени бизнеси са рекетирани и заграбени.....хора,квалифицирани ,които да работят няма ...само *** и пустош......я пак си вижте заглавието ...оправете го !!!

71

Анонимен

преди 2 седмици

До 69. Снима ли си озелинените коментари за да ти пларят стинките ?

70

Национал Соцялист

преди 2 седмици

На Бунт народе срещу класовият враг!Ноща на дългите ножове наближава!

69

Неам нерви

преди 2 седмици

Продължавам заглавието.......,,Защото тук е най евтината работна ръка.

68

До 68

преди 2 седмици

На мен не ми пречи

67

Анонимен

преди 2 седмици

До 64 Споко, еди ден и ти ще взимаш 3000 лева заплата хахаха

66

Анонимен

преди 2 седмици

България е сред най-добрите държави за начало на нов бизнес в Европа и за отнемането (кражба на такъв) ако е успешен. . класифицира в 10 параметъра, ама не споменава колко е кеша под масата. . . сравнително лесното справяне с бюрокрацията при създаването на фирма, което отнема само няколко седмици, със сигурност до няколко месеца отново за кеша под масата за получаване на партида за електроснабдяване! Мерси, не! Ако ЕС Ирландия, иначе Швейцария!

65

Хаха

преди 2 седмици

Бизнеси ще правят. Големите бизнесмени, до вчера пасли овцете на село. Нали ги видяхме как правят бизнеси. Вземат едни кредити и после фалират. Какъв бизнес ще правиш в тая опустошена държава? То останаха само 3-4 града с население. Останалото е пустуш пенсионери и бездомни кучета. Нито има кой да бачка нито има на кой да продаваш. Да не мислите че навън са умрели за българска продукция хахаха. Само нас чакат. Да.

64

До 63

преди 2 седмици

На никого не пречиш да си живееш с илюзиите и плюсчетата

63

Анонимен

преди 2 седмици

Разсмяхте ме от сутринта! Безброй документи, рушвети на бг администрацията от шивачките и работничките от различните чужди фирми в България. Българските са още по-големи експлоататори! Къде са печалбите на Кауфланд, Лидл, Била?

62

Анонимен

преди 2 седмици

Много е смешно да четеш коментарите под такива новини. Винаги са пълни с дълбоко комплекситани чичаци киселяци, които идват да си излизват недоволството от собственият си провален живот чрез обиди,оправдания и шизофpeнични делюзии