172

Михаил Зигар

преди 2 седмици

,,Империя дольжна умереть!" Страшна книга!

171

Анонимен

преди 2 седмици

Както знаем от практиката, на всеки 80-100 години около Русия се стяга обръч от недружелюбни сили, но накрая те биват удряни по зъбите и пълзят обратно в дупките си. И този път ще е така.

170

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Ванга грешиш, те руснаците крадат писуайрите и бягат с тях .Не си ли ги виждал.Ще има дупка за айкото

169

Анонимен

преди 2 седмици

Никакви преговори с укрофашистите бой до пълното им унищожаване, а след това и на тези които са им помагали

168

Анонимен

преди 2 седмици

На монголец никой не е променял мисленето!

167

Историк

преди 2 седмици

Изостаналост и жалко мислене е Русия! Те и никога не са били други! Няма да се променят, каквото и да става!,,Империята трябва да умре" -Михаил Зигар!

166

Да бе,

преди 2 седмици

Ванга се върти в гроба , ако чуе какви простотии и приписват! Не напразно храмът и се казва...Света Петка -Българска ...! Не руска , нито македонска! Но на изгладени и сервилни мозъци трудно ще го обясниш!

165

Грозната истина

преди 2 седмици

Запада дори не разбира Путин. Ние по старите, които сме живели в Руский мир, знаем, че човешките ценности са чужди на Русия. Причината е проста, ние цивилизованите страни имаме друг начин на мислене. С Русия имаме цивилизационни различия, а вече се замислям, че е възможно да имаме и еволюциони различия.

164

Дo агент Мъдлър

преди 2 седмици

А ИМА И ЕДНА КРАТКА ПРИКАЗКА РАЗКАЗАНА ОТ ПУТИН. КЪДЕТО ПРИСТИГНЕ "САРМАТ" НАСТАВА ТИШИНА.

163

Нострадамус , 1555 г

преди 2 седмици

И голямо зло дошло от запад, през голямата вода ще покоси Европа ,и ще разбуди великата Мечка ,и Мечката в справедливия си гняв ще унищожи сатанизма в Света, и ще пребъде велика Русия !

162

Някой

преди 2 седмици

Щом Копейките все се хвалят с ядрено оръжие, значи яко са я закъсали в Украйна! Те с нищо смислено и съзидателно не могат да се похвалят, освен какво можели да разрушат и унищожат ! Сбъркана работа!

161

скъпи мой хохол

преди 2 седмици

Ванга: Русия не е хапче да я глътнеш, велика е и велика ще си остане.Русия ще бъде велика, най-великата сила в света

160

Анонимен

преди 2 седмици

Страни, по-стари от Съединените щати, със самосъзнанието на империи, с огромни ресурси, производство, ядрени оръжия и страни - партньори, по никакъв начин няма да се подчинят на желанията на Белия дом.

159

баба Ванга

преди 2 седмици

в Корана пише че Путин ще бъде обезглавен от свой и на гроба му ща направят писоар за да могат всички руснаци да му пикаят на главата.

158

Анонимен

преди 2 седмици

Американците удариха джакпота с тия украинци. Такива баалаами да се бият за тях до последния обитател няма да намерят никъде в галактиката.

157

Анонимен

преди 2 седмици

Русия има ресурса да унищожи света, и то няколко пъти

156

Анонимен

преди 2 седмици

Руската федерацияПритежава изключително по опасни оръжия от атомните,които са на автоматичен режим и се изстрелват сами от прецизен компютър със сензори за само насочване към целта на заплаха и нямат никакъв блокаж за спиране.Кой разбрал,разбрал.КОЙ не разбрал ще го информират в CNN.

155

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Западът не се стреми да промени позицията на пуйдя, Западът се цели да промени територията на Русия. Колкото повече мърда расия..........Натам знаете...

154

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Споко, едно слънце в Москва и ще си промени позицията. Питайте в Хирошима.

153

Това

преди 2 седмици

Това е едно комплексирано дребно и психясало човече наречено Путин. Края на всеки диктатор е винаги тъжен пример за не човешка верзост