37

Анализатор

преди 2 седмици

Истината е,че след пет години,нещата ще са толкова зле,че за тия либерасти и АНТИчовешката им политика няма да гласува никой друг освен обратните,а дори и те ще се отвратят от господарите си.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Има нещо сбъркано в тая куха лейка

35

Анонимен

преди 2 седмици

Щом има политическо решение за жени в политиката, това означава лошо за жените, употребяват ги, плюс това жените нямат определени качества във турболентни времена, и ми се струва че идва още война, ще има още войни и жените няма да са решението, a възможността тия войни да се реализират

34

Анонимен

преди 2 седмици

Ако убеди няколко членове да си сменят пола ще постигна баланс между половете.

33

Руси

преди 2 седмици

Братята мюсюлмани ни колят по улиците ,тая прави политически ПиАр и прокарва диверсия и полово разнообразие. Вместо да изберат най-подготвените ,те си правят упражнения ! Европа е на колене ,тая баба се държи като господар на Европа ! Нямам нищо против нея като човек ,но не става за тази длъжност!

32

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Радев затуй ли е искал две жени???

31

Танас

преди 2 седмици

Как не се намери някой луд да й резне зелката на тази неадекватна жена ? Как все се случва на опозиционери. Случайност ? Не мисля ! Глобалистите трепят наред. Тези алтернатива за Германия и прочее ,да не мислите че са случайни.. дадоха им аванта да се провалят ,та тия сатанисти да се прегрупират.. всичко е нагласено ,няма никакви случайности вече. Който си мисли ,че нещо зависи от народа ,се лъже жестоко! Даже изборите са направени ,да си мисли *** ,че някой го бръсне за слива!

30

Анонимен

преди 2 седмици

Ако е пък жена-лесбийка и при това чернокожа еврейка, Урсула е готова да й остъпи своето началническо място .

29

Анонимен

преди 2 седмици

Баба ми едно време казваше"Там където командват жени аийр (управия) нема.ЕС е доказателство за това.

28

Руси

преди 2 седмици

С подобни приоми ЕС става посмешище ! Трябва най-кадърните,а не просто защото си мъж ,жена или от третия пол. Не напразно ЕС е пред разпад , понеже робува на подобни идеали. Това е лудост !

27

Анонимен

преди 2 седмици

Вече не е важно да си кадърен. Важното в да си жена, ако се дири такава, че рен, ако такъв трябва, транс, ако трябва разнообразие в екипа и тн. Квотен принцип. После защо нямало кадри в ЕС. Ами всеки се спасява, където ще е ценен за това, за което е учил. Да стои тук да му сложат жена или транс-колега на същите пари, без да знае и поливината, само защото е правилното полово попълнение? Това е лудост.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Как е възможно толкова високи постове да се дават на някого само защото е жена? Това не е ли класически пример за дискриминация? Аман вече от тази либерастка простотия и двойни стандарти! И пак гоним някакви равенства, все едно сме в СССР и строим комунизма - Европа пропада жестоко под натиска на собствената си глупост.

25

Аха

преди 2 седмици

Ако не друго поне ще е по шарено. И без това света вече не е толкова розов.

24

педераси и педофили

преди 2 седмици

няма ли да е по-добре

23

66

преди 2 седмици

Всички тряа са ЛГДФТЪ ли кви им думаа на ониа там оранжбозавите.

22

мммдаа

преди 2 седмици

урси явно по жени си пада , иска нещо ново

21

Коментар

преди 2 седмици

Абе жени трябва да номинирате!!! А ко нямате жени, бийте хормони на млади мъже и пак ще станат жени. Така ще изпълним квотите на европейските директиви. ЕК е пътя истината и живота. Днес трябва да са жени, утре трябва да са транс, вдруги ден трябва да са АИ. Закона е за коне, не е за лъвове. Дайте още жени на тездяха.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Да, и колкото по-глупави, толкова по-добре.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Не е ли по-важно човекът да е кадърен, лaйнeeн?

18

Психото

преди 2 седмици

Крайно десните ще ви оправят, много започнахте да дразните, и не само ще има списъци, но ще се кара и по списък;)