133

Анонимен

преди 2 седмици

Не бива да има някакви големи очаквания от Германия и германците. Хората не се променят. Германия днес управлява цяла Европа, а тъкмо това е била визията на хер Хитлер. И съвсем не е вярно, че Германия се съобразявала със САЩ. Съобразява се, само когато и изнася. Така например по време на мандата на Доналд Тръмп, германското правителство въобще не се съобразяваше със САЩ и не се притесняваше да ги заявява публично и да си прави каквото си реши.

132

Изнервен

преди 2 седмици

Ама какво ми давате за пример някакво абсолютно невзрачно малко селце в Германия за кого били гласували! Ами то и тука в Горно Нанадолнище може всички да гласуват за партия на Митьо Пищова.

131

Нов Ценови Удар

преди 2 седмици

от Вече Наистина НеВиждани Измерения: в едно от ХиперМаркет Веригите ни - пакет БаунтиПодобни хапки от 3.99лева след всички Увеличение, от Днес Вече - 6.99лева или над 75% увеличение на Вече Увеличенията, друг шоколад от 5.49 лева на 7.99 лева, шоколадова глазура - от 2.19 и това след всички Увеличение - от днес - 4.99лева. изобщо всичко що има дори и коричка само от Шоколад - от 50% до 100% - увеличение и това върху вече Увеличениято последните 2-3 години - няма Такива Цени - Никъде по Света!!!

130

Asassin

преди 2 седмици

Хората искат да бъдат защитени, а не като във Великобритания - неясен субект коли деца, а после 12-годишно дете е осъдено бъде в поправителен затвор, само защото е участвало в протестите срещу убиеца. Във Великобритания подвеждат под отговорност и 10-годишни деца, но не й навлеците....

129

САЩ да изпуснат

преди 2 седмици

От конрол Колонията си Германия с най голямата военна база в Европа Рамстайн и американско военно присъствие е като Русия да изпусне Крим с военната база там..По скопо САЩ ке взриви Германия или Северен Поток отколкото да я остави на свобода!

128

Анонимен

преди 2 седмици

След като чичо доналд спечели, лижералните мариотенетни правитества на Обама и Килъри отиват в тоалетната

127

Що триете, бе,

преди 2 седмици

Цялата редакция ли сте ромолюби???

126

Анонимен

преди 2 седмици

А аз си мислех, че външни тУЪлетни има само в руските села. Па то я виж ти, дори в напреднала Германия имало такова животно. Отиде им упорката на атлантическите троляце.

125

Източна Германия

преди 2 седмици

Се усеща, но Западна Германия е 80 години под американско иго! Представете си нивото на медиина манипулация и контрал и промивка на мозъка! Цяло поколение не може до си представи Германия да е суверенна държава!!

124

По принцип

преди 2 седмици

Правителството на Шолц е приключило ( 10% доверие).. но ще се влачи по корем и по черва още една година да разруши ако още нещо е останало!

123

Анонимен

преди 2 седмици

До Тия Хитлер също е преследвал ЛГБТ.

122

Не позна

преди 2 седмици

До Днес Не позна.

121

Анонимен

преди 2 седмици

До паф Ц, демокрацията си я има, което не пречи на мечтаещите си за това да живеят в диктатура постоянно да се ос т и после да обвиняват демокрацията за проблемите си. Като Румъния и България. Румъния беше далеч зад нас 89та година, но 89та се очистиха от бандитите от техните тайни служби (отвориха и досиетата и забраниха на агенти да заемат важни обществени постове) а в България ДС само се преустрои. Сега България диша прахта на Румъния, а руските наколенки обвиняват "демокрацията".

120

Днес

преди 2 седмици

Всеки в Германия, който е против войната и иска Мир го наричат нацист..

119

Понятието нацист

преди 2 седмици

Се използва от нео либералните партии на власт в Германия доста широко- всеки който не иска да бъде набучен на нож, или не прати детето си на ЛГБТ мероприятие, всеки който критикува Улаф Шолц или Урсула Фон Дер, всеки, който се къпе с топла вода и отоплява през зимата е Нацист!

118

Анонимен

преди 2 седмици

Нацисти са тези, които дават оръжия на нацистите в Украйна.

117

Тия

преди 2 седмици

Ако забранят и гей пропагандата ще ги призная за неофце!

116

паф

преди 2 седмици

лелеяната демокрация стана като светлото бъдеще - просто една утопия!

115

Крепостни??

преди 2 седмици

Лидерът на АзГ Бернд Хьоке обясни ли на тези "гласоподаватели" каква е символиката на това, че е пристигнал на обявяването на резултатите с Лада, или на крепостните не се дължат обяснения?

114

Анонимен

преди 2 седмици

През цялото време на съществуване на комунизма стандарта на живот в социалистическия лагер беше равномерен навсякъде и беше много по висок средно от капиталистическия свят, но сравняваха само със САЩ и западна Европа, но не и Южна Америка, и Африка, и Азия, които също са част от капиталистическия свят.